III runda w Gorze Kalwarii
Moderator: Pasza
III runda w Gorze Kalwarii
Pytanie do wszystkich z naciskiem na Pasze czy Macka Skure czyli na ludzi ktorzy maja swoje "kontakty" w AK Polskim.
Czy da sie zrobic objazd trasy w piatek a nie w sobote rano jak zawsze? To jest chore rozwiazanie i moze jest czas by z nim powalczyc.
Moze napiszemy jakies pismo i podpiszemy je w kilka osob startujacych?
Czy da sie zrobic objazd trasy w piatek a nie w sobote rano jak zawsze? To jest chore rozwiazanie i moze jest czas by z nim powalczyc.
Moze napiszemy jakies pismo i podpiszemy je w kilka osob startujacych?
Ostatnio zmieniony pn maja 28, 2007 12:33 pm przez domator, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maciek Skura
-
Rozmawiałem wczoraj długo z Edkiem na ten temat, argumentem jest kradzież tyczek, znaczy tyczki postawione w piątek znikną, porywa je tam w nocy banda rozszalałych działkowców... Czekaja specjalnie cały rok na rundę aby ukraść wszystkie tyczki.
Edek twierdzi również iż nie mają ludzi do przypilnowania odcinków, do wbijania nowych tyczek oraz ewentualnych nowych tyczek na rano
Ja pozostawiam temat bez własnego komentarza
Edek twierdzi również iż nie mają ludzi do przypilnowania odcinków, do wbijania nowych tyczek oraz ewentualnych nowych tyczek na rano
Ja pozostawiam temat bez własnego komentarza
To nich zrobia wpisowe 500 zamiast 300 i niech znajda ludzi!
Co mnie to karwa obchodzi! Ile ci ludzie kosztuja? Ja chetnie doplace.
Mamy sami pilnowac? Paranoja jakas... W takim razie proponuje ostentacyjnie zrobic w piatek grupowa nielegalke z piknikiem. Pojezdzimy sobie kolumna, zjemy kielbaski. Wszystkich nas nie zdyskfalifikuja bo i za co? Nie ma trasy ustawionej? To mozna jezdzic.
I tak musimy przyjechac na te cholerne badania techniczne....
Co mnie to karwa obchodzi! Ile ci ludzie kosztuja? Ja chetnie doplace.
Mamy sami pilnowac? Paranoja jakas... W takim razie proponuje ostentacyjnie zrobic w piatek grupowa nielegalke z piknikiem. Pojezdzimy sobie kolumna, zjemy kielbaski. Wszystkich nas nie zdyskfalifikuja bo i za co? Nie ma trasy ustawionej? To mozna jezdzic.
I tak musimy przyjechac na te cholerne badania techniczne....
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Jak dajesz coś na papiewrze jakiejś instytucji to muszą odpowiedzieś na to również pisemnie ale mają na to 2 tygodnie a w szczególnie trudnych przypadkach 30 dni.... I dodam tu że wszystkie pisma są traktowane jako szczególnie trudne przypadki czyli 30 dni....domator pisze:Jak jest na papierze to chociaz beda musieli odpowiedziec cos na papierze (chyba??)
A mimo to że nie jeżdzę to wydaje mi się że powinniście coś taqkiego napisać, aby mieć odpowiedz pisemną a nie taką wymyśloną bajeczkę o działkowcach....
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
e tam zaraz pisać
edek ma jakieś tam swoje loty czasem, ale jak sie huknie to potem rozmowy już idą.
było dawniej pare takich akcji...a to z terminem, a to z brodem na trasie, a to z zapoznaniem
zazwyczaj wszystko się dawało ustawić po mysli zawodników.
tylko trzeba trochę pokrzyczeć na wstępie niestety
edek ma jakieś tam swoje loty czasem, ale jak sie huknie to potem rozmowy już idą.
było dawniej pare takich akcji...a to z terminem, a to z brodem na trasie, a to z zapoznaniem
zazwyczaj wszystko się dawało ustawić po mysli zawodników.
tylko trzeba trochę pokrzyczeć na wstępie niestety
#noichuj
- Maciek Skura
-
conajmniej niedzieli tydzień później...chermol pisze:Stały chyba jakoś do środy....Pasza pisze:Z tego co pamiętam ,w zeszłym roku po rundzie ,bramki pozostawały nie rozkradzione jeszcze długi czas...
Jeśli nawet ktoś ukradnie kilka tyczek to nie wierze,że wszystkie...
może działkowcy się już nasycili?
byłem , widziałem

jak w tym roku tez zostaną tydzień po rajdzie to chętnie kolejne zbiore, przydają się
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: