Wraca klasa otwarta...

Rajdowe Mistrzostwa Polski Samochodów Terenowych

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

Wraca klasa otwarta...

Post autor: chermol » śr cze 24, 2009 3:42 pm

http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/5/ ... D=4840&p=1

Ja od komentarza publicznego się powstrzymam jak zwykle :-)

Awatar użytkownika
Robert suzuka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Re: Wraca klasa otwarta...

Post autor: Robert suzuka » śr cze 24, 2009 7:39 pm

hmmm. No nie wiem co powiedzieć. hmmm. yyyy....chyba tylko tyle. :)9

Awatar użytkownika
mirek_to

Post autor: mirek_to » śr cze 24, 2009 10:41 pm

Cóż, po zastanowieniu, bez emocji: dobra i słuszna decyzja. Świetna alternatywa dla KJST, które umarło, a tak jest możliwość rywalizacji na tych samych trasach w odrębnej klasyfikacji.
Alternatywa dla nowych zawodników, którzy chcą zacząć, bez konieczności inwestowania w T1 czy T2 i szansa na dalszą jazdę dla tych którzy mają samochody nie nadające się do jazdy ze zwężką i masą. :)2 :)2
T2 optymista

"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"

Awatar użytkownika
Robert suzuka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Robert suzuka » czw cze 25, 2009 8:54 pm

Przepraszam ale jakie samochody nie nadają się do lazdy ze zwężką i masą? Ja bynajmniej takich nie znam.

Awatar użytkownika
pajero.v60

Kontaktowanie:

Post autor: pajero.v60 » pt cze 26, 2009 9:11 pm

Jak zwykle.
Krok do przodu i dwa do tyłu = PZMłot
Budowa repliki legendarnego auta, zwycięzcy rajdu Dakar - Mitsubishi Pajero Evolution MPR13.

chichita
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: chichita » wt cze 30, 2009 11:31 am

Jaki to krok do przodu? za rok lub pół znowu będzie zmiana a ty rób co roku inny samochód! wkładaj zwężkę a zaraz wyjmuj, wkładaj masę a teraz ją wyjmuj, i tak na okrągło,
2 lata temu kupiłem auto z RMPST, pojeżdziłem cały sezon w kjst, jeżdżąc 300km na rajd dla 15 a czasem mniej km OS , póżniej auto można było w "buty wsadzić", szczęście że Albert coś organizował to człowiek bez żadnych problemów sobie chociaż pojeździł nie słuchając że otulina na klatce nie taka, szyba ma odprysk, kombinezon za bardzo przewiewny albo co tam jeszcze wymyślili!!!
Pozdrawiam wszystkich zawziętych i życzę im przejechania w tym roku "parę" kilometrów OS-ych

Awatar użytkownika
mirek_to

Post autor: mirek_to » śr lip 01, 2009 12:18 am

chichita pisze:Jaki to krok do przodu? za rok lub pół znowu będzie zmiana a ty rób co roku inny samochód! wkładaj zwężkę a zaraz wyjmuj, wkładaj masę a teraz ją wyjmuj, i tak na okrągło,
2 lata temu kupiłem auto z RMPST, pojeżdziłem cały sezon w kjst, jeżdżąc 300km na rajd dla 15 a czasem mniej km OS , póżniej auto można było w "buty wsadzić", szczęście że Albert coś organizował to człowiek bez żadnych problemów sobie chociaż pojeździł nie słuchając że otulina na klatce nie taka, szyba ma odprysk, kombinezon za bardzo przewiewny albo co tam jeszcze wymyślili!!!
Pozdrawiam wszystkich zawziętych i życzę im przejechania w tym roku "parę" kilometrów OS-ych
Coś nie doczytałeś, zrobili Ci klasę żebyś nie został na lodzie i miał gdzie pojeździć, a ty narzekasz :-?
T2 optymista

chichita
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: chichita » śr lip 01, 2009 11:52 am

Na rękę to idą sobie bo zamias 10 zgłoszeń będzie 20, a ogłaszanie klasy w czerwcu to chyba jakieś nieporozumienie!
Ponarzekać chyba można bo puki co to piać z zachwytu to nie ma z czego,

Awatar użytkownika
mirek_to

Post autor: mirek_to » śr lip 01, 2009 11:22 pm

Trochę nie na miejscu narzekanie na RMPST skoro w nich nie jeździsz :)11
Klasy i wymagania regulaminowe dla zawodników zostały ogłoszone w zeszłym roku a zapowiedziane dużo wcześniej :)21
Dostajesz szansę pojeżdżenia w 341km rajdzie, który przygotowuje sztab ludzi od kilku miesięcy, a do zabezpieczenia trasy będzie potrzebne ze 100 osób, więc nie narzekaj tylko podziękuj :)21
T2 optymista

chichita
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: chichita » czw lip 02, 2009 1:16 pm

Ale ja naprawdę bardzo się cieszę że taki rajd organizują a jeszcze bardziej że są jeszcze tacy optymiści jak ty że w nim wystartują, mam nadzieję że taka dyscyplina przez was zostanie uratowana i za parę lat nadal będzie istnieć, a będzie na pewno dzięki paru ludziom którzy wydadzą 200 000 euro na auto do mistrzost polski, już sie nie odzywam bo przecież nię jeżdze to nie narzekam
pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „RMPST”