Jeśli chcecie coś w większej rozdzielczości, dajcie znać które (pod zdjęciem, albo nad jest nazwa pliku)Slawo pisze:Podziekowania za zdjecie , juz jest na tapecie kompa
runda VII
Moderator: Pasza
- Marta&Marek
-
- Kontaktowanie:
Ja cały czas czuję niesmak po wieczorku z organizatorami....
Złamany w przez wiele załóg został punkt regulaminu :
4.8.1f który mówi
"Załoga jest zobowiązana do przejechania całej długości trasy OS-u zgodnie z występującą kolejnością bramek."
Bramka nr 14 przy trzecim przejezdzie była omijana choć nie miało to większego wpływu na czas pokonania odcinka, ale powinien się liczyć fakt jej ominięcia.
Tymczasem sędzia który stał i miał patrzeć na bramkę tego nie robił albo robił gdy miał ochotę. Protokół sędziego - ten który został nam okazany chyba został sfałszowany, gdyż ten prawdziwy miał na górzę notatkę odręczną dotycząca numerów załóg juz nie jadących które mogą zaświadczyc o fakcie omijania bramki, której to notatki na pokazanym nam wieczorem protokole nie było... Na protokole sprytnie zostały dopisane numery załóg nie startujących w rajdzie, tak aby podważyć wiarygodnośc sedziego...
Organizacyjnie po prostu syf

4.8.1f który mówi
"Załoga jest zobowiązana do przejechania całej długości trasy OS-u zgodnie z występującą kolejnością bramek."
Bramka nr 14 przy trzecim przejezdzie była omijana choć nie miało to większego wpływu na czas pokonania odcinka, ale powinien się liczyć fakt jej ominięcia.
Tymczasem sędzia który stał i miał patrzeć na bramkę tego nie robił albo robił gdy miał ochotę. Protokół sędziego - ten który został nam okazany chyba został sfałszowany, gdyż ten prawdziwy miał na górzę notatkę odręczną dotycząca numerów załóg juz nie jadących które mogą zaświadczyc o fakcie omijania bramki, której to notatki na pokazanym nam wieczorem protokole nie było... Na protokole sprytnie zostały dopisane numery załóg nie startujących w rajdzie, tak aby podważyć wiarygodnośc sedziego...
Organizacyjnie po prostu syf

święta prawdachermol pisze:Ja cały czas czuję niesmak po wieczorku z organizatorami....
4.8.1f który mówi
Organizacyjnie po prostu syf![]()
![]()

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Tatko opowiadali...czesław&jarząbek pisze:dziecko...czemu zabierasz głos skoro cie tam wogóle nie było?fruzia pisze:święta prawdachermol pisze:Ja cały czas czuję niesmak po wieczorku z organizatorami....![]()

Ostatnio zmieniony pn paź 17, 2005 5:01 pm przez Jerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Disco 300 ES
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Hermol, znasz mnie nie od dziś.
Przyznaję że w sprawie powyższej ciała dał organizator, ale nikt nie dopisywał do protokołu żadnych załóg. Sam słyszałem komunikaty TEGO sędziego podającego nr 50! Ze względu na pełnioną funkcję nosiłem Motorolkę przy sobie i podsłuchiwałem co nieco.
Mam podejrzenie, że mogły go wprowadzić w błąd numery z innych imprez których na autach było sporo. Nie wszyscy poprzekreślali stare numery startowe. Może przeszukać zdjęcia z imprezy i sprawdzić czy ktoś miał jakąś 50? Wszyscy mamy sporo zdjęć a to coś by wyjaśniało.
Ja osobiście byłbym bardziej zainteresowany wykluczeniem n.p Żaka (ze względu na pozycję Andrzeja Nowaka), ale wychodzę z założenia, że uczciwość ponad wszystko. Ten sędzia nie podał jego numeru (51) a potem pojawił się wpis w jego karcie. Przez radio podał natomiast ominięcie bramki przez załogę 57 a w protokole już tego nie było.
Czy można karać ludzi na podstawie takiego dokumentu?
Przyznaję że w sprawie powyższej ciała dał organizator, ale nikt nie dopisywał do protokołu żadnych załóg. Sam słyszałem komunikaty TEGO sędziego podającego nr 50! Ze względu na pełnioną funkcję nosiłem Motorolkę przy sobie i podsłuchiwałem co nieco.
Mam podejrzenie, że mogły go wprowadzić w błąd numery z innych imprez których na autach było sporo. Nie wszyscy poprzekreślali stare numery startowe. Może przeszukać zdjęcia z imprezy i sprawdzić czy ktoś miał jakąś 50? Wszyscy mamy sporo zdjęć a to coś by wyjaśniało.
Ja osobiście byłbym bardziej zainteresowany wykluczeniem n.p Żaka (ze względu na pozycję Andrzeja Nowaka), ale wychodzę z założenia, że uczciwość ponad wszystko. Ten sędzia nie podał jego numeru (51) a potem pojawił się wpis w jego karcie. Przez radio podał natomiast ominięcie bramki przez załogę 57 a w protokole już tego nie było.
Czy można karać ludzi na podstawie takiego dokumentu?
Sie czepiacie sędziów
Przecież średnia ich wieku była coś w okolicach
100lat.
Był jeden młody na niby "żwirowni", który biegał między swoimi bramkami
jak szalony, ale gdy jeden motorzysta, poszedł w las omijając jedną bramkę, a ludzie mu zwrócili uwagę, to stwierdził, że nie zdążył spisać numeru pędzącej maszyny

100lat.

Był jeden młody na niby "żwirowni", który biegał między swoimi bramkami
jak szalony, ale gdy jeden motorzysta, poszedł w las omijając jedną bramkę, a ludzie mu zwrócili uwagę, to stwierdził, że nie zdążył spisać numeru pędzącej maszyny

- Patryk
-
- Kontaktowanie:
Na mojej stronce znajdziecie on-board z OS1 dopóki jeszcze jecha³em
Dla tych co nie wiedz± - rajd zakoñczy³em urwaniem ko³a. Sam dzwonik jest uwieczniony na on-boardzie.
Jedna wersja jest pe³na, a druga sk³ada siê tylko z wybranych fragmentów. Musia³em te¿ usun±æ pewne niecenzuralne teksty
W dziale Aktualno¶ci jest krótka relacja z mojego udzia³u w imprezie.
Jutro bêd± zdjêcia. A jak kto¶ ma jakie¶ ciekawe zdjêcia to przesy³ajcie.

Jedna wersja jest pe³na, a druga sk³ada siê tylko z wybranych fragmentów. Musia³em te¿ usun±æ pewne niecenzuralne teksty

W dziale Aktualno¶ci jest krótka relacja z mojego udzia³u w imprezie.
Jutro bêd± zdjêcia. A jak kto¶ ma jakie¶ ciekawe zdjêcia to przesy³ajcie.
Samochód: Orca BMW
Wcze¶niej: Gaz 69 2,5td, Gaz 69 evo2, Orca MP05, Orca MP07
Wcze¶niej: Gaz 69 2,5td, Gaz 69 evo2, Orca MP05, Orca MP07
Czesiu tylko bez ciśnienia rajd mercedesa rządzi się swoimi prawamiczesław&jarząbek pisze:a gdzie byś chciał zostać klasyfikowany skoro:Biga pisze:![]()
Bez sensu. Nie ma takiej klasy jak KJST ciezarowek.
-nie macie licencji
-nie macie wymaganych regulaminem środków ochrony osobistej
-samochód nie spełnia wymogów załącznika j
najpierw pomyśl zanim zaczniesz pierdolić...
tu zawsze była klasa ciężarowa nawet jak nie było jej w rsmpst (ta jak wiesz istnieje faktycznie chyba od zeszłego sezonu -ciężarówka klasyfikowana szt.1)
-w klasyfikacji porajdowej zawsze były ujmowane ciężarówki ze względu na nazwę jak i na sponsora
-w załączniku "j" nie ma nic o ciężarówkach
-nie ma wzorów klatek dla ciężarówek
-sedziowie na BT chyba znają wymogi dotyczące ciężarówek (jeśli takowe istnieją) i nie podważajmy ich kompetencji w końcu oni za to odpowiadają
i na koniec całkowicie popieram tych co chcą znać wyniki i zobaczyć czy są "gorsi "od licencjonowanych zawodników

No wez juz przestan, prosze Cie. Ludzie tu pisza o regulaminie i dupalach, a Ty sie mnie czepiasz jak bys nie mial innej ofiary. Regulamin uzupelniajacy byl dla wszystkich i bylo tam napisane wg. jakich zasad odbywa sie wspolzawodnictwo. I prosze Cie nie pisz juz wiecej, ze ludzie nie znaja regulaminu bo wyglada na to, ze wielu zna lepiej niz sedziowie na tym rajdzie.Irek pisze:Wszystko się zgadza, lecz ktoś podał link do rocznej klasyfikacji RMPST w generalce a Biga robił szum, że go tam nie ma! Dlatego Czesław odpisał mu zgodnie z prawdą.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
Na 4 minucie i 40 sekund "duzego" filmu widac pieknie jak pojechales wg. trasy mimo braku lewej "czerwonej" strony bramki nr 14Patryk pisze:Na mojej stronce znajdziecie on-board z OS1 dopóki jeszcze jechałemDla tych co nie wiedzą - rajd zakończyłem urwaniem koła. Sam dzwonik jest uwieczniony na on-boardzie.
Jedna wersja jest pełna, a druga składa się tylko z wybranych fragmentów. Musiałem też usunąć pewne niecenzuralne teksty![]()
W dziale Aktualności jest krótka relacja z mojego udziału w imprezie.
Jutro będą zdjęcia. A jak ktoś ma jakieś ciekawe zdjęcia to przesyłajcie.

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
- elektryczny
-
czesław&jarząbek pisze:upsss...elektryczny pisze:o przepraszam ja też jestem zaskoczonyczesław&jarząbek pisze: jak na debiut to pojechali bardzo ładnie...znaczy mają potencjał
pod koniec dnia rozeszła się pogłoska że odpuszczają kjs i na przyszły rok jadą w klasie
a wy placki ściemnacze mieliście nie startować
czy to prawda że sprzedaliście auto bo w nowym sezonie reprezentujecie kia motors/tak coś robak wspominał/
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
kia polska na nas nie stać...elektryczny pisze:czesław&jarząbek pisze:upsss...elektryczny pisze: o przepraszam ja też jestem zaskoczony
czy to prawda że sprzedaliście auto bo w nowym sezonie reprezentujecie kia motors/tak coś robak wspominał/
na zrobienie premiery prasowej nowego sportage w gołębiewskim w wiśle mieli...2tys zł...

#noichuj
- elektryczny
-
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: