Sezon 2006 zakończony.

Rajdowe Mistrzostwa Polski Samochodów Terenowych

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » czw wrz 21, 2006 8:38 pm

A leniwym polecam wyścigi na 1/4 mili!!Tam widać całą trasę! :)21 :)21 :)21

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » czw wrz 21, 2006 8:39 pm

Igor... jeśli wyśle żone i kochanke to moge juz nie jechac na rempsty ;-)

korzystając z ciszy jaka zapadnie w domu i poza domem udam sie do warsztatu i sobie WRESZCIE SPOKOJNIE PODŁUBIE!!!!
Krzysiek

Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » czw wrz 21, 2006 8:50 pm

Już dawno mówiłem że posiadając żonę należy mieć też kochankę! Nie ma cie w domu-żona myśli "jest u kochanki", kochanka myśli "pewnie jest z Zoną"?.....a Ty w tym czasie spokojnie możesz leżeć pod samochodem... 8) 8)

Awatar użytkownika
Jersey
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Jersey » czw wrz 21, 2006 9:54 pm

Igor K pisze:Ps.Tak czy owak pozdrawiam wszystkich kibiców! Mam nadzieję że przy OS-ach w nastepnym sezonie będzie was tyle co na OS w Gajewnikach(Łask)! Bez Was ten sport nie zaistnieje! Więc bierzcie matki,żony i kochanki i zabierajcie je na RMPST!
I tak powinno być, że na na oesach stoją tłumy kibiców dopingują swoich idoli i przy okazi spoglądają na reklamy sponsorów a ci z zadowolenia, że dzieki temu sprzedaż im rośnie pakują coraz większą kasiore dla swoich zawodników by ci mogli się dalej rozwijać i promować ich markę przed potencialnymi klientami.
A tak przy okazji ja zawsze spoglądam kto jaką załogę sponsoruje
BO RAJDY SĄ DLA KIBICÓW !! !! !!

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » czw wrz 21, 2006 10:19 pm

Jersey pisze: A tak przy okazji ja zawsze spoglądam kto jaką załogę sponsoruje
BO RAJDY SĄ DLA KIBICÓW !! !! !!

I co zapamietałeś z tego sezonu :>
Krzysiek

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » czw wrz 21, 2006 10:22 pm

btw. ponoć są w tym kraju imprezy, sportowe, wyścigowe rzekłbym nawet i to nasze, terenowe, które są robione m.in. pod kontem kibiców, prasy, telewizji...

wlasnie w celach sponsorsko/reklamowym - dla nas, uczestników :-)

tylko one (one organizatory) trzymaja sie z dala od wszelkich struktur "zorganizowanych" pzmot i są przez tę organizacje potępiane ;)

ponoć, bo nie widzialem na wlasne oczy :-( tylko z organizatorem rozmawiałem kilka tygodni temu... ale niektorzy to obejrzą w ten weekend i ocenią mam nadzieje :D
Krzysiek

Awatar użytkownika
Jersey
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Jersey » czw wrz 21, 2006 10:43 pm

Co zapamiętałem ?? No naprzykład wiem kto jeździ w prezerwatywie o przepraszam w barwach sponsorskich prezerwatyw, wiem do kogo się zwrócić jak mi pojazd kat. c nawali gdzieś na trasie i gdzie się udać na zakup jakiś modeli sterowanych. I wielle innych.
A w pezetmocie to trzeba zarząd wymienić niech wkońcu wspomagają rajdy a nie je blokują.

Awatar użytkownika
Kacper S

Post autor: Kacper S » pt wrz 22, 2006 7:54 am

Zgadzam się z tym że rajdy powinny być dla kibiców ale jeszcze było tyle osób co w Gajewnikach to trzeba to w akiś sposób prmować np. w prasie czy czymś takim. Jak była runda w Górze Kalwarii to przecież nie było rzadnych informacji aby osoba z poza śrdowiska mogła się o tym dowiedzieć...

Awatar użytkownika
bacajr

Kontaktowanie:

Post autor: bacajr » pt wrz 22, 2006 8:57 am

Krecik pisze:(...)
Nie pitol, na kilku rundach trasa dla KJST była puszczona ciut inaczej, pech chciał ze akurat w gorzowie wycięty był kawałek 'widowiskowy'. Niemniej weź poprawke ze ciut inne auta tam startują, i ciezarówki oraz seryjne auta mogą miec problem z podjechaniem tego kawałka trasy...
No akurat na gorzów padło :)
jesli chodzi o mnie organiztor dał ciała i tyle.
Mam nadzieje że w przyszłym roku będzie lepiej ... :)2 :)

PS Pasza:
Czasami organizator powinien zrobić coś dla kibiców ... w gorzowie to był totalny brak informacji .... nie tylko moim zdaniem :)3 to przykre ale prawdziwe.
Nubira wiecznie żywa
Dekarz herbu Łasica

rally1

Kontaktowanie:

Post autor: rally1 » pt wrz 22, 2006 9:28 am

panowie ja jezdze kilka ładnych latek na imprezy ,na płaskich rajdach jest takie samo dno co do organizacji(moze więcej się o tym trąbi w mediach ze jest impreza)nikt nic nie wie dzięki temu ze jest WRC i chwała im za to sa mapki itp. strony rajdów.
tutaj tak samo organizatorzy powinni tak zrobic jakies mapki itp.
ale moze jest za mało aut?
za małe zainteresowanie?
moze takie imprezy powinno się organizowac w miescie?
ze sztucznymi przeszkodami :lol:
czasami ludzie oglądający fotki na mojej stronie dziwią się ze w Polsce sa takie imprezy.
brak Hołowczyca Kuliga w rajdach tez robią swoje ludzie przychodzili tylko dla nich(w płaskich)
moze osoby które by się wypromowały w 4x4 mediach przyciągneły by ludzi.
ale to jest moje zdanie.
.............czas ucieka!

rally1

Kontaktowanie:

Post autor: rally1 » pt wrz 22, 2006 9:34 am

ale nie zawsze się dogodzi kazdemu
i zgadzam się zIgorem REMSTY są bardzo widowiskowe i z jednego miejsca mozna obejzec 2-3 przejazdy
tylko tych autek mało mało :cry:
.............czas ucieka!

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » pt wrz 22, 2006 12:10 pm

Niestety kółko się zamyka-nie ma sponsorów,bo nie ma reklam,nie ma reklam bo mało kibiców,nie ma kibiców bo mało o tym w mediach itp,itd.. To jest ku...sko trudny temat!Możemy tu się rozwodzić nad nim do grudnia,a i tak nic nie wydumamy! Po pierwsze-trzeba za wszelką cenę promować nasz sport(czyt.RMPST),bo płaskie są już wypromowane. Zapraszać telewizję (chylę czoła przed TVN Turbo),prasę motoryzacyjną. Jakieś info z mapką do gazet lokalnych itp Panowie,skoro PZM-ot ma Nas w doopie, to niestety sami musimy zadbać o nasz wizerunek i medialność! Niestety dopóki ktoś nie rozp.. tej skostniałej struktury zwanej PZM-ot, dopóki nie usiądzie tam menager z prawdziwego zdarzenia (a nie kilkunastu 80-cio latków) i nie weżmie się za robotę to wielkie G z tego będzie!
Ps.Muszę niestety wszystkim przypomnieć, że w Gajewnikach kibice przyszli... dla KONI,nie dla Nas!!! :cry: I to dopiero daje do myślenia!
Poprostu weżmy się do roboty, bo jak widać NIKT za Nas tego nie zrobi!

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » pt wrz 22, 2006 12:13 pm

Ty uważaj igor co piszesz, Ty już raz rolki na BT zaliczyłeś.... nastepnym razem pełna scieżka zdrowia bedzie...
Krzysiek

Awatar użytkownika
Kacper S

Post autor: Kacper S » pt wrz 22, 2006 12:16 pm

Ps.Muszę niestety wszystkim przypomnieć, że w Gajewnikach kibice przyszli... dla KONI,nie dla Nas!!! :cry: I to dopiero daje do myślenia!
Poprostu weżmy się do roboty, bo jak widać NIKT za Nas tego nie zrobi![/quote]

No tak w Gajewnikach przyszli dla koni ale jak już przyechaliście na ostatni OEs to ednak też kilku patrzyło na auta jak jeżdżą...
A poza tym organizator pomyślał bo zgrał dwie mprezy w jednym czasie, a od czegoś trzeba zacząć.
P.S. Na Rokitnicy też nie było mało ludzi...

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » pt wrz 22, 2006 12:30 pm

Masz rację Kacper S!! I właśnie na tym to polega! Gdy organizatorowi się CHCE,gdy POMYSLI to takie są efekty! To daje pewnośc że w przyszłym roku ktoś z tego tłumu ludzi przypomni sobie,że istnieje coś takiego jak pędzące rajdówki i przyjdzie obejżeć ponownie!! Dlatego jeszcze raz brawa dla organizatorów rundy w Łasku!!

Awatar użytkownika
Kacper S

Post autor: Kacper S » pt wrz 22, 2006 1:14 pm

Tak jest Igor dołączam się do braw. I mam nadzieje, że organizatorzy innych rund zaczną używać głowy i wezmą przykład od organizatrów Łaskich wydm...

Awatar użytkownika
bacajr

Kontaktowanie:

Post autor: bacajr » pt wrz 22, 2006 2:17 pm

Kacper S pisze:Tak jest Igor dołączam się do braw. I mam nadzieje, że organizatorzy innych rund zaczną używać głowy i wezmą przykład od organizatrów Łaskich wydm...
:)2 :)2 :)2
Nubira wiecznie żywa
Dekarz herbu Łasica

Awatar użytkownika
bystry

Kontaktowanie:

Post autor: bystry » pt wrz 22, 2006 7:26 pm

Galeria z rozdania Mistrzów na stronie www.kiler4x4.pl

Awatar użytkownika
Flame_76
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Flame_76 » pn wrz 25, 2006 9:45 am

Qrde...chłopaki...ale Wy tu fajosko piszecie.
Boszzzz....żeby tak jeszcze udało się te wszystkie plany zrealizować. Kibice, reklama, media, organizacja... marzenie.
Nie wiem jak Wy, ale ja zrobię co mogę, by dorzucić cegiełkę do rozpropagowania rempstów. Jak się nie uda - trudno. Będę przynajmniej miała pewność, ze próbowałam.

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Post autor: czaya » pn wrz 25, 2006 9:48 am

Flame_76 pisze:Qrde...chłopaki...ale Wy tu fajosko piszecie.
Boszzzz....żeby tak jeszcze udało się te wszystkie plany zrealizować. Kibice, reklama, media, organizacja... marzenie.
Nie wiem jak Wy, ale ja zrobię co mogę, by dorzucić cegiełkę do rozpropagowania rempstów. Jak się nie uda - trudno. Będę przynajmniej miała pewność, ze próbowałam.
czy można wiedzieć czym będziesz startowała w przyszłym sezonie ? :wink:

Awatar użytkownika
Flame_76
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Flame_76 » pn wrz 25, 2006 9:53 am

czaykowski pisze: czy można wiedzieć czym będziesz startowała w przyszłym sezonie ? :wink:
Się zobaczy. Napewno nie będzie to już Suzuka... nie żeby tej coś dolegało, po prostu czas spróbowac czegoś mocniejszego :wink:

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Post autor: czaya » pn wrz 25, 2006 10:00 am

Flame_76 pisze:
czaykowski pisze: czy można wiedzieć czym będziesz startowała w przyszłym sezonie ? :wink:
Się zobaczy. Napewno nie będzie to już Suzuka... nie żeby tej coś dolegało, po prostu czas spróbowac czegoś mocniejszego :wink:
:)21
w każdym razie gratuluje wyniku w tym sezonie :)2

Awatar użytkownika
Flame_76
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Flame_76 » pn wrz 25, 2006 10:20 am

czaykowski pisze:
Flame_76 pisze:
:)21
w każdym razie gratuluje wyniku w tym sezonie :)2
Bardzo dziękuję w imieniu swoim i mojego dzielnego pilota Krecika, bez którego osiągnięcie tego wyniku byłoby zdecydowanie niemożliwe :D

Dziękuję również szystkim tym, którzy nam kibicowali, dopingowali, okazywali życzliwość i uznanie.
Oprócz świadomości, że kolejny raz udało się dojechać do mety nie ma chyba nic bardziej budującego i dodającego skrzydeł, niż widok kibicujących na trasie i poza nią, zarówno znajomych jak i tych w większości w sumie przecież obcych nam ludzi.
Ja wiem, że to w głównej mierze dlatego, że jestem tam jedyną babą za kierownicą. Ale co tam, i tak jest super !! .
Dziękujemy :)2

Awatar użytkownika
Kwadrat

Kontaktowanie:

Post autor: Kwadrat » pn wrz 25, 2006 2:54 pm

Oprócz świadomości, że kolejny raz udało się dojechać do mety nie ma chyba nic bardziej budującego i dodającego skrzydeł, niż widok kibicujących na trasie i poza nią, zarówno znajomych jak i tych w większości w sumie przecież obcych nam ludzi.
Ja wiem, że to w głównej mierze dlatego, że jestem tam jedyną babą za kierownicą. Ale co tam, i tak jest super !! .
Dziękujemy :)2[/quote]

Ci kibice to naprawde tylko dlatego że jestes kobietą i to w maleńkiej suzuce :wink: :wink:
bo jk pojawia sie inna suzuka to pies z kulawą noga sie nie zainteresuje :D :D :D

Gratulacje

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » pn wrz 25, 2006 9:13 pm

Flame_76 pisze:Qrde...chłopaki...ale Wy tu fajosko piszecie.
Uwierz mi Flame, robię co w mojej mocy! I nie są to tylko puste słowa! Dobrze wiesz,że dopóki nie będzie się próbować, to napewno się nie uda!
Ps.W ramach rozpropagowania rempstów w przyszłym sezonie przefarbuję się na blond i dorobię sobie... No Ty już wiesz co(kanał 19 CB się kłania)! :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „RMPST”