Wyniki na żywo
Moderator: Pasza
Wyniki na żywo
Nic tylko pogratulować. Czegoś takiego własnie brakowało fanom tego sportu. Niestety nie mogłem być w Żyrardowie ale dzieki wynikom na żywo wiem miei więcej kto jest na której pozyci, a dodatkowo naciskajac na wybranego zawodnika wyswietla sie kto to jest i czym jeździ. Dzięki wielkie za możliwość śledzenia wyników nie bedąc osobiście na rajdzie.
-
- jestem tu nowy...
No,gratulacje przy otwartej kurtynie.Jednak jak fachowiec bierze się za robotę to i wyniki cieszą.Ta nowość pozwala na bierząco i z daleka być niemal w centrum OS-u.
Co do wyników - to w klasie O-1 na czubie pewniacy i tak chyba będzie do końca sezonu-czego Grzegorzowi i Piotrowi serdecznie życzę.
W klasie O-2 moje gratulacje dla Darka i Maćka - mam nadzieję ,że z samochodem sie dogadali.Cieszy mnie ogromnie drugi plac dla Domownika , bo miejsce na pudle dawno mu się należało.Na trzecim - Wojtek - u siebie chyba mogło być lepiej !
W klasie ciężkiej Sebastian jeszcze chyba nie zupełnie dopracował auto , bo chyba ponownie defekt nie pozwolił na ukończenie.
Zaczyna być ciekawie.Zobaczymy jak będzie na 10 Jubileuszowej już Hałdzie.

Co do wyników - to w klasie O-1 na czubie pewniacy i tak chyba będzie do końca sezonu-czego Grzegorzowi i Piotrowi serdecznie życzę.
W klasie O-2 moje gratulacje dla Darka i Maćka - mam nadzieję ,że z samochodem sie dogadali.Cieszy mnie ogromnie drugi plac dla Domownika , bo miejsce na pudle dawno mu się należało.Na trzecim - Wojtek - u siebie chyba mogło być lepiej !
W klasie ciężkiej Sebastian jeszcze chyba nie zupełnie dopracował auto , bo chyba ponownie defekt nie pozwolił na ukończenie.
Zaczyna być ciekawie.Zobaczymy jak będzie na 10 Jubileuszowej już Hałdzie.

marek
są w pełnej tabeli wyników na www.rmpst.org
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...