o co chodzi z tymi pilotami
Moderator: Pasza
rmpstach "jeszcze" nie jeździłem może kiedyś
ale prawy do lewego lewy do prawego i ma być team.
A morde jeża jak bym trafił na takiego ciśnieniowca co by mnie chciał z liścia/drzewa/czy tam innego badziewia zdzielić, że coś pojeb...ałem na trasie to by było gorąco
Zresztą tak jak mówi student nie robi błędów ten co nic nie robi. Moze dojdzie do tego, że za słabe czasy pilot będzie lał...

A morde jeża jak bym trafił na takiego ciśnieniowca co by mnie chciał z liścia/drzewa/czy tam innego badziewia zdzielić, że coś pojeb...ałem na trasie to by było gorąco

Zresztą tak jak mówi student nie robi błędów ten co nic nie robi. Moze dojdzie do tego, że za słabe czasy pilot będzie lał...

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Łżesz rusałko - sam kazałeś, bo nie chciałeś żeby most zdezerterował, więc profilaktycznie przed każdą hopą w Anielinie mówiłem "ujmij".chermol pisze:na mnie student krzyczy ze za szybko
ale robi to tylko wtedy gdy tył mamy 1,5m nad ziemia - uraz ma chyba jaki cy co...![]()

Spoko, uraz zażegnany - w Gorzowie bedziem pycić

Student pisze:Łżesz rusałko - sam kazałeś, bo nie chciałeś żeby most zdezerterował, więc profilaktycznie przed każdą hopą w Anielinie mówiłem "ujmij".chermol pisze:na mnie student krzyczy ze za szybko
ale robi to tylko wtedy gdy tył mamy 1,5m nad ziemia - uraz ma chyba jaki cy co...![]()
![]()
Spoko, uraz zażegnany - w Gorzowie bedziem pycić![]()