Amber Baja 2010
Moderator: Pasza
Amber Baja 2010
kto się wybiera ,jakaś cisza?
-
- jestem tu nowy...
Re: Amber Baja 2010
Nikt nie jedzie na Amber Baja, ponieważ tego rajdu nie będzie. Podczas dzisiejszej rozmowy z Panem Rimantasem dowiedziałem się, że rajd w terminie czerwcowym się nie odbędzie. Mam nadzieje, że nasi włodarze podejdą profesjonalnie do rozmów z działaczami litewskimi i więcej wpółpracy nie podejmą. A tak prawdę mówiąc za takie zabawy w kotka i myszkę z polskimi zawodnikami Litwini powinni zapłacić całkiem pokaźną kwotę np. na cel promocji rajdów terenowych w Polsce.
Szanowni Panowie (myślę o władzach) sugestia moja jest prosta: zacznijcie się bratać z zwodowcami np. Węgrami (mocna liga, przyjaźni działacze), a nie z organizatorami rajdów które są organizowane przez kilka osób i na dodatek są regularnie przekładane lub odowływane (mam na myśli rajdy organizaowane dookoła trzepaka przez kilka osób na terenie naszych państw ościennych). Sugestii mam wiele ale o nich może na jakimś spotkaniu między zawodnikami i dziłaczami.
Serdeczne pozdrawiam
Piotrek Brakowiecki
Szanowni Panowie (myślę o władzach) sugestia moja jest prosta: zacznijcie się bratać z zwodowcami np. Węgrami (mocna liga, przyjaźni działacze), a nie z organizatorami rajdów które są organizowane przez kilka osób i na dodatek są regularnie przekładane lub odowływane (mam na myśli rajdy organizaowane dookoła trzepaka przez kilka osób na terenie naszych państw ościennych). Sugestii mam wiele ale o nich może na jakimś spotkaniu między zawodnikami i dziłaczami.
Serdeczne pozdrawiam
Piotrek Brakowiecki
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
"########" - Admin wyciął
Przepraszam ale to jedyne co teraz mi do głowy przyszło.
Pojeździmy w tym roku czy nie
Przepraszam ale to jedyne co teraz mi do głowy przyszło.
Pojeździmy w tym roku czy nie

Ostatnio zmieniony pn maja 31, 2010 9:34 pm przez Highway, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
Dziwnie to przy Gosi i Tobie wygląda "jestem tu nowy"
Zwłaszcza w dziale RMPST

Zwłaszcza w dziale RMPST

Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
Dziwny jest ten swiat