runda VI
Moderator: Pasza
runda VI
kto jedzie do Łasku ?
pozwole sobie zacytować za rmpst.org
Ledwo co opadły emocje po Żyrardowskiej rundzie RMPST, a już mamy zapowiedź następnego rajdu.
1 października Automobilklub Łódzki zaprasza na VI edycję RMPST pod nazwą Łaskie Wydmy. Choć rajd ten odbywa się dopiero po raz trzeci, już zdążył zyskać sobie opinię jednego z najciekawszych w całym sezonie, zarówno dla zawodników jak i dla publiczności.
Trudno się dziwić - kopalnia piasku w Teodorach pod Łaskiem (mapa) stanowi teren jakby wymarzony do rozgrywania imprez tego typu, a szereg atrakcji towarzyszących, wespół z interesującą i łatwą do obserwacji trasą, przyciąga co roku całe rzesze publiczności.
Zainteresowanym startem w tym rajdzie polecam regulamin uzupełniający tej rundy. Wynika z niego, że trasa będzie liczyć 45 km, z czego znakomita większość (36 km) to Odcinki Sportowe.
pozwole sobie zacytować za rmpst.org
Ledwo co opadły emocje po Żyrardowskiej rundzie RMPST, a już mamy zapowiedź następnego rajdu.
1 października Automobilklub Łódzki zaprasza na VI edycję RMPST pod nazwą Łaskie Wydmy. Choć rajd ten odbywa się dopiero po raz trzeci, już zdążył zyskać sobie opinię jednego z najciekawszych w całym sezonie, zarówno dla zawodników jak i dla publiczności.
Trudno się dziwić - kopalnia piasku w Teodorach pod Łaskiem (mapa) stanowi teren jakby wymarzony do rozgrywania imprez tego typu, a szereg atrakcji towarzyszących, wespół z interesującą i łatwą do obserwacji trasą, przyciąga co roku całe rzesze publiczności.
Zainteresowanym startem w tym rajdzie polecam regulamin uzupełniający tej rundy. Wynika z niego, że trasa będzie liczyć 45 km, z czego znakomita większość (36 km) to Odcinki Sportowe.
domyślam się, że pan Chermol pije do mnie
! Burak ? hmm.... jak to ładnie brzmi hihihihihi. Lubię Cię więc będziesz dalej żył
! Co do łaskawego startu to strach przed nieukończeniem mnie zniechęca. Tegoroczny sezon jest dla mnie tak pechowy, że postanowiłem sobie odpuścić. Pewnie to się zmieni 30 września
Biga miej tel. włączony
!! hehehehehe

mówiłem na rundzie dwa buroki we wronglerzeżeber pisze:domyślam się, że pan Chermol pije do mnie! Burak ? hmm.... jak to ładnie brzmi hihihihihi. Lubię Cię więc będziesz dalej żył
! Co do łaskawego startu to strach przed nieukończeniem mnie zniechęca. Tegoroczny sezon jest dla mnie tak pechowy, że postanowiłem sobie odpuścić. Pewnie to się zmieni 30 września
Biga miej tel. włączony
!! hehehehehe

szkoda ze nie udało sie wam wystartowac, szkoda....
zgłoszenia na łask chyba juz od 12 więc Macius zrób auto i zgłaszaj się

http://kkrecio.w.interia.pl/w2.jpg
+ kilka poprawek
+ kilka poprawek
- DZIK_I_CZAPAJEW
-
witam
mam małe pytanie dotyczące VI rundy czy odcinki składająsie z długich prostych czy raczej są krete
bo jezeli chodzi o moje mozliwosci to wiecej jak 120 km/h na prostej to nie wycisne bo mi biegow brakuje i nie wiem czy jest sens jechac ulokowac sie na ostatnim miejscu
pozdrawiam
mam małe pytanie dotyczące VI rundy czy odcinki składająsie z długich prostych czy raczej są krete
bo jezeli chodzi o moje mozliwosci to wiecej jak 120 km/h na prostej to nie wycisne bo mi biegow brakuje i nie wiem czy jest sens jechac ulokowac sie na ostatnim miejscu
pozdrawiam
cichy samochodzik
prostę pewnie będą jak to w Łasku, ale raczej nie po trawie tylko po piachu i dziurachDZIK_I_CZAPAJEW pisze:witam
pozdrawiam
- Jachuu
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Nie podłamuj się, w Żyrardowie też było sporo prostych (szczególnie OS 2,4,6), a zająłeś b. dobre drugie miejsceDZIK_I_CZAPAJEW pisze:witam
pozdrawiam

Jeździsz naprawdę b. dobrze i to co stracisz na prostej spokojnie nadrobisz w zakrętach

Życzę ci miejsca na pudle w Łasku.
Swoją drogą podobnie jechaliśmy z Zielonym

Pozdrowienia
Jachu
Jachu
-
-
- Kontaktowanie:
Re: runda VI
Grupa obłokańczo-kibicowsko-fajkowa tez sie stawichermol pisze:kto jedzie do Łasku ?

Zbieramy zgloszenia od załóg ktore chca miec doping na trasie.

Pierwsza zaloga Albert-Krecik maja doping za free

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

Re: runda VI
albertto chyba nie bedzie mogl pojechac...GAZFAN pisze:Grupa obłokańczo-kibicowsko-fajkowa tez sie stawichermol pisze:kto jedzie do Łasku ?
Zbieramy zgloszenia od załóg ktore chca miec doping na trasie.
Pierwsza zaloga Albert-Krecik maja doping za free
wiec, szukam kierowcy ktory mnie przygarnie

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Jest problemchermol pisze:mówiłem na rundzie dwa buroki we wronglerzeżeber pisze:domyślam się, że pan Chermol pije do mnie! Burak ? hmm.... jak to ładnie brzmi hihihihihi. Lubię Cię więc będziesz dalej żył
Biga miej tel. włączony
!! hehehehehe
![]()
szkoda ze nie udało sie wam wystartowac, szkoda....
zgłoszenia na łask chyba juz od 12 więc Macius zrób auto i zgłaszaj się

Zawsze albo susza, albo kleska urodzaju a potem konczy sie ze jade sam Suza po polach poupalac. Normalnie ciezkie to zycie.

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
no nie
!!! Jak nie Chermol się śmieje to kolega Domatar
! Krecik woli spokojną jazdę a u mnie na pokładzie raczej krajobrazów się nie do oglądać. Macie jakiś sposób na pozbycie się pecha ? Mnie już przygniotło tak, że zwątpiłem. Aaaaaa uprzedzę, że wiem, że zamiana Jeepa na Patrola lub G-klassę jest rozwiązaniem pechowych startów ale proszę o inne pomysły. A moze kolega Hella odczaruje mnie ? Pamiętam rok temu w Łasku dotknął mi fury po rajdzie i momentalnie się urwał wał i rozwalił reduktor. Całe szczęście było to już po imprezie na której dostałem od wujka Chermola piekny puchar za 1 miejsce. Poleruję go rano i wieczorem przed snem

tyy.. ja wiem, bo ty dałes fure studentowi dotknąć.. i dlatego sie teraz parch sypieżeber pisze:no nie!!! Jak nie Chermol się śmieje to kolega Domatar
! Krecik woli spokojną jazdę a u mnie na pokładzie raczej krajobrazów się nie do oglądać. Macie jakiś sposób na pozbycie się pecha ? Mnie już przygniotło tak, że zwątpiłem. Aaaaaa uprzedzę, że wiem, że zamiana Jeepa na Patrola lub G-klassę jest rozwiązaniem pechowych startów ale proszę o inne pomysły. A moze kolega Hella odczaruje mnie ? Pamiętam rok temu w Łasku dotknął mi fury po rajdzie i momentalnie się urwał wał i rozwalił reduktor. Całe szczęście było to już po imprezie na której dostałem od wujka Chermola piekny puchar za 1 miejsce. Poleruję go rano i wieczorem przed snem
mialem to samo z gazikiem, student popatrzył, i jeb, a to dach, a to wyrwany lewarek ze skrzyni biegów...
od gelendy go gonie i jest spokój

Krzysiek
Albercie ! Obie rundy ukończyliście bo nie startujecie Jeepem. To jest wasza przewaga. Przed kolejną rundą pójde do sklepu z talizmanami i wykupię wszystkie. Auto bedzie cięższe o pół tony, ale może ogdoni to pecha hahahaha albo przesiądę się do Samuraia. Mam szansę na wynajęcie mojego niebieskiego po szanownej p. Dominice. Wystartowałem nim raz w Rykach i było nawet miło. to jest pomysł 

Maciek gdyby nie fakt posiadania licencji byłabym gotowa wsiąść z Tobą do Samusia na prawy fotelżeber pisze:"..."Auto bedzie cięższe o pół tony, ale może ogdoni to pecha hahahaha albo przesiądę się do Samuraia. Mam szansę na wynajęcie mojego niebieskiego po szanownej p. Dominice. Wystartowałem nim raz w Rykach i było nawet miło. to jest pomysł