Na poczatek chcial bym powiedziec ,ze jestem wiernym fanem RMPST i bardzo podziwiam kierowcow startujacych w tych zawodach.Jednak zastanawia mnie to dzlaczego budujecie takie okropne samochody w ktorych nie wiadomo gdzie jest przod a gdzie tyl. Nie bede wymienial ktore to samochody ale jest ich znaczna wiekszosc w rmpst poza wyjatkami takimi jak samochody Pana Andrzejewskiego,Stanislawa Lisowskiego,Pawla Oleszczaka(zreszta Pawel Oleszczk jest wedlug mnie najlepszym konstruktorem takich pojazdow) i pare pozostalych ktore swa sylwetka nawiazuja do jakiegos znanego pojazdu.Najbardziej denerwuje mnie nagmine ucinanie tylow.Co prawda moze nie mam duzego pojecia o budowie takich samochodow ale po to jest forum aby wyrazic swoja opinje.Na ostatnich zawodach zaciekawil mnie pojazd domatora jest to bardzo ciekawa konstrukcja lecz bardo malo estetyczna, jezeli dolozy do tego jakies sensowne letkie nadwozie moze byc to jeden z lepszych samochodow a napewno ciekawszych pojazdow w tym serialu.
Przepraszam jezeli ktos poczul sie urazony, bo nie to bylo moim celem a jedynie lekka krytyka z ktorej mozna wyciagnac wnioski, bo milo by bylo widziec ladne i rownie szybkie auta w tych najbardziej widowiskowych zawodach samochodowych.