KJST
Moderator: Pasza
Zapraszam do przeczytania krótkiej relacji i obejrzenia galerii zdjęć z ostatniej rundy na stronie www.korycki.pl
Byłem po raz pierwszy na rajdzie w Łasku i jestem pod wrażeniem. Ukłon w stronę organizatorów, odebraliście nam prowadzenie w klasyfikacji rund i teraz wiem dlaczego. Gratulacje!
Byłem po raz pierwszy na rajdzie w Łasku i jestem pod wrażeniem. Ukłon w stronę organizatorów, odebraliście nam prowadzenie w klasyfikacji rund i teraz wiem dlaczego. Gratulacje!

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie, wszyscy jezdza razem bez podzialu na pojemnosc silnika itp- seryjne suzuki, potwor Prezesa, tajne kosmiczne wynalazki z silnikami 5,7 , gelendy bez amorkow i inni- ale zawsze jest wesolo dzieki temu
poszukaj starszych tematow, bylo juz o tym troche pisane- oraz podane wymagania dla aut startujacych w tej klasie.

poszukaj starszych tematow, bylo juz o tym troche pisane- oraz podane wymagania dla aut startujacych w tej klasie.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Hehe, trzeba tylko na niego fundusze uzbieracToroo pisze:A będzie jeszcze weselej jsk w KJST wyskoczy pokrak PawłaAlbert_N pisze:nie, wszyscy jezdza razem bez podzialu na pojemnosc silnika itp- seryjne suzuki, potwor Prezesa, tajne kosmiczne wynalazki z silnikami 5,7 , gelendy bez amorkow i inni- ale zawsze jest wesolo dzieki temu![]()
.

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: