info od kolegi z innego forum wysłane na jego prośbę, dlatego kontakt najlepiej bezprośrednio pod podany nr telWitam wszystkich, chciałem zaprosić na piknik 4x4 w nasze tereny na uczestników czeka przygotowana i zabezpieczona trasa ( karetka itd itp.) Przygotowaliśmy 3 próby czasowe na wytyczonym torze bez przesadnego hardcoru ( snorkel nie jest niezbędny) po imprezie przewidziana biesiada do upadłego jeśli ktoś ma kawałek to jest opcja noclegu u mnie za flaszke wódki oczywiście do spożycia na miejscu w trybie natychmiastowym . Jak w tytule pisałem impreza odbywać się bedzie 27 maja dla chetnych można przyjechać dzień wcześniej co by więcej dziczyć. Jeśli chodzi o wpisowe oficjalnie nie ma lecz dla chętnych przyjmujemy datki na nasz klub ( imprezę robimy społecznie bez pomocy miasta chociaż będą się pod to podpinać wykładamy na to pieniądze klubowe ze składek ). Jeśli znajdą się chętni będzie bardzo miło, jeśli chetni dadzą znać wcześniej żebym wiedział ile ewentualnie osób chciało by nocować od mojego domu do toru jest 2 km. Kontakt do mnie to albo PW albo 506 597 011

Mateusz - 506 597 011