martinnus pisze:Powtórzę jeszcze raz, że nie będziesz mi mówił co mam robić. Nie zatrudniaj mnie do organizacji bo ja nie mam na to ochoty. Mówię co może może pomóc w tym by zawodnicy byli zadowoleni.
Rajdy wokół choinki ? Gościu

!! Zastanów się choć odrobinę. Są takie imprezy gdzie ilość zgłoszeń ogranicza się np. do 150 załóg. Dlaczego w mega super imprezie do której przyłożyłeś rękę nie było tylu chętnych ? Czy rajd na którym są dwa odcinki do przejechania jest dla was fajny ?
Ciekawe dlaczego pan Andrzejewski interesuje się "rajdami wokół choinki" i mówi o dużej szansie na stanie się eliminacjami do MISTRZOSTW POLSKI.
Odpowiadam:
po pierwsze wymogi regulaminu rmpst
po drugie wymogi bezpieczenstwa
po trzecie zalacznik "J"
po czwarte nikt w rajdach dookoła choinki nie jest wstanie zrobic oesu długości wymaganej w rajdach typu baja bo i poco
po piate nie wiem co mówi pan Andrzejewski bo na spotkaniu we Mszczonowie nie raczył nas zaszczycić swoja obecnoscią
a po szóste rajdy typu kaszubia czy mazurska są imprezami przewaznie przeprawowymi i wygrywa przewaznie wyciagarka(my ich raczej nie uzywamy)
po siódme przepraszam jesli kogos uraziłem rajdami dookoła choinki ale naprawde taplanie w błocie po szyje i przepinanie taśmy jakoś do mnie nie trafia, wole troche szybciej i równiej
a po ósme widze że łatwo szacowne grono terenowców wyprowadzić z równowagi
a po dziewiate szkoda strzępić klawisze...bo i tak wszystkowiedzący wiedza lepiej