rmpst gorzów
Moderator: Pasza
To raczej bardziej jest nastawiane na jakąś banięwupasek pisze:a macie tam jakies kompetentne bunkry? bo ja bym chetnie rzucil okiemSilvestr pisze:Skoro mowa o bunkrach - Czesław, linia Widawki nadal jest aktualna
no chyba ze to tylko taka sciema zeby byla okazja do picia

Linia umocnien z '39 niewykorzystana we wojne. Niektóre schrony jeszcze niedokończone w budowie, ale ciekawie wyglądające...
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Nie ma pospiechu, bunkry nie uciekną... Najpierw trzeba wszystkie znaleźć po lasach.czesław&jarząbek pisze:hmmm...wszędzie coś jest...i człowiek tylko zapierdala po kraju jak jakiś pierdzielony przemytnik...od bani do bani...Silvestr pisze:Skoro mowa o bunkrach - Czesław, linia Widawki nadal jest aktualna
ale...nie mówie nie
Silvestr
nie pindol...i tobie i Faziemu mówiłem...żeśta nie dojechali to sobie gratulacje składaćBĄKU pisze:Cholera żałuje, że do Krzywego Żółtego na banie nie dojechałem, się placek odgrażał, że nie będzie i se odpuściłem, Banan ja tobie też nie powiem gdzie jest baza rajdu jak przyjedziesz kiedyś na jakiś rajd.

Ja miałem miałem banie w Pszczynie , to już 15 lat mineło jakem se w technikum mature kupił, raz na pare lat wypada się z bracią rolniczą zintegrować wasze ryje mi nie uciekną.banan pisze:nie pindol...i tobie i Faziemu mówiłem...żeśta nie dojechali to sobie gratulacje składaćBĄKU pisze:Cholera żałuje, że do Krzywego Żółtego na banie nie dojechałem, się placek odgrażał, że nie będzie i se odpuściłem, Banan ja tobie też nie powiem gdzie jest baza rajdu jak przyjedziesz kiedyś na jakiś rajd.

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
szary jakieś ciśnienia wytwarza i pogróżki sesemesami śle że niby dokonujemy tu matactwa o charakterze ciągłym i pomówienia...może to i prawda...może lokalnego stuff'u nie było tylko browar toksyczny...kto to wie 
[że niby niepowołane osoby forum czytają]
a może i bunkrów nie było...ani bananek po ryju od kobity nie dostał...ani biały przekaznik nigdy nie istniał...kto wie...

[że niby niepowołane osoby forum czytają]
a może i bunkrów nie było...ani bananek po ryju od kobity nie dostał...ani biały przekaznik nigdy nie istniał...kto wie...

#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- _LEH_
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Trochę już czasu minęło od gorzowskiej eliminacji, ale jak ktoś by chciał powspominać
to polecam zajrzeć na moją stronę, gdzie znajdują się zdjęcia z III rundy RMPST.
http://www.go-motorsport.prv.pl

http://www.go-motorsport.prv.pl