Jeep został wyciągnięty ?

Moderator: Misiek Bielsko
rolnik nie pozwolił go zostawić do wiosny więc musieli go wyjąćSzupryk46 pisze:Dobre foty.
Jeep został wyciągnięty ?
Dzieki za foty bardzo śię ciesze z tego ujęcia będe miał cos na pamiątkę ostatniego rajdu w KOŚCIERZYNIE pora do rezerwy.Katun pisze:Pierwsza część zdjęć.
https://picasaweb.google.com/katunprv/Z ... yIv8PD8wE#
Będą jeszcze dwie
kolego wychodzi na to, że nie czytałeś i nie słuchałeś, na odprawie też o tym mówiono....rybagosc pisze:kurcze no byłem pierwszy raz i nie doczytałem tego że musza być czasy wpisywane trochę było to nie ok, szkoda że organizatorzy nie byli tak skrupulatni w innych aspektach rajdu no ale nic raczej pieczątek nie ukradłem tylko je fizycznie zdobyłem ale cóż ... (rozmawiałem z jednym z organizatorów po rajdzie i powiedział ze godziny raczej nie będą ważne, chodziło głównie o to aby nie było oszustw) więc o co cho?
ja zawsze myślałem że chodzi o miejsce na pudle i pucharyMietek603S pisze:każdy ma ciśnienie, ale i tak chodzi o zabawę
Ma taki wpływ że nie przeczytałeś uważnie regulaminu a teraz masz o to pretensjerybagosc pisze:Mi nie chodzi o upominki tylko, jaki wpływ ma mój brak czasów na rajdtrochę się z kolega namęczyliśmy żeby miec kilka pieczątek a wyszło to dosyć krzywdząco nie są to mistrzostwa Polski żeby być az takim skrupulatnym w rozliczaniu z regulaminu ( zwłaszcza że było kilka niedociągnięć ) ale ok. Jest to moja ostatnia wypowiedź bo i tak nic pisaniem nie zdziałam proszę tylko organizatorów o podsumowanie mnie nie biorac pod uwagę czasów pod pieczątkami tak dla samego siebie chciał bym wiedzieć jak nam poszło ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość