kalendarium dla zony europy centralnej

forum tylko dla zawodników RMPST
Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

kalendarium dla zony europy centralnej

Post autor: chermol » sob sty 24, 2009 5:57 pm

Awatar użytkownika
domator

Kontaktowanie:

Re: kalendarium dla zony europy centralnej

Post autor: domator » sob sty 24, 2009 7:56 pm

Dobra, jest terminarz. To moze mi ktos wyjasnic o co chodzi? Bo ogladam juz kolejny terminarz i zaden sie nie zgadza z innymi....

Problem 1.
Terminarz zony centralnej mowi do 2 imprezach w polsce (obie Rzemieslnik?) Jedna jest 14.06 i to sie pokrywa z kalendarzem RMPST a druga jest 23.08 i to sie nie pokrywa z niczym. Znaczy przypadkowo z Baja Hungaria ale to chyba nie rzemieslnik organizuje....

Problem 2.
Kalendarz Mistrzostw Czech ze strony http://www.rally-raid.eu/ mowi o 2 imprezach w Polsce: 8.05 halda w walbrzychu (i to sie pokrywa z kalendarzem RMPST i druga impreza 24.07 pod nazwa Baja Polonia (?). Nie ma takiej imprezy w kalenadarzu RMPST. Podobno chodzi o runde w Rzeszowie (AK doliny Sanu) ale ona w Kalendarzu RMPST jest tydzien wczesniej (18.07)

Problem 3. W/g kalendarza RMPST Cesi przyjezdzaja do nas 2 razy, do Walbrzycha na halde 08.05 i do Szczecina 12.09. Czesko kalendarz Szczecina wogole nie uwzglednia a za to jakis dziwny rajd Baja Polonia o czym pisalem wyzej.

ALE O CO KAMAN !!??!!

domator

Awatar użytkownika
chermol
Kontaktowanie:

Re: kalendarium dla zony europy centralnej

Post autor: chermol » sob sty 24, 2009 8:53 pm

ja też nie wiem :D
znalazłem wiec wrzucam

ODPOWIEDZ

Wróć do „RMPST zawodnicy”