Jest mozliwosc podniesienia klasy o1 do 1800cm3,jesili jest

Rajdowe Mistrzostwa Polski Samochodów Terenowych

Moderator: Pasza

szary
a ja nie chce mieć gwiazdek

Post autor: szary » czw maja 29, 2008 4:06 pm

Właśnie stąd moja szydera w drugim poście tego tematu... Gdzie są ci , którzy wtedy mieli o to do mnie pretensje a ?
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl

Awatar użytkownika
bystry

Kontaktowanie:

Post autor: bystry » sob maja 31, 2008 6:39 pm

Biga pisze:No i rozdupili klase O1 :)3 Nikt sie nie stawil do 1 i 2 rundy, a mogly wystartowac ze 4 auta jak by bylo normalnie do 1600 :)3 Rozwala mnie to co sie dzieje :)3 Na przyszly sezon ma byc juz waga i zwezka, ale za takie decyzje jak byly w tym roku to ktos powinien beknac ostro.
a kto im bronił wystartować ?

chichita
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: chichita » sob maja 31, 2008 7:16 pm

na ch.. robić samochód jak po roku okazuje się ze podnoszą klasę i możesz nim kryć tyły!!! Jeszcze jakby podniesienie tej klasy kogoś przyciągnęło ale skąd przecież nie było takich aut więc coś z braku innych zajęc trzeba było wymyślić! W końcu nie można brać kasy za nic więc są zmiany w regulaminie a że jeżdzi się od lat po tych samych wyjebach to co to komu przeszkadza,
pozdrawiam wszystkich działaczy z PZM-u

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » sob maja 31, 2008 8:56 pm

bystry pisze:... a kto im bronił wystartować ?
Nikt nie bronil, tylko ze auta nie powstaly po zmianie pojemnosci w klasie.
chichita pisze:na ch.. robić samochód jak po roku okazuje się ze podnoszą klasę i możesz nim kryć tyły!!! ...
Dokladnie tak. Jak pojemnosc w klasie podniesiono zaprzestalem prac nad dwoma autami. Zaden winny zamieszania sie nie stawil na start i mamy martwa klase. Wazne bedzie to tylko wtedy jak zostana klasy narodowe, jak znikna to i tak bez znaczenia.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?

ODPOWIEDZ

Wróć do „RMPST”