VII runda
Moderator: Pasza
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
601 473 024 jurekNicoxxx pisze:Gratulacje dla mistrza![]()
brawo
panowie zna ktos ta zaloge http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2007/7_run ... g_0082.jpg
moz jakis namiar na nich
pozdrawiam i gratulacje dla wszystkich po sezonie
Ba! Niektórzy organizatorzy byli wręcz dumni z tak pięknej trasy! I faktycznie była piękna, tylko się niektórym organizatorom letko dyscypliny sportu moto popier...y! Byłby z tej trasy np. cudny prolog do Pucharu, albo ekstra traska na weekendową taplanine w błotku. Biedacy niestety nie przewidzieli, że jak się wytycza trasę na ornym polu składającym się w 99% z gliny to gdy popada deszcz (a w październiku to jest możliwe) zamienia się w grzęzawisko!
nic dodać nic ująć MISTRZUdomator pisze:Tez mi sie juz udalo dotrzec do domu
Dziekuje za gratulacje szczegolnie tym, ktorzy trzymali za mnie kciuki w walce z Lycha i KlosemTrzeba przyznac ze nie bylo to wszystko takie proste...
Nie wdajac sie w szczegoly to kazdy popelnil gdzies blad. My na OS nr1, Grzesiek i Łycha na OS nr4. Tylko nasz blad byl mniejszy niz ich![]()
W kazdym razie - wygralismy.
Co do rundy w Gdowie to nie bede sie rozpisywal, "wywiad" ktory udzielilem prezesowi i ktory mozecie przeczytac w tym watku mowi wszystko. Dodam jeszcze ze ja osobiscie mam mniejsze pretensje za brak kibli czy kielbasy, nawet za balagan... Glowne pretensje mam o to ze jakis koles ustawia OS (ten odwolany juz w piatek) i przez 2h przekonuje mnie ze ten OS jest BARDZO przejezdny i BARDZO fajny, no wogole wspanialy jest. Ja rozumiem ze sie napracowal i bronil swego "dziecka" ale ten OS KOMPLETNIE sie nie nadawal do scigania. Przeginajac w druga strone mogli ustawic bramki na asfalcie pod supermarketem. Ale przegieli w strone przeprawowki i to MOCNO.
Dobrze powiedzial Chermol w piatek podczas wieczornych zabaw : "Zobaczcie jakie macie licencje. Cross-Country. To taki sport gdzie sie ludzie scigaja samochodami w terenie". I dokladnie tak powinno byc. A my w sobote sie raczej nie scigalismy tylko mielismy "proby przejazdu". Ten co przejechal to wygrywal z tym co nie przejechal.
Tak wiec - jak napisal Igor - jak ktos czegos z RMPST nie zrobi to sie szybko skonczy ta dyscyplina.
Acha i jeszcze DOMOWNIKSUBARUSYSTEM przed OLESZCZAKPOKRAKSYSTEM. Zebys Klos wiedzial ze to mnie w tym wszystkim cieszy najbardziej. To ze sie udalo pokazac ze mozna zrobic cos kompletnie innego, dziwnego i ze mozna tym wygrac Mistrzostwa Polski. To jest najpiekniejsze w terenowkach - w plaskich chyba by mi sie nie udalo konkurowac z WuRCamiA u nas nie trzeba sie ograniczac do silnikow od BMW i mostow od Patrola czy Gelendy. I zeby nie bylo gadania - to nie chodzi absolutnie tylko o Pawla O. tylko o wszystkie "klasyczne" konstrukcje. Bo przeciez praktycznie wszystkie samochody w RMPST sa budowane wedlug podobnych zasad...
Ludzie! Budujcie samochody! Nie jestescie skazani standardowe rozwiazania. Zawsze mozna cos poprawic i zmienic.
Chociaz czasem zajmuje to 4 lata
pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje tym nielicznym ktorzy wierzyli w nas i w nasz niezalezny zawias.![]()
domator

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Jeszcze tylko dodam, ze skradziono nam podczas zapoznania z trasa OS2 jedna sztuke "peemerki" marki Canyoin, czy jakos tak, generalnie badziewia za 60 zyli. Wystarczylo opuscic samochod na 2 minuty, a schowek w aucie juz przegrzebany...
Tak jak nie powazam malopolskiego, wodczanego stylu zubrowej najebki off-road, tak samo jumy by lokalesi
Mam nadzieje, ze w przyszlym roku runda odbedzie sie gdzie indziej.
Niektorzy z organizatorow byli mili, nie zmienia to jednak obrazu calej imprezy...
Tak jak nie powazam malopolskiego, wodczanego stylu zubrowej najebki off-road, tak samo jumy by lokalesi

Mam nadzieje, ze w przyszlym roku runda odbedzie sie gdzie indziej.
Niektorzy z organizatorow byli mili, nie zmienia to jednak obrazu calej imprezy...
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
o ile dobrze pamiętam gość jest z Roztoki, jak zapytasz o żwirownie w tamtym terenie to trafiłeś na niegoNicoxxx pisze:Gratulacje dla mistrza![]()
brawo
panowie zna ktos ta zaloge http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2007/7_run ... g_0082.jpg
moz jakis namiar na nich
pozdrawiam i gratulacje dla wszystkich po sezonie
Czwarte serce 

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców dla tych z kjst też bo o nich najmniej się pamięta i mówi. Bardzo się cieszę ze Piotr wygrał, trzymaliśmy za Ciebie kciuki no i udało się, jeszcze raz szczerze gratuluje. Trzymałem też kciuki za jeszcze jedną załogę no ale nie wyszło
. Uznanie dla Rafała Kołodziejczyka bo to dobry kierowca jest. Pozdrowienia dla wszystkich z poza pudła do zobaczenia w 2008
.

Dzięki Ulciajarząbek pisze:Gratulacje dla mistrzow!
Szczegolnie dla Szarego. Wreszcie...![]()
To pisalam ja. Jarzabkowa

P.S Tiramisu zmówione
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
Nie chce umniejszac Twoich osiagniec, ale... w Gdowie wygrales z kierowca a nie z jego samochodem. Pokrak do konca spisywal sie dobrze i tylko blad (przekombinowanie?) zalogi sprawil, ze z Toba przegrali. Tak mowia czasy z pozostalych OSow.domator pisze: Acha i jeszcze DOMOWNIKSUBARUSYSTEM przed OLESZCZAKPOKRAKSYSTEM. Zebys Klos wiedzial ze to mnie w tym wszystkim cieszy najbardziej. To ze sie udalo pokazac ze mozna zrobic cos kompletnie innego, dziwnego i ze mozna tym wygrac Mistrzostwa Polski. To jest najpiekniejsze w terenowkach - w plaskich chyba by mi sie nie udalo konkurowac z WuRCamiA u nas nie trzeba sie ograniczac do silnikow od BMW i mostow od Patrola czy Gelendy. I zeby nie bylo gadania - to nie chodzi absolutnie tylko o Pawla O. tylko o wszystkie "klasyczne" konstrukcje. Bo przeciez praktycznie wszystkie samochody w RMPST sa budowane wedlug podobnych zasad...
Ludzie! Budujcie samochody! Nie jestescie skazani standardowe rozwiazania. Zawsze mozna cos poprawic i zmienic.
Chociaz czasem zajmuje to 4 lata
pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje tym nielicznym ktorzy wierzyli w nas i w nasz niezalezny zawias.![]()
domator
Jak sie zmieni formula RMPST to auta na niezaleznym zawieszeniu beda mialy wieksze pole do popisu i beda wiodly prym na rajdowych trasach.

Takie to trochę nie skromne Pawciu ...jarząbekNie chce umniejszac Twoich osiagniec, ale... w Gdowie wygrales z kierowca a nie z jego samochodem. Pokrak do konca spisywal sie dobrze i tylko blad (przekombinowanie?) zalogi sprawil, ze z Toba przegrali. Tak mowia czasy z pozostalych OSow.

Jak to powiedział Łycha...zwycięzcy są na mecie

Nie umniejszałbym roli Piotrka i Janka bo ciężko pracowali na ten sukces!!
ps.
moje gratulacje dla wszystkich załóg !
pozdrawiam
...to je reli...
...były pilot...

...były pilot...

na www.h31.pl jest duzo nowych fot
i fajny komentarz Igora.
Podobno jutro ma byc jeszcze wiecej, bo gadalem z Igorem i w nocy maja wrzucic wszystko.
Nadal czekamy na idealna fotke ostatniego skoku
najlepiej z boku i w najwyzszej fazie lotu 

Podobno jutro ma byc jeszcze wiecej, bo gadalem z Igorem i w nocy maja wrzucic wszystko.
Nadal czekamy na idealna fotke ostatniego skoku

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?