A odbior administarcyjny do ktorej jest wg. nowego harmonogramu ?mirek_to pisze:Na stronie Żubrów pojawiła się informacja że obowiązkowe zapoznanie z trasą skrócone od 14.00 do 17.00
Nie trzeba się tak rano zrywać z wyra
VII runda
Moderator: Pasza
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
no to tak na szybko...
organizatorzy odwołali połowę rajdu z powodu jak twierdza złych warunków atmosferycznych... przyznam nie są rewelacyjne -leje, ale to było do przewidzenia, mamy w końcu październik i robienie 20 metrowych stromych podjazdów nawet dla aut 300 konnych jest totalnym nieporozumieniem
ogólnie rzecz biorąc trasa nie przejezdna...
na pocieszenie zostawili jeden oes, skrócony o 14 bramek, jechany pięć razy...
my, załoga Łoszewskich oraz Andrzej Dudziak mimo stawienia się na rajdzie i zapoznania z trasa, podjeła decyzję o nie braniu udziału w tej rywalizacji...
organizatorzy odwołali połowę rajdu z powodu jak twierdza złych warunków atmosferycznych... przyznam nie są rewelacyjne -leje, ale to było do przewidzenia, mamy w końcu październik i robienie 20 metrowych stromych podjazdów nawet dla aut 300 konnych jest totalnym nieporozumieniem
ogólnie rzecz biorąc trasa nie przejezdna...
na pocieszenie zostawili jeden oes, skrócony o 14 bramek, jechany pięć razy...
my, załoga Łoszewskich oraz Andrzej Dudziak mimo stawienia się na rajdzie i zapoznania z trasa, podjeła decyzję o nie braniu udziału w tej rywalizacji...
Zwykle się tu nie odzywam, bo przecież nie startuje tylko kibicuje...
ALE JESTEM POPROSTU W SZOKU

ALE JESTEM POPROSTU W SZOKU

RAJDOS EKIPOS
http://www.desmuldes.pl
http://www.desmuldes.pl
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
No coz, ja specjalnie wracalem dzien wczesniej z Rumunii, organizujac sobie transport, ktory przyjechal po mnie z Polski. Generalnie wielka zwala, jak na razie 
Co najlepsze z OS1 zostalo wyciete, OS2 to kpina. Pewnie zaraz sie odezwa glosy twardzieli z Zubrow, ktorzy skomentuja, ze rempstowcy nie potrafia jezdzic w terenie
Chcialem tylko powiedziec, ze OS to nie proby podjazdu, a majac tyle terenu w okolicach mozna bylo cos lepszego wymyslec... Uzgodnic z rolnikiem pare kwestii tez pewnie daloby sie wczesniej, trudno zalozyc, ze wszyscy jadac miejscami 100kmh beda sie idealnie skladac w 90 stopniw drozki szerokosci 2.5 metra. Mimo tego wszystkiego jedziemy, Mercedes odwolany, to ostatnia szansa w tym roku (oczywiscie w kraju) zeby pojezdzic troszke

Co najlepsze z OS1 zostalo wyciete, OS2 to kpina. Pewnie zaraz sie odezwa glosy twardzieli z Zubrow, ktorzy skomentuja, ze rempstowcy nie potrafia jezdzic w terenie

Chcialem tylko powiedziec, ze OS to nie proby podjazdu, a majac tyle terenu w okolicach mozna bylo cos lepszego wymyslec... Uzgodnic z rolnikiem pare kwestii tez pewnie daloby sie wczesniej, trudno zalozyc, ze wszyscy jadac miejscami 100kmh beda sie idealnie skladac w 90 stopniw drozki szerokosci 2.5 metra. Mimo tego wszystkiego jedziemy, Mercedes odwolany, to ostatnia szansa w tym roku (oczywiscie w kraju) zeby pojezdzic troszke

niestety tak to z zubrami bywa miałem nadzieję że coś się zmieniło zwłaszcza że na ich forum zostałem zbluzgany za to że mam pretensje do ich imprez i jak twierdzą teraz być świetnie cóż widać że u nich nie ma kto za organizacje się zabrać po raz kolejny żenada przykre to trochę
w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
udało się znalezc kawałek działającego netu 
wyniki on line
http://rajdy4x4.pl/rmpst/wyniki.php/sho ... nda_id/21/

wyniki on line
http://rajdy4x4.pl/rmpst/wyniki.php/sho ... nda_id/21/
oficjalne wyniki rundy:
http://www.rajdy4x4.pl/rmpst/wyniki.php ... id/21/?g=1
klasyfikacja na koniec sezonu w klasach:
http://www.rajdy4x4.pl/rmpst/wyniki.php ... ezon_id/3/
klasyfikacja generalna na koniec sezonu:
http://www.rajdy4x4.pl/rmpst/wyniki.php ... _id/3/?g=1
http://www.rajdy4x4.pl/rmpst/wyniki.php ... id/21/?g=1
klasyfikacja na koniec sezonu w klasach:
http://www.rajdy4x4.pl/rmpst/wyniki.php ... ezon_id/3/
klasyfikacja generalna na koniec sezonu:
http://www.rajdy4x4.pl/rmpst/wyniki.php ... _id/3/?g=1
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Gratulacje Piotrze!
Gratuluje tez wszystkim, z ktorymi przyszlo nam sie scigac w tym (moim pierwszym) sezonie
Jeszcze duzo nauki przed nami, ale juz ten jeden sezon dal wiele do myslenia oraz sporo doswiadczen, niestety czest niezbyt milych
Niemniej, jako, ze z natury focha nie strzelam - bedziemy jezdzic dalej, bo frajda jest niesamowita, a o to przede wszystkim chodzi
Pozdrowienia dla wszystkich zalog od nr 31. Si ju nekst jer
Gratuluje tez wszystkim, z ktorymi przyszlo nam sie scigac w tym (moim pierwszym) sezonie

Jeszcze duzo nauki przed nami, ale juz ten jeden sezon dal wiele do myslenia oraz sporo doswiadczen, niestety czest niezbyt milych

Niemniej, jako, ze z natury focha nie strzelam - bedziemy jezdzic dalej, bo frajda jest niesamowita, a o to przede wszystkim chodzi

Pozdrowienia dla wszystkich zalog od nr 31. Si ju nekst jer

chermol pisze:Wywiadna szybko z nowym Mistrzem Polski:
- Piotrze, jak się czujesz w roli nowego Mistrza?
- Jak? Zajebiście, Mistrzowi wolno wszystko!
- Jak ci się podobał dzisiejszy (s)rajd?
- Weź mnie nie rozpierdalaj...
![]()
![]()

Ja powiem tylko tyle, ze dziekuje mojemu kierowcy i zawodnikom ktorzy licznie stawili sie w Lasku. Dzieki temu pierwszemu (umie skubaniec poruszac sie w terenie) i wysokiej frekfencji na Lasku udalo sie nam wywalczyc pierwszy plac w klasie O2 mimo 3 zdoopionych rund.
Strasznie boleje, ze na ostatniej rundzie bylo tak malo samochodow w klasie. Jeszcze bardziej, ze usterki techniczne musialy decydowac o klasyfikacji. Szkoda. Lubimy hard-core i zdrowa rywalizacje, ale taki to sport i zamiast protestowac trzeba jechac.
Mam nadzieje, ze nasza jazda Wam sie podobala.
Ostatni skok przed meta byl dla naszych kibicow, organizatorow i wszystkich pasjonatow off-road. Mam nadzieje, ze byl ladny. Bardzo sie kierowca staral, zeby bylo wysoko i ladnie technicznie wykonane

Jak wyszlo nie wiem. Dawac zdjecia jak ktos ma

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
- Nicoxxx
-
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla mistrza
brawo
panowie zna ktos ta zaloge http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2007/7_run ... g_0082.jpg
moz jakis namiar na nich
pozdrawiam i gratulacje dla wszystkich po sezonie

panowie zna ktos ta zaloge http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2007/7_run ... g_0082.jpg
moz jakis namiar na nich
pozdrawiam i gratulacje dla wszystkich po sezonie
Zapraszam do odwiedzania http://WWW.Hardtrucks.pl Poświęconej ciężarówkom terenowym
Gratulacje dla mistrzów
Mam nadzieję że pojeżdżą jeszcze z nami w przyszłym roku
To nasz pierwszy sezon, udany i bardzo kształcący.
Też planujemy wystartować w przyszłym roku i uczyć się dalej
Pozdrowienia dla wszystkich startujących załóg.

Mam nadzieję że pojeżdżą jeszcze z nami w przyszłym roku

To nasz pierwszy sezon, udany i bardzo kształcący.
Też planujemy wystartować w przyszłym roku i uczyć się dalej

Pozdrowienia dla wszystkich startujących załóg.
T2 optymista
"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"
Było wysoko, bardzo wysokoBiga pisze:Ostatni skok przed meta byl dla naszych kibicow, organizatorow i wszystkich pasjonatow off-road. Mam nadzieje, ze byl ladny. Bardzo sie kierowca staral, zeby bylo wysoko i ladnie technicznie wykonane![]()
Jak wyszlo nie wiem. Dawac zdjecia jak ktos ma

Podobało się, zdjęcia pare osób robiło
T2 optymista
Wieeeelkie gratulacje dla Mistrzów!
Ja niestety chcę dolać łyżki dziegciu do tej beczki miodu...
Z roku na rok coraz bardziej poraża niekompetencja, tumiwisizm i próba zrobienia z RMPST ( z natury imprezy szybkosciowej) czegoś na kształt przeprawówki o długości kilkunastu kilometrów!
Kur....a, drodzy organizatorzy i działacze PZM, czy Wy naprawdę nie widzicie jak rozpier... TEN sport?? Nie wstyd Wam??
To co odbyło się w Gdowie to poprostu przegięcie!! Obawiam się, że czara goryczy właśnie się przelała! Obym się mylił, bo w następnym sezonie zobaczymy max.10 załóg!
Ps. Biga, zgodnie z twoim przewidywaniem kibla w okolicy OS-u nie było!
Na szczęście organizatorzy to przewidzieli i kateringu także nie było! Przynajmniej nie było czym sr..ć!
Ja niestety chcę dolać łyżki dziegciu do tej beczki miodu...
Z roku na rok coraz bardziej poraża niekompetencja, tumiwisizm i próba zrobienia z RMPST ( z natury imprezy szybkosciowej) czegoś na kształt przeprawówki o długości kilkunastu kilometrów!
Kur....a, drodzy organizatorzy i działacze PZM, czy Wy naprawdę nie widzicie jak rozpier... TEN sport?? Nie wstyd Wam??
To co odbyło się w Gdowie to poprostu przegięcie!! Obawiam się, że czara goryczy właśnie się przelała! Obym się mylił, bo w następnym sezonie zobaczymy max.10 załóg!
Ps. Biga, zgodnie z twoim przewidywaniem kibla w okolicy OS-u nie było!
Na szczęście organizatorzy to przewidzieli i kateringu także nie było! Przynajmniej nie było czym sr..ć!

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
tak ze starych czasów pamiętam różne dziwne decyzje władz odnośnie przyznawania praw do organizacji rund.
runda krakowska dawniej w wieliczce potem w gdowie zawsze była do dupy.
pod każdym względem.
i jak widzę nic się nie zmieniło na lepsze, a raczej odwrotnie...
znacznie lepiej byłoby wspierać rajd jelcza czy chojnice niż ten sralnik buraczany...
nawet jednorazowa akcja z rundą w sopicie-rajdem festiwalowym była o niebo lepsza
runda krakowska dawniej w wieliczce potem w gdowie zawsze była do dupy.
pod każdym względem.
i jak widzę nic się nie zmieniło na lepsze, a raczej odwrotnie...
znacznie lepiej byłoby wspierać rajd jelcza czy chojnice niż ten sralnik buraczany...
nawet jednorazowa akcja z rundą w sopicie-rajdem festiwalowym była o niebo lepsza
#noichuj
Tez mi sie juz udalo dotrzec do domu 
Dziekuje za gratulacje szczegolnie tym, ktorzy trzymali za mnie kciuki w walce z Lycha i Klosem
Trzeba przyznac ze nie bylo to wszystko takie proste...
Nie wdajac sie w szczegoly to kazdy popelnil gdzies blad. My na OS nr1, Grzesiek i Łycha na OS nr4. Tylko nasz blad byl mniejszy niz ich
W kazdym razie - wygralismy.
Co do rundy w Gdowie to nie bede sie rozpisywal, "wywiad" ktory udzielilem prezesowi i ktory mozecie przeczytac w tym watku mowi wszystko. Dodam jeszcze ze ja osobiscie mam mniejsze pretensje za brak kibli czy kielbasy, nawet za balagan... Glowne pretensje mam o to ze jakis koles ustawia OS (ten odwolany juz w piatek) i przez 2h przekonuje mnie ze ten OS jest BARDZO przejezdny i BARDZO fajny, no wogole wspanialy jest
. Ja rozumiem ze sie napracowal i bronil swego "dziecka" ale ten OS KOMPLETNIE sie nie nadawal do scigania. Przeginajac w druga strone mogli ustawic bramki na asfalcie pod supermarketem. Ale przegieli w strone przeprawowki i to MOCNO.
Dobrze powiedzial Chermol w piatek podczas wieczornych zabaw : "Zobaczcie jakie macie licencje. Cross-Country. To taki sport gdzie sie ludzie scigaja samochodami w terenie". I dokladnie tak powinno byc. A my w sobote sie raczej nie scigalismy tylko mielismy "proby przejazdu". Ten co przejechal to wygrywal z tym co nie przejechal.
Tak wiec - jak napisal Igor - jak ktos czegos z RMPST nie zrobi to sie szybko skonczy ta dyscyplina.
Acha i jeszcze DOMOWNIKSUBARUSYSTEM przed OLESZCZAKPOKRAKSYSTEM. Zebys Klos wiedzial ze to mnie w tym wszystkim cieszy najbardziej. To ze sie udalo pokazac ze mozna zrobic cos kompletnie innego, dziwnego i ze mozna tym wygrac Mistrzostwa Polski. To jest najpiekniejsze w terenowkach - w plaskich chyba by mi sie nie udalo konkurowac z WuRCami
A u nas nie trzeba sie ograniczac do silnikow od BMW i mostow od Patrola czy Gelendy. I zeby nie bylo gadania - to nie chodzi absolutnie tylko o Pawla O. tylko o wszystkie "klasyczne" konstrukcje. Bo przeciez praktycznie wszystkie samochody w RMPST sa budowane wedlug podobnych zasad...
Ludzie! Budujcie samochody! Nie jestescie skazani standardowe rozwiazania. Zawsze mozna cos poprawic i zmienic.
Chociaz czasem zajmuje to 4 lata
pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje tym nielicznym ktorzy wierzyli w nas i w nasz niezalezny zawias.
domator

Dziekuje za gratulacje szczegolnie tym, ktorzy trzymali za mnie kciuki w walce z Lycha i Klosem

Nie wdajac sie w szczegoly to kazdy popelnil gdzies blad. My na OS nr1, Grzesiek i Łycha na OS nr4. Tylko nasz blad byl mniejszy niz ich

W kazdym razie - wygralismy.
Co do rundy w Gdowie to nie bede sie rozpisywal, "wywiad" ktory udzielilem prezesowi i ktory mozecie przeczytac w tym watku mowi wszystko. Dodam jeszcze ze ja osobiscie mam mniejsze pretensje za brak kibli czy kielbasy, nawet za balagan... Glowne pretensje mam o to ze jakis koles ustawia OS (ten odwolany juz w piatek) i przez 2h przekonuje mnie ze ten OS jest BARDZO przejezdny i BARDZO fajny, no wogole wspanialy jest

Dobrze powiedzial Chermol w piatek podczas wieczornych zabaw : "Zobaczcie jakie macie licencje. Cross-Country. To taki sport gdzie sie ludzie scigaja samochodami w terenie". I dokladnie tak powinno byc. A my w sobote sie raczej nie scigalismy tylko mielismy "proby przejazdu". Ten co przejechal to wygrywal z tym co nie przejechal.
Tak wiec - jak napisal Igor - jak ktos czegos z RMPST nie zrobi to sie szybko skonczy ta dyscyplina.
Acha i jeszcze DOMOWNIKSUBARUSYSTEM przed OLESZCZAKPOKRAKSYSTEM. Zebys Klos wiedzial ze to mnie w tym wszystkim cieszy najbardziej. To ze sie udalo pokazac ze mozna zrobic cos kompletnie innego, dziwnego i ze mozna tym wygrac Mistrzostwa Polski. To jest najpiekniejsze w terenowkach - w plaskich chyba by mi sie nie udalo konkurowac z WuRCami

Ludzie! Budujcie samochody! Nie jestescie skazani standardowe rozwiazania. Zawsze mozna cos poprawic i zmienic.
Chociaz czasem zajmuje to 4 lata

pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje tym nielicznym ktorzy wierzyli w nas i w nasz niezalezny zawias.

domator