..co dalej??
- GrzesiekG13
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A odhamowałeś go czy tylko wsadziłeś zwężkębystry pisze:Nie ma o czym pisać. Rower na pedały i tyle. Moc taka, że można spokojnie zamontować reduktor od samuraia, a ohlinsy schować do szafy i założyć używane krosno od żuka. To tyle

T2 optymista
"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"
"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"
- GrzesiekG13
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Navara a raczej D22 z przodem od Navarydomator pisze:Nie przesadzaj.
jest jednak wiele samochodow z benzyna ktore sa konkurencyjne.
Navarra Holka, Strakar Zapletala itd.
Nie panikuj. Wsadziles zwezke i sie przejechales? Prosta zwezka (napewno nie optymalna) zeby sie przejechac to jest 30 minut roboty na tokarce.
domator

Zapletal ma silnik Mitsubishi 4.0 ze sportowym komputerem mivec evo ileś tam - taki sam NOWY motor miało srebrne mitsu po komornickim na slowacji, ma fajny sterownik z 3 trybami pracy, inny na dojazdówki inny na oesy i jeszcze inny na coś tam...
Generalnie chce wam przekazać przsłanie od przyjaciół rajdowych z węgier - bardzo trudno jest ustawić silnik BMW 4.0 lub 4.4 ze zwężką tak by dalej posiadał tzw jad. Dlatego wszyscy poszli albo w duże benzyny które mają 2 zaworki na cylinder i wałek w bloku lub diesle w okolicach 3 litrów.
Panowie,
poniewaz NIKT nie przeslal mi KONKRETOW dotyczacych naszy propozycji zmian w regulaminie wiec przeslalem dokladnie to co pisalem na forum. Nie podpisywalem sie za nikogo - jedynie za siebie. Choc wspomnialem ze konsultowalem te zmiany na forum i spotkaly sie z poparciem
Jesli o mnie chodzi to jest koniec zajmowania sie regulaminem.
pozdr.
domator
poniewaz NIKT nie przeslal mi KONKRETOW dotyczacych naszy propozycji zmian w regulaminie wiec przeslalem dokladnie to co pisalem na forum. Nie podpisywalem sie za nikogo - jedynie za siebie. Choc wspomnialem ze konsultowalem te zmiany na forum i spotkaly sie z poparciem

Jesli o mnie chodzi to jest koniec zajmowania sie regulaminem.
pozdr.
domator