Kruszarki nie som taniechermol pisze:... To się powinno wreszcie zmienić....

Moderator: Pasza
on jest wiecznie niezadowolony...Dominika pisze:w momencie wyciagania srebrnej cieżarowki, kierowca mial wlaczony wsteczny bieg....nie mowiac o braku łopaty i odpowiedniego lewarka...nie skomentuje,
Pan B. w restauracji, ktora tak sie sklada, jest własnościa moich rodzicow skrytykowal wszytsko i wszystkich, poczawszy od samej restauracji, poprzez rajd,zawodników, , sędziow, a skonczywszy na organizatorze, nie majac w ogole racji i zrobił to w najbardziej okrutny i chamski sposob
WyRC pisze: Jeżeli organizatorzy tłumaczą się deszczem to jest śmieszne, ale to nieusprawiedliwia nieuprawnionych zachowań zawodników.
To są MISTRZOSTWA POLSKI a nie ipreza przy piwku.
czaykowski pisze:a co trzeba zrobić żeby być sędzią ? jakaś licencja czy uprawnienia ?Dominika pisze: niektorzy sedziowie nie przyszli
to nie mentalność, to...ociężałośćrally1.pl pisze:panowie z cięzarówek widzieli trase wczesniej,a i ch samochody srednio nadają się na trasy w polsce...mentalonosc tych ludzi jest dziwna ,najlepiej jak wszyscy by dostosowali trasy do ich aut.
Patryk byla to runda Mistrzostw Polski odbywajaca sie wedlug regulaminu..Patryk pisze:
Jedna z załóg ominęła bramkę. Ten fakt widziało kilkunastu czołowych, długoletnich zawodników. Widział też sędzia. Tymczasem fakt naliczenia taryfy nie znalazł się w protokole. Sędzia był nieosiągalny w czasie obrad ZSS i nie dało się z nim skonsultować. Pod wnioskiem podpisało się kilkunastu zawodników. Nie chodziło o podważenie decyzji sędziego, ale o korektę ewidentnej pomyłki/niedopatrzenia nie wpisania taryfy do protkołu.
Dziêki za przypomnienie. Mam nadziejê, ¿e sam nie bêdê musia³ nigdy siêgaæ do tego przepisuoskierek pisze: Po co wiec jest regulamin??
ciekawe..zakurwiście ciekawe...domator pisze:Witam,
w mnie na stronie www.rally4x4.pl w dziale "filmy" jest juz fragment programu OES z TVN Turbo z Chojnic. Ciekawe wypowiedzi zawodników
pozdrawiam
domator
ciekawe....ciekawe co za matol jest za ta relacje odpowiedzialnyszary pisze:ciekawe..zakurwiście ciekawe...domator pisze:Witam,
w mnie na stronie www.rally4x4.pl w dziale "filmy" jest juz fragment programu OES z TVN Turbo z Chojnic. Ciekawe wypowiedzi zawodników
pozdrawiam
domator
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość