Świecie 31-05-08r.
Moderator: Misiek Bielsko
- IWO_FERCIA
-
dzieki kolegom z Piły,wydostałem się z torfowiska.Czytałem na waszej stronce,że bedziecie organizowali jakiś zlot? Sa już może jakies szczegóły?chetnie byśmy przyjechali,mysle że nie tylko my :D
Patrol GR 2.8TD.www.forum4x4.pl '' Patrol Włocławek'' na FB
- IWO_FERCIA
-
Na naszaj Daihatsowej
Zlot już był 19 kwietnia w Brennej ale ponieważ było mało chętnych posiadaczy Daihatsu - to się zrobił po prostu sponton po górkach .... i było bardzo fajnie.
Teraz łódzkie 4x4 w sobotę robi imprezkę na Zgniłych Błotach ale z tego co wiem już zamknięta jest lista uczestników...
Ale jakby co - to zawsze można zajrzeć od czasu do czasu na www.lodz4x4.pl

Teraz łódzkie 4x4 w sobotę robi imprezkę na Zgniłych Błotach ale z tego co wiem już zamknięta jest lista uczestników...
Ale jakby co - to zawsze można zajrzeć od czasu do czasu na www.lodz4x4.pl
Rrakieta Rakieta
Arkę Noego zbudował jeden amator Titanica armia profesjonalistów
Noe był kobietą
Arkę Noego zbudował jeden amator Titanica armia profesjonalistów
Noe był kobietą
sorki bo chodziło mi o kolegów z Piły,na ich stronce.Co wcale nie znaczy że nie będę potpatrywał waszej strony 

-
-
fajne fotki,nawet ja z rodziną sie załapałem i moja Feroza 

Witamkaraś pisze:dzieki kolegom z Piły,wydostałem się z torfowiska.Czytałem na waszej stronce,że bedziecie organizowali jakiś zlot? Sa już może jakies szczegóły?chetnie byśmy przyjechali,mysle że nie tylko my
dokładnie tak jak Seba pisał - sytuacja się klaruje, mamy pomysł trochę terenu i chęci - jak temat będzie bardziej dopięty to na pewno damy znać.
Walczymy jeszcze o dwa fajne miejsca i las (z tym ostatnim jeśli nie spadnie deszcz to będzie kicha).
Jak się uda to wszystko ogarnąć to oczywiście zapraszamy.
Pozdr
- IWO_FERCIA
-
powiem tak na pasjonacie w kwietniu, jak popadało, to jak wiechalismy do MARIO, to tylko se pooglądalismy pieczątki
, a teraz w miarę bezproblemowo zrobilismy 4 pieczatki (+ 5 przez jeden samochód z zespołu, ale kosztowło nas to 1,5 godziny walki
)
na pasjonacie wzgórze to ze trzy razy szturmowałem, zanim udało mi sie wjechać
, a teraz dystyngowanie się wtoczyłem
a co do kurzu, to rzeczywiscie poraz pierwszy docełniłem, że jeździmy jako pierwszy pojazd w teamie
(bo jak źle poprowadzimy, to zawsze się czepiają
) , na dojazdówkach w lesie, to ze dwa razy reszta zespołu pobłądziła, bo nie widziała gdzie skręciliśmy

na pasjonacie wzgórze to ze trzy razy szturmowałem, zanim udało mi sie wjechać

a co do kurzu, to rzeczywiscie poraz pierwszy docełniłem, że jeździmy jako pierwszy pojazd w teamie

Jeep Cherokee 4,0 '92 lift 4" & Pajero Sport 2014 "wyprawówka"
- IWO_FERCIA
-