Zlot terenówek w Kłodzie koło Piły
Moderator: Misiek Bielsko
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Zlot terenówek w Kłodzie koło Piły
Czy ktoś słyszał coś o takowym zlocie? Córa słyszała coś w radio eska a nie znam szczegółów? Organizatorem jest Łukasz Jurek, impreza odbędzie się 28-12-08 od 12 30. Niestety w radio nie pdali żadnego telefonu kontaktowego, a mam blisko.... Proszę o info 

Znalazłem ciekawy filmik
http://pl.youtube.com/watch?v=CV7FiCN7uPA
http://pl.youtube.com/watch?v=CV7FiCN7uPA
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Chłopaki Pilaki nic nie wiedzą........... co prawda mieli kiedyś w Kłodzie pomóc próby przejazdu ustawiać. Na chwilę obecną wszystkie fakty wskazują na to, że jest to impreza organizowana przez chłopaków z Poznania. Jadą oni grupą terenówek z Poznania, w Kłodzie jakieś przejazdy i wracają do Poznania. Takie zakończenie sezonu..... Spoty w radio były dla potrzeb społeczności lokalnej (czytaj widzów). Nie pozostaje nam nic innego, jak pojeździć po żwirowni w Jastrowiu i w Nowym Dworze 

O, jak z Poznania, to jutro podzwonię po kolegach.
Może coś się dowiem.
Też bym sie przejechał, tym bardziej, że takie spacerowo - terenowe (bezciśnieniowe, ale na MT) auto kupiłem i warto by je przetestować.
Na razie tylko kilka razy Aurodrom we Włościejewkach koło Książa zaliczyło.

Może coś się dowiem.
Też bym sie przejechał, tym bardziej, że takie spacerowo - terenowe (bezciśnieniowe, ale na MT) auto kupiłem i warto by je przetestować.

Na razie tylko kilka razy Aurodrom we Włościejewkach koło Książa zaliczyło.
PATROL - off-roadowy
LR LIGHTWEIGHT - militarny
JEEP V8 MOCODAWCA cross country- jako pilot
Coś się znalazło:)[img][img]http://img223.imageshack.us/img223/603/ ... db2.th.jpg[/img][/img]
BYŁO:GR, L200 4runner Niva Frota UAZ K160 Grand cherokee Samurai Explorer Pajero JEST Disko td5
Sebaseba4x4 pisze:Chłopaki Pilaki nic nie wiedzą........... co prawda mieli kiedyś w Kłodzie pomóc próby przejazdu ustawiać. Na chwilę obecną wszystkie fakty wskazują na to, że jest to impreza organizowana przez chłopaków z Poznania. Jadą oni grupą terenówek z Poznania, w Kłodzie jakieś przejazdy i wracają do Poznania. Takie zakończenie sezonu..... Spoty w radio były dla potrzeb społeczności lokalnej (czytaj widzów). Nie pozostaje nam nic innego, jak pojeździć po żwirowni w Jastrowiu i w Nowym Dworze

Właśnie się dowiedziałem, że w Kłodzie bedziemy (no bo oczywiście się zapisałem, jak kliknąłem ten założony przez Ciebie temat) tak około 12:00.
Tak jak piszesz, tam na miejscu jakieś lajtowe przejazdy, małe bagienko potem ognisko, kiełbaski itp.
Myślę, że było by miło jakimś piwem się stuknać i kiełbaską podzielić.
Telefon do organizatora imprezy jest na tym plakacie, który załączył Wieśmak

PATROL - off-roadowy