Jest mozliwosc podniesienia klasy o1 do 1800cm3,jesili jest
Moderator: Pasza
Właśnie stąd moja szydera w drugim poście tego tematu... Gdzie są ci , którzy wtedy mieli o to do mnie pretensje a ?
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
a kto im bronił wystartować ?Biga pisze:No i rozdupili klase O1Nikt sie nie stawil do 1 i 2 rundy, a mogly wystartowac ze 4 auta jak by bylo normalnie do 1600
Rozwala mnie to co sie dzieje
Na przyszly sezon ma byc juz waga i zwezka, ale za takie decyzje jak byly w tym roku to ktos powinien beknac ostro.
na ch.. robić samochód jak po roku okazuje się ze podnoszą klasę i możesz nim kryć tyły!!! Jeszcze jakby podniesienie tej klasy kogoś przyciągnęło ale skąd przecież nie było takich aut więc coś z braku innych zajęc trzeba było wymyślić! W końcu nie można brać kasy za nic więc są zmiany w regulaminie a że jeżdzi się od lat po tych samych wyjebach to co to komu przeszkadza,
pozdrawiam wszystkich działaczy z PZM-u
pozdrawiam wszystkich działaczy z PZM-u
Nikt nie bronil, tylko ze auta nie powstaly po zmianie pojemnosci w klasie.bystry pisze:... a kto im bronił wystartować ?
Dokladnie tak. Jak pojemnosc w klasie podniesiono zaprzestalem prac nad dwoma autami. Zaden winny zamieszania sie nie stawil na start i mamy martwa klase. Wazne bedzie to tylko wtedy jak zostana klasy narodowe, jak znikna to i tak bez znaczenia.chichita pisze:na ch.. robić samochód jak po roku okazuje się ze podnoszą klasę i możesz nim kryć tyły!!! ...
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?