Moderator: Pasza
jes of kors naturliśG fan pisze:Nie zapominaj jeszcze ze Malarz moze namieszac![]()
![]()
To prawda, że szkoda Zdenka i naprawdę żal mi go bo jechał rewelacyjnie.G fan pisze:Jak sie okazalo Zdenek mial zwezke 39 mm a wedlug nowych przepisow powinni miec 38 mm ale ze burdel w regulaminie i malo kto to wie to przeoczyli ten punkt![]()
Szkoda![]()
![]()
Pozdr
"Schowanko Ferme" pozostawiło po sobie niezatarte (niewytarte) wspomnienie w postaci kataruBiga pisze:Bielizna to wieczorami jest ważna, a potem nie potrzebnaZupełnie odwrotnie niż na rajdzie
Wiem dlaczego tak długo kisiliśmy się w schowanku przed deszczem, ale nie powiem
Absolutnie nie kwestionuje tutaj jego doskonałych umiejętności i daleki jestem od posądzanie go próbę kombinacji ze zwężką ale....G fan pisze:No i juz wiadomo nieco wiecej a wiec tyle ze najprawdopodobniej zwezka u Zdenka wedlug przepisow fia mogla miec 39 mm ale w mistrzostwach polski nie bo jest troche inny regulamin i teraz sprawa jest wyjasniana jako ze on sartowal w CEZ a nie mistrzostwach polski i trzeba poczekac chyba 30 dni![]()
![]()
Tak. Obowiązują zasady kraju w którym odbywa się impreza. Wyjątkiem mogły by być dwie oddzielne klasyfikacje.Highway pisze:...
Tak czy nie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość