runda VI

Rajdowe Mistrzostwa Polski Samochodów Terenowych

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

runda VI

Post autor: chermol » czw wrz 08, 2005 6:41 pm

kto jedzie do Łasku ?

pozwole sobie zacytować za rmpst.org

Ledwo co opadły emocje po Żyrardowskiej rundzie RMPST, a już mamy zapowiedź następnego rajdu.
1 października Automobilklub Łódzki zaprasza na VI edycję RMPST pod nazwą Łaskie Wydmy. Choć rajd ten odbywa się dopiero po raz trzeci, już zdążył zyskać sobie opinię jednego z najciekawszych w całym sezonie, zarówno dla zawodników jak i dla publiczności.
Trudno się dziwić - kopalnia piasku w Teodorach pod Łaskiem (mapa) stanowi teren jakby wymarzony do rozgrywania imprez tego typu, a szereg atrakcji towarzyszących, wespół z interesującą i łatwą do obserwacji trasą, przyciąga co roku całe rzesze publiczności.
Zainteresowanym startem w tym rajdzie polecam regulamin uzupełniający tej rundy. Wynika z niego, że trasa będzie liczyć 45 km, z czego znakomita większość (36 km) to Odcinki Sportowe.

west

Post autor: west » czw wrz 08, 2005 7:48 pm

Jak nie wyskoczą niespodzianki to będzie mój debiut uazonissanobmka zostanie rozprawiczona :evil:

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » czw wrz 08, 2005 10:24 pm

Prezes w koncu odpowiednie cisnienie zalapal :)21
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?

Awatar użytkownika
vandall1

Post autor: vandall1 » pt wrz 09, 2005 1:50 am

No teraz to dopiero bedzie żanga finansowa...Bakcyla łyknął.Płatne forum...makabra :)21
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl

Awatar użytkownika
mototom

Post autor: mototom » pt wrz 09, 2005 1:31 pm

Przyjedziemy z ekipą pokibicować. W miarę możliwości znów będziemy zakopanych wyciągać :D

Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

Post autor: chermol » pt wrz 09, 2005 4:41 pm

Biga pisze:Prezes w koncu odpowiednie cisnienie zalapal :)21
a załoga burak + burak :)21 pojedzie ? a może i ukończy wreszcie ?

żeber
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: żeber » pt wrz 09, 2005 5:07 pm

domyślam się, że pan Chermol pije do mnie !!! Burak ? hmm.... jak to ładnie brzmi hihihihihi. Lubię Cię więc będziesz dalej żył !!! Co do łaskawego startu to strach przed nieukończeniem mnie zniechęca. Tegoroczny sezon jest dla mnie tak pechowy, że postanowiłem sobie odpuścić. Pewnie to się zmieni 30 września :-) Biga miej tel. włączony !!!! hehehehehe

Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

Post autor: chermol » sob wrz 10, 2005 10:30 pm

żeber pisze:domyślam się, że pan Chermol pije do mnie !!! Burak ? hmm.... jak to ładnie brzmi hihihihihi. Lubię Cię więc będziesz dalej żył !!! Co do łaskawego startu to strach przed nieukończeniem mnie zniechęca. Tegoroczny sezon jest dla mnie tak pechowy, że postanowiłem sobie odpuścić. Pewnie to się zmieni 30 września :-) Biga miej tel. włączony !!!! hehehehehe
mówiłem na rundzie dwa buroki we wronglerze ;-) ;-)
szkoda ze nie udało sie wam wystartowac, szkoda....

zgłoszenia na łask chyba juz od 12 więc Macius zrób auto i zgłaszaj się :-)

Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

Post autor: chermol » sob wrz 10, 2005 10:32 pm

west pisze:Jak nie wyskoczą niespodzianki to będzie mój debiut uazonissanobmka zostanie rozprawiczona :evil:
a zdradz coś więcej ? :)21

ale pozwól niech zgadne
dówód od uaza :)21
mosty od Gr'a
motor od bemki - tylko jaki ?

west

Post autor: west » sob wrz 10, 2005 10:43 pm

:o Jasnowidz czy co :wink:

Motor 3.5 R6
Mosty od w 160

Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

Post autor: chermol » sob wrz 10, 2005 11:19 pm

west pisze::o Jasnowidz czy co :wink:

Motor 3.5 R6
Mosty od w 160
a nadwozie ?

west

Post autor: west » sob wrz 10, 2005 11:30 pm

Awatar użytkownika
DZIK_I_CZAPAJEW

Post autor: DZIK_I_CZAPAJEW » pn wrz 12, 2005 8:49 am

witam
mam małe pytanie dotyczące VI rundy czy odcinki składająsie z długich prostych czy raczej są krete

bo jezeli chodzi o moje mozliwosci to wiecej jak 120 km/h na prostej to nie wycisne bo mi biegow brakuje i nie wiem czy jest sens jechac ulokowac sie na ostatnim miejscu

pozdrawiam
cichy samochodzik

Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

Post autor: chermol » pn wrz 12, 2005 9:20 am

DZIK_I_CZAPAJEW pisze:witam
mam małe pytanie dotyczące VI rundy czy odcinki składająsie z długich prostych czy raczej są krete

bo jezeli chodzi o moje mozliwosci to wiecej jak 120 km/h na prostej to nie wycisne bo mi biegow brakuje i nie wiem czy jest sens jechac ulokowac sie na ostatnim miejscu

pozdrawiam
prostę pewnie będą jak to w Łasku, ale raczej nie po trawie tylko po piachu i dziurach

Awatar użytkownika
Jachuu
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Jachuu » pn wrz 12, 2005 11:35 am

DZIK_I_CZAPAJEW pisze:witam

pozdrawiam
Nie podłamuj się, w Żyrardowie też było sporo prostych (szczególnie OS 2,4,6), a zająłeś b. dobre drugie miejsce :-).
Jeździsz naprawdę b. dobrze i to co stracisz na prostej spokojnie nadrobisz w zakrętach :-)
Życzę ci miejsca na pudle w Łasku.
Swoją drogą podobnie jechaliśmy z Zielonym ;-), nadrabialiśmy w nawrotach (czasami na dwóch kołach ;-))
Pozdrowienia
Jachu

GAZFAN

Kontaktowanie:

Re: runda VI

Post autor: GAZFAN » pn wrz 12, 2005 11:49 am

chermol pisze:kto jedzie do Łasku ?
Grupa obłokańczo-kibicowsko-fajkowa tez sie stawi :)2
Zbieramy zgloszenia od załóg ktore chca miec doping na trasie. :)
Pierwsza zaloga Albert-Krecik maja doping za free :)21
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 :)

Awatar użytkownika
Krecik

Re: runda VI

Post autor: Krecik » pn wrz 12, 2005 12:58 pm

GAZFAN pisze:
chermol pisze:kto jedzie do Łasku ?
Grupa obłokańczo-kibicowsko-fajkowa tez sie stawi :)2
Zbieramy zgloszenia od załóg ktore chca miec doping na trasie. :)
Pierwsza zaloga Albert-Krecik maja doping za free :)21
albertto chyba nie bedzie mogl pojechac...

wiec, szukam kierowcy ktory mnie przygarnie :D nie boje sie i nie krzycze na zjazdach/podjazdach i rolowaniach przez z góry.
Krzysiek

Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » pn wrz 12, 2005 2:24 pm

chermol pisze:
żeber pisze:domyślam się, że pan Chermol pije do mnie !!! Burak ? hmm.... jak to ładnie brzmi hihihihihi. Lubię Cię więc będziesz dalej żył !!! Co do łaskawego startu to strach przed nieukończeniem mnie zniechęca. Tegoroczny sezon jest dla mnie tak pechowy, że postanowiłem sobie odpuścić. Pewnie to się zmieni 30 września :-) Biga miej tel. włączony !!!! hehehehehe
mówiłem na rundzie dwa buroki we wronglerze ;-) ;-)
szkoda ze nie udało sie wam wystartowac, szkoda....

zgłoszenia na łask chyba juz od 12 więc Macius zrób auto i zgłaszaj się :-)
Jest problem :-? w tym samym terminie jest Harenda a jest plan treningowy przed B-W w przyszlym roku ciezarowka i jak auto bedzie gotowe, a ma byc, to musze na Harende sie stawic jako prawy.

Zawsze albo susza, albo kleska urodzaju a potem konczy sie ze jade sam Suza po polach poupalac. Normalnie ciezkie to zycie.

:)21
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?

Awatar użytkownika
domator

Kontaktowanie:

Post autor: domator » pn wrz 12, 2005 2:31 pm

Krecik, namow Zebera i bedzie DreamTeam :-)
domator

żeber
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: żeber » pn wrz 12, 2005 3:09 pm

no nie !!!!! Jak nie Chermol się śmieje to kolega Domatar !!! Krecik woli spokojną jazdę a u mnie na pokładzie raczej krajobrazów się nie do oglądać. Macie jakiś sposób na pozbycie się pecha ? Mnie już przygniotło tak, że zwątpiłem. Aaaaaa uprzedzę, że wiem, że zamiana Jeepa na Patrola lub G-klassę jest rozwiązaniem pechowych startów ale proszę o inne pomysły. A moze kolega Hella odczaruje mnie ? Pamiętam rok temu w Łasku dotknął mi fury po rajdzie i momentalnie się urwał wał i rozwalił reduktor. Całe szczęście było to już po imprezie na której dostałem od wujka Chermola piekny puchar za 1 miejsce. Poleruję go rano i wieczorem przed snem

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » pn wrz 12, 2005 4:16 pm

żeber pisze:no nie !!!!! Jak nie Chermol się śmieje to kolega Domatar !!! Krecik woli spokojną jazdę a u mnie na pokładzie raczej krajobrazów się nie do oglądać. Macie jakiś sposób na pozbycie się pecha ? Mnie już przygniotło tak, że zwątpiłem. Aaaaaa uprzedzę, że wiem, że zamiana Jeepa na Patrola lub G-klassę jest rozwiązaniem pechowych startów ale proszę o inne pomysły. A moze kolega Hella odczaruje mnie ? Pamiętam rok temu w Łasku dotknął mi fury po rajdzie i momentalnie się urwał wał i rozwalił reduktor. Całe szczęście było to już po imprezie na której dostałem od wujka Chermola piekny puchar za 1 miejsce. Poleruję go rano i wieczorem przed snem
tyy.. ja wiem, bo ty dałes fure studentowi dotknąć.. i dlatego sie teraz parch sypie

mialem to samo z gazikiem, student popatrzył, i jeb, a to dach, a to wyrwany lewarek ze skrzyni biegów...

od gelendy go gonie i jest spokój :D
Krzysiek

Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...

Awatar użytkownika
Albert_N

Post autor: Albert_N » pn wrz 12, 2005 4:54 pm

Zeber, bierz Kreta i nie marudz ;)
zobacz, dwie rundy i obie ukonczone, chlopak ma dzialanie antypechowe i na papierach sie zna doskonale :)2
Ja niestety nie pojade :cry:
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9

żeber
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: żeber » wt wrz 13, 2005 8:20 am

Albercie ! Obie rundy ukończyliście bo nie startujecie Jeepem. To jest wasza przewaga. Przed kolejną rundą pójde do sklepu z talizmanami i wykupię wszystkie. Auto bedzie cięższe o pół tony, ale może ogdoni to pecha hahahaha albo przesiądę się do Samuraia. Mam szansę na wynajęcie mojego niebieskiego po szanownej p. Dominice. Wystartowałem nim raz w Rykach i było nawet miło. to jest pomysł :-)

Awatar użytkownika
Dominika

Kontaktowanie:

Post autor: Dominika » wt wrz 13, 2005 10:19 am

żeber pisze:"..."Auto bedzie cięższe o pół tony, ale może ogdoni to pecha hahahaha albo przesiądę się do Samuraia. Mam szansę na wynajęcie mojego niebieskiego po szanownej p. Dominice. Wystartowałem nim raz w Rykach i było nawet miło. to jest pomysł :-)
Maciek gdyby nie fakt posiadania licencji byłabym gotowa wsiąść z Tobą do Samusia na prawy fotel :) :roll: :P

Awatar użytkownika
domator

Kontaktowanie:

Post autor: domator » wt wrz 13, 2005 10:24 am

na prawym mozesz miec licencje i jechac w KJS.
domator

ODPOWIEDZ

Wróć do „RMPST”