Moderator: Pasza
I tak powinno być, że na na oesach stoją tłumy kibiców dopingują swoich idoli i przy okazi spoglądają na reklamy sponsorów a ci z zadowolenia, że dzieki temu sprzedaż im rośnie pakują coraz większą kasiore dla swoich zawodników by ci mogli się dalej rozwijać i promować ich markę przed potencialnymi klientami.Igor K pisze:Ps.Tak czy owak pozdrawiam wszystkich kibiców! Mam nadzieję że przy OS-ach w nastepnym sezonie będzie was tyle co na OS w Gajewnikach(Łask)! Bez Was ten sport nie zaistnieje! Więc bierzcie matki,żony i kochanki i zabierajcie je na RMPST!
No akurat na gorzów padłoKrecik pisze:(...)
Nie pitol, na kilku rundach trasa dla KJST była puszczona ciut inaczej, pech chciał ze akurat w gorzowie wycięty był kawałek 'widowiskowy'. Niemniej weź poprawke ze ciut inne auta tam startują, i ciezarówki oraz seryjne auta mogą miec problem z podjechaniem tego kawałka trasy...
czy można wiedzieć czym będziesz startowała w przyszłym sezonie ?Flame_76 pisze:Qrde...chłopaki...ale Wy tu fajosko piszecie.
Boszzzz....żeby tak jeszcze udało się te wszystkie plany zrealizować. Kibice, reklama, media, organizacja... marzenie.
Nie wiem jak Wy, ale ja zrobię co mogę, by dorzucić cegiełkę do rozpropagowania rempstów. Jak się nie uda - trudno. Będę przynajmniej miała pewność, ze próbowałam.
Bardzo dziękuję w imieniu swoim i mojego dzielnego pilota Krecika, bez którego osiągnięcie tego wyniku byłoby zdecydowanie niemożliweczaykowski pisze:Flame_76 pisze:Się zobaczy. Napewno nie będzie to już Suzuka... nie żeby tej coś dolegało, po prostu czas spróbowac czegoś mocniejszegoczaykowski pisze: czy można wiedzieć czym będziesz startowała w przyszłym sezonie ?
w każdym razie gratuluje wyniku w tym sezonie
Uwierz mi Flame, robię co w mojej mocy! I nie są to tylko puste słowa! Dobrze wiesz,że dopóki nie będzie się próbować, to napewno się nie uda!Flame_76 pisze:Qrde...chłopaki...ale Wy tu fajosko piszecie.
Boszzzz....żeby tak jeszcze udało się te wszystkie plany zrealizować. Kibice, reklama, media, organizacja... marzenie.
Nie wiem jak Wy, ale ja zrobię co mogę, by dorzucić cegiełkę do rozpropagowania rempstów. Jak się nie uda - trudno. Będę przynajmniej miała pewność, ze próbowałam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość