Kolego GAZFAN Czytaj uwaznie, nie bylo glosowania odnosnie nie odbycia sie rundy,glosowanie dotyczylo tylko i wylacznie wycofanie sie AS z organizacji w/w rundy. W czasie gdy odbywalo sie walne zebranie czlonkow AS runda ta i tak stala pod znakiem zapytania gdyz nie byla nadana wiza przez organa uprawnione.
Wiec pytam sie po raz kolejny po co wprowadzac ludzi w blad,oczerniajac przy tym innych
, moze p.Sliwowski powinien sie zastanowic co zrobil nie tak, i co jest powodem nie otrzymania zgody od wladz.[/quote]
Tradycyjnie już wrobello wie wszystko tylko nic dokładnie. Regulamin był złożony w terminie, a wiza nie była nadana z powodu braku akceptacji przez Biuro Sportu GKSS osoby dyrektora imprezy. Na spotkaniu organizatorów rund AD 2009 doszło do "pojedynku klubowego" i przerażona Pani z recepcji wezwała niebieskich. Popatrzyli i pojechali.
Nakazano nam zmienić dyrektora. Słusznie czy nie, bronił mnie Komitet Organizacyjny, bo w ubiegłym roku dałem radę (kto był w ubiegłym roku wie najlepiej). Sprawa sie przeciągneła do 19 marca. Byłem na GKSS, zmiana na Tomka K. i 20 marca (piątek) "nowy" regulamin wpłynął do Biura Sportu. W poniedziałek 23 marca miał być na stronie. I dupa. 22 marca dostaliśmy gola do własnej bramki, między innymi od wrobella. Teraz odwraca kota ogonem, bo zesrany jest po pachy. Taka decyzja to również konsekwencje, ale to dopiero przed nimi.
Jeszcze raz przepraszamy za zamieszanie i tym razem jeszcze za tych suwalskich wrobellów. Może to bez sensu, ale wstyd nam za nich, bo ich "organa uprawnione" nie działają poprawnie.