Jak bylo na poszczegolnych rundach, gdzie trasy OK, gdzie do doopy, jak z sedziowaniem, jak z zapleczem, jakis ranking rund moze.
Chyba warto te srajdy podsumowac

Moderator: Pasza
W przyszłym roku u nas będzie taka mała Poland BajaMaciek Skura pisze:No i mnie Biga ubiegł z tematem.
Ja też proszę o sugestie bo jest duża szansa że w przyszłym roku się sporo zmieni na plus ( długośc odcinków, nowe rundy w nowych miejscach itd. )
Swoje przemyślenia można tez kierować do mnie na e-mail.
Pozdrawiam
Maciek
Bardzo przepraszam.Maciek Skura pisze:No i mnie Biga ubiegł z tematem.
Ja też proszę o sugestie bo jest duża szansa że w przyszłym roku się sporo zmieni na plus ( długośc odcinków, nowe rundy w nowych miejscach itd. )
Swoje przemyślenia można tez kierować do mnie na e-mail.
Pozdrawiam
Maciek
Tak Toroo jestesmy mistrzami w O2, ale tylko dlatego ze mamy z Szarym blotne doswiadczenia i wiemy kiedy z linijka mierzyc czy wtopione auto sie jeszcze przesuwa centymetr na godzine, czyli jest szansa. To nie byl rajd szybkosciowy tylko przeprawa. Cos fajnego na weekend dla mojego auta, bez cisnienia ale nie dla RMPST.Toroo pisze:Biga chcesz w pyskaBiga pisze:
Bez komentarza![]()
Jesteście mistrzami Polski. Gratulacje![]()
![]()
A ty jestes dzialaczem czy zawodnikiem? Skladke placisz? Wpisowe placisz? Chcesz jezdzic? To ci powinni zrobic rajd. A jak nie maja kasy to zrobic wpisowe 5 razy wyzsze. I tak wszyscy zaplaca.klos pisze:Panowie najłatwiej krytykować a każdy z nas jest członkiem klubu i czy któryś z was zrobił coś w swoim klubie by było lepiej,lepsze trasy,organizacja itp.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak nie to macie szansę w przyszłym sezonie!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości