Baja Poland 2010
Moderator: Pasza
Re: Baja Poland 2010
...podobno to przeszło ponieważ sędziowie tego nie widzieli - hmm ciekawe
www.206club.net - pozdro
- Robert suzuka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Słuchajcie. Niezłe jaja bo na youtube widać jak sędzia stoi obok i się przygląda. To ten sam który był na BK. Jeżeli nie chodzi tu już że to Hołowczyc to powinno być teraz wstyd temu sędziemu. Pamiętam jak dwa lata temu byliśmy w 6 załóg zdyskwalifikowani za to w Górze Kalwarii. Ja osobiście będę ten film zabierał ze sobą na każdy rajd i jeżeli ktoś się będzie czepiał o pierdoły (brak światełka na rejestracji itd.....) to pokażę jaka jest sprawiedliwość i przymykanie oka. Wystarczyło nas zebrać wszystkich razem i powiedzieć: Chłopaki, ten rajd potrzebuje kogoś medialnego, z tego będą pieniądze na następny rok, miasto lepiej do tego podejdzie, dajdmy kibicom satysfakcję. Chyba by wystarczyło.
Na tę chwilę to nie jest sportowe a sędzia na filmie powinien się wstydzić.
www.206club.net - pozdro
e to widzę, ze nawet mnie z GRatem wyhaczyles, po akcji holowniczej:DJERRYzw pisze:...to ja zapraszam do mojej galerii , pozdr
http://picasaweb.google.pl/JERRY4na4/Ba ... directlink
przed OSem padł im przedni napęd, wiec wyciągnęli cale półośki, żeby nie zmielić dyfra, nie pomyśleli o jednym ze jak wywala cale polosie to łożysko kola nie będzie miało na czym pracować - tak przynajmniej wywnioskowaliśmy
w sumie i tak daleko dojechali ok 1km w tym 2 zakręty i jeden duży nawrot w 0.5metrowych koleinach w kopnym piachu
na ostatnim ich zakręcie już tylko przeskakiwali z lewego na prawe pobocze i jakieś 200m dalej stanęli w poprzek, ale przednie kolo już tak blokowało ze nie dali rady zjechac, wiec się zlitowałem i ściągnąłem biedactwo na trawkę
w sumie i tak daleko dojechali ok 1km w tym 2 zakręty i jeden duży nawrot w 0.5metrowych koleinach w kopnym piachu
na ostatnim ich zakręcie już tylko przeskakiwali z lewego na prawe pobocze i jakieś 200m dalej stanęli w poprzek, ale przednie kolo już tak blokowało ze nie dali rady zjechac, wiec się zlitowałem i ściągnąłem biedactwo na trawkę

u mnie ścielo sworzeń dolnego wahacza na końcówce os9 i 3 taryfy i d. zimna,udalo się jeszcze zaliczyć ostatni os,ahoj
to do Ciebie strażaki szukali dojazdumarek12 pisze:u mnie ścielo sworzeń dolnego wahacza na końcówce os9 i 3 taryfy i d. zimna,udalo się jeszcze zaliczyć ostatni os,ahoj

Polonez Quattro GG 1715477
http://www.4x4.szczecin.pl
http://www.4x4.szczecin.pl
w polsce szukacie sprawiedliwosciRobert suzuka pisze:Słuchajcie. Niezłe jaja bo na youtube widać jak sędzia stoi obok i się przygląda. To ten sam który był na BK. Jeżeli nie chodzi tu już że to Hołowczyc to powinno być teraz wstyd temu sędziemu. Pamiętam jak dwa lata temu byliśmy w 6 załóg zdyskwalifikowani za to w Górze Kalwarii. Ja osobiście będę ten film zabierał ze sobą na każdy rajd i jeżeli ktoś się będzie czepiał o pierdoły (brak światełka na rejestracji itd.....) to pokażę jaka jest sprawiedliwość i przymykanie oka. Wystarczyło nas zebrać wszystkich razem i powiedzieć: Chłopaki, ten rajd potrzebuje kogoś medialnego, z tego będą pieniądze na następny rok, miasto lepiej do tego podejdzie, dajdmy kibicom satysfakcję. Chyba by wystarczyło.

szczecin ..... po prostu dziura
a w dole parch 2.8 3cale i 35 cali 

- GrzesiekG13
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Wiadomą jest rzeczą, że potrzebni są sponsorzy a tych nie będzie bez mediów a te z kolei do tego sportu może ściągnąć tylko Hołek, więc dajmy mu spokój i żyjmy nadzieją że zechce wystartować w kolejnych rajdach. Sytuacja jest ewidentna, ale po co teraz bić pianę?
I co będzie startował, a Wy będziecia tylko schylać się po mydło? Jak to komuś pasuje to moje gratulacje 

-
-
- Kontaktowanie:
A może niech staruje ale nie jeździ.
Od razu I plac i tyle
Od razu I plac i tyle

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

Niech startuje... tylko zamiast 1 placa dostaje puchar najlepszego kierowcy na rajdzie i nie dostaje punktow do klasyfikacji generalnej!!

Moim zdaniem pretensje powinny iść pod adres sędziego, komandora rajdu i organizatorów i tyle.
RAJDOS EKIPOS
http://www.desmuldes.pl
http://www.desmuldes.pl
Zapraszam na www.h31.pl do naszej skromnej galerii zdjęć.
-
-
- Kontaktowanie:
Chcesz powiedzieć że on nie zna przepisów?mlodyquad pisze:Niech startuje... tylko zamiast 1 placa dostaje puchar najlepszego kierowcy na rajdzie i nie dostaje punktow do klasyfikacji generalnej!!![]()
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

Czy sędziowie nie oglądali tego filmu ? Taki sędzia powinien zostać wykluczony ( jeżeli dalej jest aktualny zapis w regulaminie o napawie ). Do obejrzenia tego filmu żałowałem , że już nie startuje... teraz chyba nie . PZDkogucik2 pisze:w polsce szukacie sprawiedliwosciRobert suzuka pisze:Słuchajcie. Niezłe jaja bo na youtube widać jak sędzia stoi obok i się przygląda. To ten sam który był na BK. Jeżeli nie chodzi tu już że to Hołowczyc to powinno być teraz wstyd temu sędziemu. Pamiętam jak dwa lata temu byliśmy w 6 załóg zdyskwalifikowani za to w Górze Kalwarii. Ja osobiście będę ten film zabierał ze sobą na każdy rajd i jeżeli ktoś się będzie czepiał o pierdoły (brak światełka na rejestracji itd.....) to pokażę jaka jest sprawiedliwość i przymykanie oka. Wystarczyło nas zebrać wszystkich razem i powiedzieć: Chłopaki, ten rajd potrzebuje kogoś medialnego, z tego będą pieniądze na następny rok, miasto lepiej do tego podejdzie, dajdmy kibicom satysfakcję. Chyba by wystarczyło.
Na tę chwilę to nie jest sportowe a sędzia na filmie powinien się wstydzić.za kase unas wszystko przechodzi
![]()
, a to to taki malutki walek
ale podobno sedziowie debatowali nad tym i to przeszlo