o tych mentalnychBiga pisze:D2 zacznij o lewatywach, bo inaczej ja zaczne

Moderator: Pasza
Stary, ja jestem hardmadafaka zboczeńcem, ale tak dobrze zadekowanym, że nawet mojaBiga pisze:Bo Ty masz szkrzywienieSebastianS pisze:Biga, dewiancie, co za skrzywienie! Mnie nie kręci jak o takich rzeczach gada facetNie ja
wow...SebastianS pisze: Stary, ja jestem hardmadafaka zboczeńcem, ale tak dobrze zadekowanym, że nawet mojabyła
żona przez cztery lata procesu karnego nie udowodniła mi tego w sądzie, choć codziennie srałem jej na klatę trzy razy, czytając "Ulyssesa" Joyce'a, ubrany w galowy mundur Mińskiego Pułku Piechoty
. Co nie zmienia faktu, że jesteś dewiant i inny podejrzany aberrator
I teraz nie wiem sam czy Cię kocham czy nienawidzę, a mam sen, że trzymam w rękach nowonarodzonego MOC-a, który ma hałer na głowie, a naokoło siedzi wianuszek miauczących kotów.
A tak w ogóle to doopa, że nie pojadę na B-W przez tą moją czerwoną nogę
Pod warunkiem, że będziesz w czasie rzeczywistym analizować, jakie zwinięte ze zlokalizowanej po sąsiedzku apteki specyfiki właśnie testujędziewczyna 2 pisze:wow...SebastianS pisze: Stary, ja jestem hardmadafaka zboczeńcem, ale tak dobrze zadekowanym, że nawet mojabyła
żona przez cztery lata procesu karnego nie udowodniła mi tego w sądzie, choć codziennie srałem jej na klatę trzy razy, czytając "Ulyssesa" Joyce'a, ubrany w galowy mundur Mińskiego Pułku Piechoty
I teraz nie wiem sam czy Cię kocham czy nienawidzę, a mam sen, że trzymam w rękach nowonarodzonego MOC-a, który ma hałer na głowie, a naokoło siedzi wianuszek miauczących kotów.
A tak w ogóle to doopa, że nie pojadę na B-W przez tą moją czerwoną nogę![]()
... mów dalej
łatwiznaSebastianS pisze:Pod warunkiem, że będziesz w czasie rzeczywistym analizować, jakie zwinięte ze zlokalizowanej po sąsiedzku apteki specyfiki właśnie testujędziewczyna 2 pisze:wow...SebastianS pisze: Stary, ja jestem hardmadafaka zboczeńcem, ale tak dobrze zadekowanym, że nawet mojabyła
A tak w ogóle to doopa, że nie pojadę na B-W przez tą moją czerwoną nogę![]()
... mów dalej
Jesli 47 za to odpowiada to moge miec taki zespol i mi z nim dobrzedziewczyna 2 pisze:47 chromosomBiga pisze:i duplikacje czesci DNA odpowiedzialnej za zabawe![]()
![]()
![]()
znaczy zesół downa
btwBiga pisze:Jesli 47 za to odpowiada to moge miec taki zespol i mi z nim dobrzedziewczyna 2 pisze:47 chromosomBiga pisze:i duplikacje czesci DNA odpowiedzialnej za zabawe![]()
![]()
![]()
znaczy zesół downaZawsze to lepiej niz miec reprezentacje kraju w pilce noznej
Kod Leonarda?Biga pisze:ja mam zduplikowane i odwrocone zuplenie inne numerki
W pizdu... Skąd Ty takie newsy wyciągasz? Chyba nie ze studiów?Drako pisze:btw
zespol downa to 21( trisomia – trzy chromosomy) a
47 to min zespol klineferlera – czyli wyglad eunochoidalny ( u facetow wyglad kobiecy , dlugie rece nogi itp )
hmm ... czyli w sumie
bardziej pasuje do bigi
o to to własnieDrako pisze:btwBiga pisze:Jesli 47 za to odpowiada to moge miec taki zespol i mi z nim dobrzedziewczyna 2 pisze: 47 chromosom
znaczy zesół downaZawsze to lepiej niz miec reprezentacje kraju w pilce noznej
zespol downa to 21( trisomia – trzy chromosomy) a
47 to min zespol klineferlera – czyli wyglad eunochoidalny ( u facetow wyglad kobiecy , dlugie rece nogi itp )
hmm ... czyli w sumie
bardziej pasuje do bigi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości