I Podhalański Zlot LAND ROVER - 02-04.10.2009
Moderator: Misiek Bielsko
- GREG + OSTRY
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
I Podhalański Zlot LAND ROVER - 02-04.10.2009
ZAPROSZENIE do udziału w
I Podhalańskim Zlotcie Land Rover – jesień 200902 – 04.10.2009
Jako organizatorzy I Podhalańskiego Zlotu Land Rover, mamy przyjemność zaprosić Państwa do udziału w naszej imprezie. Zlot z założenia ma charakter spotkania miłośników marki Land Rover, promowania czynnego wypoczynku jakim jest Off Road, promowania naszego regionu – Podhala, poza tym poprzez spotkanie chcielibyśmy również poruszyć kwestie bezpieczeństwa na drodze. Poprzez spotkanie chcemy pokazać Państwu, że Zakopane to nie tylko Krupówki, Giewont i Morskie Oko, że jest dużo ciekawych i wartych odwiedzenia miejsc. Chcielibyśmy aby Zlot odbywał się dwa razy w roku edycja wiosenna i jesienna mamy nadzieję, że przebywanie wśród innych sympatyków Land Rover oraz atrakcje zaplanowane przez Nas umilą Państwu chwile na naszym Zlocie i spotkamy się na kolejnej edycji.
Wszystkie pytania oraz zgłoszenia prosimy kierować:
Grzegorz Ostrowski - go@polanyoffroad.pl
Robert Orange - ro@polanyoffroad.pl
Beata Orange - bo@polanyoffroad.pl
Iwona Kałek - biuro@polanyoffroad.pl
02.10.2009 17.00 – 20.30 - przyjazd uczestników, zakwaterowanie*1
21.00 - przedstawienie planu spotkania przez organizatorów*2
03.10.2009 9.30 - wyjazd na trasę przejazdu Kościelisko – Roztoki – Witów – Ciche – Bystre - Gliczarów - Białka „Kotelnica”
13.00 – 17.00 – zabawy pod „Kotelnicą” (przejazdy QUADAMI, monsterroller i inne atrakcje) w między czasie poczęstunek oscypki, kiełbaski z ogniska, ciepłe napoje.
17.00 – 18.00 – wyjazd z Białki do Zakopanego
19.00 - podsumowanie I Podhalańskiego Zlotu Land Rover i kolacja w Karczmie „Kmicic” , rozdanie upominków i pamiątkowych dyplomów, zaproszeń na wiosenną edycję imprezy. Zabawa i dyskusje do białego rana.
04.10.2009 11.00 - przejazd kawalkadą przez Zakopane, prezentacja samochodów uczestników mieszkańcom i turystom w rejonie skoczni narciarskiej „Wielka Krokiew” lub na Krupówkach, pamiątkowe zdjęcia.
ok. 14.00 - pożegnalny obiad w Karczmie „Kmicic”, wybór Land Rovera zlotu, powrót uczestników do domu.
Wpisowe: 400,00zł/samochód/2 osoby (każda dodatkowa osoba dorosła 200zł) – wpisowe obejmuje: dwa noclegi ze śniadaniem, każda z załóg otrzyma okolicznościowe koszulki, naklejki na samochód, zabawy i poczęstunek pod „Kotelnicą”, kolacja w dniu 03.10.2009 (sobota, przystawka, posiłek główny 2 dania, sałatki, deski wędlin i serów, pieczona szynka), kapela góralska, upominki na zakończenie imprezy dla każdej ekipy, obiad w dniu 04.10.2009 (2 dania).
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres e-mail: biuro@polanyoffroad.pl , lub na adres organizatorów podany poniżej (w zgłoszeniu prosimy podać imię i nazwisko, ilość osób, marka model samochodu, zwrotnie odeślemy potwierdzenie i formy wpłaty wpisowego)
Wpisowe nie obejmuje napojów alkoholowych oraz dań zamawianych osobiście przez uczestników.
*1 – w sprawie zakwaterowania prosimy o kontakt z Beatą Orange 608 45 22 56 e-mail: bo@polanyoffroad.pl
*2 – organizatorzy w piątkowy wieczór przedstawią plan imprezy, rozdadzą rozpisane miejsca spotkań, potrzebne telefony do kontaktu, mapki, okolicznościowe naklejki na samochody
I Podhalańskim Zlotcie Land Rover – jesień 200902 – 04.10.2009
Jako organizatorzy I Podhalańskiego Zlotu Land Rover, mamy przyjemność zaprosić Państwa do udziału w naszej imprezie. Zlot z założenia ma charakter spotkania miłośników marki Land Rover, promowania czynnego wypoczynku jakim jest Off Road, promowania naszego regionu – Podhala, poza tym poprzez spotkanie chcielibyśmy również poruszyć kwestie bezpieczeństwa na drodze. Poprzez spotkanie chcemy pokazać Państwu, że Zakopane to nie tylko Krupówki, Giewont i Morskie Oko, że jest dużo ciekawych i wartych odwiedzenia miejsc. Chcielibyśmy aby Zlot odbywał się dwa razy w roku edycja wiosenna i jesienna mamy nadzieję, że przebywanie wśród innych sympatyków Land Rover oraz atrakcje zaplanowane przez Nas umilą Państwu chwile na naszym Zlocie i spotkamy się na kolejnej edycji.
Wszystkie pytania oraz zgłoszenia prosimy kierować:
Grzegorz Ostrowski - go@polanyoffroad.pl
Robert Orange - ro@polanyoffroad.pl
Beata Orange - bo@polanyoffroad.pl
Iwona Kałek - biuro@polanyoffroad.pl
02.10.2009 17.00 – 20.30 - przyjazd uczestników, zakwaterowanie*1
21.00 - przedstawienie planu spotkania przez organizatorów*2
03.10.2009 9.30 - wyjazd na trasę przejazdu Kościelisko – Roztoki – Witów – Ciche – Bystre - Gliczarów - Białka „Kotelnica”
13.00 – 17.00 – zabawy pod „Kotelnicą” (przejazdy QUADAMI, monsterroller i inne atrakcje) w między czasie poczęstunek oscypki, kiełbaski z ogniska, ciepłe napoje.
17.00 – 18.00 – wyjazd z Białki do Zakopanego
19.00 - podsumowanie I Podhalańskiego Zlotu Land Rover i kolacja w Karczmie „Kmicic” , rozdanie upominków i pamiątkowych dyplomów, zaproszeń na wiosenną edycję imprezy. Zabawa i dyskusje do białego rana.
04.10.2009 11.00 - przejazd kawalkadą przez Zakopane, prezentacja samochodów uczestników mieszkańcom i turystom w rejonie skoczni narciarskiej „Wielka Krokiew” lub na Krupówkach, pamiątkowe zdjęcia.
ok. 14.00 - pożegnalny obiad w Karczmie „Kmicic”, wybór Land Rovera zlotu, powrót uczestników do domu.
Wpisowe: 400,00zł/samochód/2 osoby (każda dodatkowa osoba dorosła 200zł) – wpisowe obejmuje: dwa noclegi ze śniadaniem, każda z załóg otrzyma okolicznościowe koszulki, naklejki na samochód, zabawy i poczęstunek pod „Kotelnicą”, kolacja w dniu 03.10.2009 (sobota, przystawka, posiłek główny 2 dania, sałatki, deski wędlin i serów, pieczona szynka), kapela góralska, upominki na zakończenie imprezy dla każdej ekipy, obiad w dniu 04.10.2009 (2 dania).
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres e-mail: biuro@polanyoffroad.pl , lub na adres organizatorów podany poniżej (w zgłoszeniu prosimy podać imię i nazwisko, ilość osób, marka model samochodu, zwrotnie odeślemy potwierdzenie i formy wpłaty wpisowego)
Wpisowe nie obejmuje napojów alkoholowych oraz dań zamawianych osobiście przez uczestników.
*1 – w sprawie zakwaterowania prosimy o kontakt z Beatą Orange 608 45 22 56 e-mail: bo@polanyoffroad.pl
*2 – organizatorzy w piątkowy wieczór przedstawią plan imprezy, rozdadzą rozpisane miejsca spotkań, potrzebne telefony do kontaktu, mapki, okolicznościowe naklejki na samochody
Re: I Podhalański Zlot LAND ROVER - 02-04.10.2009
do zobaczenia w gorkach...jadziem
...mam nadzieje tylko, ze z tymi krupowkami to byl zart...wole ogladac tatry z innej perspektywy 

Ostatnio zmieniony czw wrz 10, 2009 6:17 pm przez 4x4piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
ARO>Jeep>KIA>SJ>LRD200>DEF110>Korando>LRD300>NavaraD22>F-150...ewolucja?
Plan imprezy wygląda interesująco, już swojego kierownika na uczestnictwo namówiłam. Krupówek mam serdecznie dosyć, miło będzie nacieszyć się Podhalem z innej strony 

Def '96, prawy fotel 

no ja tez sie pojawie ma 

- brodafidela
-
Ktoś z Krakowa jedzie ?
II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
Myśmy się z żoną zapisali, poproszono mnie o nr telefonu i tylebrodafidela pisze:Ktoś z Krakowa jedzie ?

Disco Romulus 

- brodafidela
-
Wierzą ludziom ..... ciekawe jak na tym wyjdą ... cholerayuni pisze:Myśmy się z żoną zapisali, poproszono mnie o nr telefonu i tylebrodafidela pisze:Ktoś z Krakowa jedzie ?Więc teoretycznie jedziemy, tylko dziwi mnie, że organizatorzy nie zbierają płatności przed zlotem.

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
No na pewno więcej ludzi zgłosi zainteresowanie, niż przyjedzie. Jak tu coś planowaćbrodafidela pisze:Wierzą ludziom ..... ciekawe jak na tym wyjdą ... cholerayuni pisze:Myśmy się z żoną zapisali, poproszono mnie o nr telefonu i tylebrodafidela pisze:Ktoś z Krakowa jedzie ?Więc teoretycznie jedziemy, tylko dziwi mnie, że organizatorzy nie zbierają płatności przed zlotem.

Disco Romulus 

- brodafidela
-
Pażywiom, uwidim.
to już gdzieś było .......
i było zdecydowanie dłuższe .......
i pisałem , ze jade
i było zdecydowanie dłuższe .......
i pisałem , ze jade
SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
Dobra, jak się dopytałem o rezerwację to dostałem nr konta na zaliczkę 

Disco Romulus 

to kto w końcu jedzie 

a dupa tam ....
a dupa tam ....
- brodafidela
-
ja jadę - na razie ustalam koszty bo 400 zeta to nie za załoge tylko za 2'ke dorosłych - dzieciaki płatne osobno.sbielak pisze:to kto w końcu jedzie
Ja też jadę.sbielak pisze:to kto w końcu jedzie
Disco Romulus 

to dla kogo ja tam wiozę amortyzatory
do jakiegoś P38

do jakiegoś P38
a dupa tam ....
a dupa tam ....
- brodafidela
-
Zobacz dobrze moze to j23 ?sbielak pisze:to dla kogo ja tam wiozę amortyzatory![]()
do jakiegoś P38

- brodafidela
-
O ktorej wyjeźdzacie z krakowa w piątek ?
Ja postaram się o 16-ej, po drodze odbijam do Wadowic po kolegę LRowcabrodafidela pisze:O ktorej wyjeźdzacie z krakowa w piątek ?

Disco Romulus 

Ruszamy koło 20 dopiero. Ale nie ma problemu, Org przez telefon powiedział, że spodziewa się dużej frekwencji, a że naród z całej Polszy się zjeżdża to i potrwa to długo - ostatni to pewnie i w nocy dojadą.brodafidela pisze:O ktorej wyjeźdzacie z krakowa w piątek ?
Def '96, prawy fotel 

- brodafidela
-
Ja może sie ok. 17.30-18.00.,
jeszcze zaliczke musze przelać....... szajse
jeszcze zaliczke musze przelać....... szajse
radomiaki wrocily bezpiecznie i calo do domu...wielkie podziekowania za wspaniala impreze, pelny szacun panowie...jak tak wyglada 1 impreza off-road organizowana przez was to z checia przyjade na nastepna 

ARO>Jeep>KIA>SJ>LRD200>DEF110>Korando>LRD300>NavaraD22>F-150...ewolucja?
- brodafidela
-
Krakusy w domu - szkodniki śpią. impreza na 102. dzięki wielkie - pełna recenzja później
Panie brodaty , czy to Ty wracałeś w sobote w bagażniku 

a dupa tam ....
a dupa tam ....
- brodafidela
-
Ano panie - ale dodajmy, że dlatego, że tam moje dzieci jechały a nie dlatego, że ...... nooo.
a tu link do newsów RMF, o nas, a jakże:
http://www.rmf.fm/audio/?typ=2&bid=6506&uid=53
http://www.rmf.fm/fakty/?id=162777
a tu link do newsów RMF, o nas, a jakże:
http://www.rmf.fm/audio/?typ=2&bid=6506&uid=53
http://www.rmf.fm/fakty/?id=162777