ale nadal i niezmiennie bedziesz sie miotał na orbicie zajść jak zapomniany sowiecki sputnik...

Moderator: Pasza
Nie wiem Flame o co ci chodzi, ale jestem zwolennikiem lekkich samochodow z mala moca na pokladzieFlame_76 pisze:Te...żartowniśBiga pisze:Nie klasa Suzuki 1600 tylko samo 1600 bo inaczej nie da sie wystartowac np. golfem 1.6D...nie za dowciapny Ty jesteś przypadkiem?
(Niech zgadnę - NIE)
To może inaczej...zamierzasz startować w tej klasie? Czy tylko tak sobie klikasz?Biga pisze:Nie wiem Flame o co ci chodzi, ale jestem zwolennikiem lekkich samochodow z mala moca na pokladzieFlame_76 pisze:Te...żartowniśBiga pisze:Nie klasa Suzuki 1600 tylko samo 1600 bo inaczej nie da sie wystartowac np. golfem 1.6D...nie za dowciapny Ty jesteś przypadkiem?
(Niech zgadnę - NIE)Potworem z moca 300 koni mozesz robic co chesz. Jak kogos stac to ma i sie bawi. Jak nie umi to i tak dupa
O co kaman bo nie kumam
Zapraszam do O1, sam sie do niej przymierzamFlame_76 pisze: Po prostu doszłam do wniosku, że 1.3 już było (w moim wykonaniu) i absolutnie nieskromnie czuję, że czas na stopień wyżej. Także będę się po prostu teraz grzecznie przyglądać, co z tego wyniknie, i albo się wstrzelę w klasę, albo wymyślę coś innego.
Uzupełnienie do opcji 1Albert_N pisze:no dobra, ale jak ja mam np. resory nie od suzuki, to juz nie jest to seria, i w klasie 1. nie bede mogl sie scigac. Wg mnie najbardziej rozwojowa by byla opcja 3. jednak... zawsze bym mial jakies nivy do objezdzania
Misiu pluszowyBiga pisze:pozostaje przy 3
PS. Jak ktos ma tylko na zakup auta to nie powinien sie zaczynac scigac
Ty krecik wyjdz z nory i oczy przetrzyj z kurzuKrecik pisze:Misiu pluszowyBiga pisze:pozostaje przy 3
PS. Jak ktos ma tylko na zakup auta to nie powinien sie zaczynac scigac
Marudzisz
Rempsty naprawde nie są najdroższą dyscypliną sportu
Natomiast powiem ci z innego podwóreczka, ze zdecydowanie przyjemniej sie scigać w towarzystwie jezdzącym identycznymi +/- pojazdami a nie zmotami. Sucz 1.6 to jest zmota, jak by jej nie ogladac, no Samuraj z takim motorem nie wychodził z fabryki, w zadnym momencie.
Ty tak glosujesz i glosujesz a gdzie Tobie klocku do suzuki - ostatnio tylko dlatego sie miesciles bo kobieta byla na lewymKrecik pisze: Ja swojego zdania nie zmieniam. 1.3, resor, i seria, tak, takie same auta, takie same patenty, i tylko umiejetnosci decydują o miejscu.
Klasa 1,6 nie zamyka drogi autom z mniejszym silnikiem i np. LJ z 900 pojemnosci tez mozesz wystartowac, albo fiatem 1500.Maciej 1 pisze:zdecydowanie opcja 3 ewentualnie 2 a to ze wzgledu na mozliwe zainteresowanie Suzuki , w końcu do rajdów płaskich weszli ostro a obecnie promują nowe auta 4x4 a tak pozatym to kto jeszcze wystartuje w 1.6 innym autem niż suza? feroza zdecydowanie mniej popularna a niwa w nowszym wydaniu 1.7no może oprócz bigi i jego Golfa 1.6D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość