VII runda

Rajdowe Mistrzostwa Polski Samochodów Terenowych

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » ndz paź 07, 2007 8:33 pm

triumf wytrwałości nad technologią
:)21
#noichuj

Awatar użytkownika
mudder

Kontaktowanie:

Post autor: mudder » ndz paź 07, 2007 8:43 pm

czesław&jarząbek pisze:triumf wytrwałości nad technologią
bo grunt to zasady i tradycja :)21
w sumie 1353 KM :)21
no replacement for displacement!

Awatar użytkownika
domator

Kontaktowanie:

Post autor: domator » ndz paź 07, 2007 8:50 pm

czesław&jarząbek pisze:triumf wytrwałości nad technologią
triumf technologii nad tradycja!

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » ndz paź 07, 2007 8:56 pm

to co...już jest czas na tą puszkę farby?

#noichuj

Awatar użytkownika
domator

Kontaktowanie:

Post autor: domator » ndz paź 07, 2007 8:59 pm

dobra masz pamiec :-)
ale nie, dziekuje. Nastepny bedzie tez minia malowany! (ewentualnie czarnym nitro)

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » ndz paź 07, 2007 9:01 pm

boszzzzz...

#noichuj

grażka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: grażka » ndz paź 07, 2007 9:08 pm

Nicoxxx pisze:Gratulacje dla mistrza :)2 :)2 brawo

panowie zna ktos ta zaloge http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2007/7_run ... g_0082.jpg

moz jakis namiar na nich
pozdrawiam i gratulacje dla wszystkich po sezonie
601 473 024 jurek

Awatar użytkownika
konraDZIK

Post autor: konraDZIK » ndz paź 07, 2007 10:00 pm

Gratulacje dla Mistrzow! :D Ciesze sie ze w tym sezonie moglem z Wami pojezdzic i poznac na czym polega RMPST! :)21 Podziekowania dla wszystkich i do zobaczenia w przyszlym sezonie (na jak mnie Misiul bedzie chcial jeszcze "wozic" :)21 )

co do rajdu w Gdowie to sie nie wypowiadam :)21 nie dam sie wiecej sprowokowac :D

Awatar użytkownika
mudder

Kontaktowanie:

Post autor: mudder » ndz paź 07, 2007 10:17 pm

a co na to organizatorzy pewnie znowu aura albo zawodnicy się czepiają :roll: generalnie wcale nie chodzi o totalny zawał organizacyjny :roll:

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » ndz paź 07, 2007 10:34 pm

Ba! Niektórzy organizatorzy byli wręcz dumni z tak pięknej trasy! I faktycznie była piękna, tylko się niektórym organizatorom letko dyscypliny sportu moto popier...y! Byłby z tej trasy np. cudny prolog do Pucharu, albo ekstra traska na weekendową taplanine w błotku. Biedacy niestety nie przewidzieli, że jak się wytycza trasę na ornym polu składającym się w 99% z gliny to gdy popada deszcz (a w październiku to jest możliwe) zamienia się w grzęzawisko!

Awatar użytkownika
mudder

Kontaktowanie:

Post autor: mudder » ndz paź 07, 2007 10:42 pm

powiem tak byłem na ich 4 rajdach z czego 3 okazały się porażką ze względu na brak przewidywania ze strony organizatorów a pretensje i tak były do zawodników przy tej okazji do lektury polecam klubowe forum poziom pozostawie bez komentarza

Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

Post autor: chermol » pn paź 08, 2007 9:33 am

domator pisze:Tez mi sie juz udalo dotrzec do domu :-)
Dziekuje za gratulacje szczegolnie tym, ktorzy trzymali za mnie kciuki w walce z Lycha i Klosem :-) Trzeba przyznac ze nie bylo to wszystko takie proste...
Nie wdajac sie w szczegoly to kazdy popelnil gdzies blad. My na OS nr1, Grzesiek i Łycha na OS nr4. Tylko nasz blad byl mniejszy niz ich :)21
W kazdym razie - wygralismy.

Co do rundy w Gdowie to nie bede sie rozpisywal, "wywiad" ktory udzielilem prezesowi i ktory mozecie przeczytac w tym watku mowi wszystko. Dodam jeszcze ze ja osobiscie mam mniejsze pretensje za brak kibli czy kielbasy, nawet za balagan... Glowne pretensje mam o to ze jakis koles ustawia OS (ten odwolany juz w piatek) i przez 2h przekonuje mnie ze ten OS jest BARDZO przejezdny i BARDZO fajny, no wogole wspanialy jest :)2. Ja rozumiem ze sie napracowal i bronil swego "dziecka" ale ten OS KOMPLETNIE sie nie nadawal do scigania. Przeginajac w druga strone mogli ustawic bramki na asfalcie pod supermarketem. Ale przegieli w strone przeprawowki i to MOCNO.
Dobrze powiedzial Chermol w piatek podczas wieczornych zabaw : "Zobaczcie jakie macie licencje. Cross-Country. To taki sport gdzie sie ludzie scigaja samochodami w terenie". I dokladnie tak powinno byc. A my w sobote sie raczej nie scigalismy tylko mielismy "proby przejazdu". Ten co przejechal to wygrywal z tym co nie przejechal.
Tak wiec - jak napisal Igor - jak ktos czegos z RMPST nie zrobi to sie szybko skonczy ta dyscyplina.

Acha i jeszcze DOMOWNIKSUBARUSYSTEM przed OLESZCZAKPOKRAKSYSTEM. Zebys Klos wiedzial ze to mnie w tym wszystkim cieszy najbardziej. To ze sie udalo pokazac ze mozna zrobic cos kompletnie innego, dziwnego i ze mozna tym wygrac Mistrzostwa Polski. To jest najpiekniejsze w terenowkach - w plaskich chyba by mi sie nie udalo konkurowac z WuRCami :-) A u nas nie trzeba sie ograniczac do silnikow od BMW i mostow od Patrola czy Gelendy. I zeby nie bylo gadania - to nie chodzi absolutnie tylko o Pawla O. tylko o wszystkie "klasyczne" konstrukcje. Bo przeciez praktycznie wszystkie samochody w RMPST sa budowane wedlug podobnych zasad...
Ludzie! Budujcie samochody! Nie jestescie skazani standardowe rozwiazania. Zawsze mozna cos poprawic i zmienic.
Chociaz czasem zajmuje to 4 lata :)21

pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje tym nielicznym ktorzy wierzyli w nas i w nasz niezalezny zawias. :)2

domator
nic dodać nic ująć MISTRZU :D

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » pn paź 08, 2007 10:19 am

Jeszcze tylko dodam, ze skradziono nam podczas zapoznania z trasa OS2 jedna sztuke "peemerki" marki Canyoin, czy jakos tak, generalnie badziewia za 60 zyli. Wystarczylo opuscic samochod na 2 minuty, a schowek w aucie juz przegrzebany...
Tak jak nie powazam malopolskiego, wodczanego stylu zubrowej najebki off-road, tak samo jumy by lokalesi :)11
Mam nadzieje, ze w przyszlym roku runda odbedzie sie gdzie indziej.
Niektorzy z organizatorow byli mili, nie zmienia to jednak obrazu calej imprezy...

Awatar użytkownika
gebels

Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej

Post autor: gebels » pn paź 08, 2007 11:41 am

Nicoxxx pisze:Gratulacje dla mistrza :)2 :)2 brawo

panowie zna ktos ta zaloge http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2007/7_run ... g_0082.jpg

moz jakis namiar na nich
pozdrawiam i gratulacje dla wszystkich po sezonie
o ile dobrze pamiętam gość jest z Roztoki, jak zapytasz o żwirownie w tamtym terenie to trafiłeś na niego
Czwarte serce :cry:

Awatar użytkownika
Toroo

Kontaktowanie:

Post autor: Toroo » pn paź 08, 2007 11:52 am

Gratulacje dla wszystkich startujących w tegorocznej rundzie RMPST. :)2
Dla klas i KJST :)2 :)2 :)2

Awatar użytkownika
bystry

Kontaktowanie:

Post autor: bystry » pn paź 08, 2007 1:14 pm

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców dla tych z kjst też bo o nich najmniej się pamięta i mówi. Bardzo się cieszę ze Piotr wygrał, trzymaliśmy za Ciebie kciuki no i udało się, jeszcze raz szczerze gratuluje. Trzymałem też kciuki za jeszcze jedną załogę no ale nie wyszło :-? . Uznanie dla Rafała Kołodziejczyka bo to dobry kierowca jest. Pozdrowienia dla wszystkich z poza pudła do zobaczenia w 2008 :)2 .

jarząbek

Post autor: jarząbek » pn paź 08, 2007 8:17 pm

Gratulacje dla mistrzow!
Szczegolnie dla Szarego. Wreszcie... :)

To pisalam ja. Jarzabkowa 8)

Awatar użytkownika
Toroo

Kontaktowanie:

Post autor: Toroo » pn paź 08, 2007 9:04 pm

jarząbek pisze:Gratulacje dla mistrzow!

Dokładnie. Szary i Biga :)2 :)2 :)2

Awatar użytkownika
mirek_to

Post autor: mirek_to » wt paź 09, 2007 8:50 am

Już jest pierwsza galeria na h31 - super foty :)2
T2 optymista

"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"

szary
a ja nie chce mieć gwiazdek

Post autor: szary » wt paź 09, 2007 6:25 pm

jarząbek pisze:Gratulacje dla mistrzow!

Dzięki Ulcia :D

P.S Tiramisu zmówione
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl

jarząbek

Post autor: jarząbek » wt paź 09, 2007 9:54 pm

domator pisze: Acha i jeszcze DOMOWNIKSUBARUSYSTEM przed OLESZCZAKPOKRAKSYSTEM. Zebys Klos wiedzial ze to mnie w tym wszystkim cieszy najbardziej. To ze sie udalo pokazac ze mozna zrobic cos kompletnie innego, dziwnego i ze mozna tym wygrac Mistrzostwa Polski. To jest najpiekniejsze w terenowkach - w plaskich chyba by mi sie nie udalo konkurowac z WuRCami :-) A u nas nie trzeba sie ograniczac do silnikow od BMW i mostow od Patrola czy Gelendy. I zeby nie bylo gadania - to nie chodzi absolutnie tylko o Pawla O. tylko o wszystkie "klasyczne" konstrukcje. Bo przeciez praktycznie wszystkie samochody w RMPST sa budowane wedlug podobnych zasad...
Ludzie! Budujcie samochody! Nie jestescie skazani standardowe rozwiazania. Zawsze mozna cos poprawic i zmienic.
Chociaz czasem zajmuje to 4 lata :)21

pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje tym nielicznym ktorzy wierzyli w nas i w nasz niezalezny zawias. :)2

domator
Nie chce umniejszac Twoich osiagniec, ale... w Gdowie wygrales z kierowca a nie z jego samochodem. Pokrak do konca spisywal sie dobrze i tylko blad (przekombinowanie?) zalogi sprawil, ze z Toba przegrali. Tak mowia czasy z pozostalych OSow.
Jak sie zmieni formula RMPST to auta na niezaleznym zawieszeniu beda mialy wieksze pole do popisu i beda wiodly prym na rajdowych trasach.

Awatar użytkownika
Pasza

Kontaktowanie:

Post autor: Pasza » śr paź 10, 2007 2:33 am

jarząbekNie chce umniejszac Twoich osiagniec, ale... w Gdowie wygrales z kierowca a nie z jego samochodem. Pokrak do konca spisywal sie dobrze i tylko blad (przekombinowanie?) zalogi sprawil, ze z Toba przegrali. Tak mowia czasy z pozostalych OSow. :)21
Takie to trochę nie skromne Pawciu ... :roll:
Jak to powiedział Łycha...zwycięzcy są na mecie !!
Nie umniejszałbym roli Piotrka i Janka bo ciężko pracowali na ten sukces!!

ps.
moje gratulacje dla wszystkich załóg !

pozdrawiam
...to je reli...
...były pilot... :roll:

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » czw paź 11, 2007 5:05 pm

na www.h31.pl jest duzo nowych fot :)2 i fajny komentarz Igora.

Podobno jutro ma byc jeszcze wiecej, bo gadalem z Igorem i w nocy maja wrzucic wszystko.

Nadal czekamy na idealna fotke ostatniego skoku :( najlepiej z boku i w najwyzszej fazie lotu 8)
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » czw paź 11, 2007 5:21 pm

Kurde, Biga jesteś szybszy niż Kia którą podróżowałem w koooorku rozmawiając z Tobą! Tak, wszystkie foty, a będzie ich około zyliona mają być jutro rano! Jesli nie, to zabijcie Roberta! :)21 (mam nadzieję,że to przeczyta i posiedzi nockę...)

Wasz skok będzie z przodu i ukosa!

Awatar użytkownika
domator

Kontaktowanie:

Post autor: domator » czw paź 11, 2007 5:32 pm

Robert jeszcze w Gorzowie mowil ze www cos nie bardzo u wszystkich dziala - ja mu mowilem ze jest OK i ze u mnie sie wyswietla.
Ale przestalo :-(
A u was wszystkich dziala?

ODPOWIEDZ

Wróć do „RMPST”