ObstawiamyAdamo pisze:Ciekawe kto zgadnieBiga pisze: Cztery kola w powietrzu, ale nie dach

Tylko, zeby nikt nie chlapnal

Jestcontik pisze:to jest normalnie nie mozliweBiga pisze:Cztery kola w powietrzu, ale nie dach

Moderator: Misiek Bielsko
ObstawiamyAdamo pisze:Ciekawe kto zgadnieBiga pisze: Cztery kola w powietrzu, ale nie dach
Jestcontik pisze:to jest normalnie nie mozliweBiga pisze:Cztery kola w powietrzu, ale nie dach
Michu, bylo super.Michu pisze:Wielkie dzieki za dobre slowa, staramy sie zawsze jak mozemy zeby Wam dogodzic
Przed przejazdem przez rzeczke, zaraz przed biwakiem, na kratce uwaga drzewka.Michu pisze:zachodze w gloweBiga pisze:ObstawiamyAdamo pisze: Ciekawe kto zgadnie![]()
Tylko, zeby nikt nie chlapnal
Jestcontik pisze: to jest normalnie nie mozliwe, A gdzie mniej wiecej to bylo?
Ja wiem jak to było ale nie powiem.Biga pisze:Bylo mi wspaniale milo zobaczyc tylu znajomych na raz![]()
![]()
No i wykonalem zupelnie dla mnie nowa figure statycznaCztery kola w powietrzu, ale nie dach
Miras jest bardzo bliskoAdamo pisze:Teraz to musisz jakąś nagrodę ufundować dla tego co zgadnieBiga pisze:Hi Hi Hi ... Miras prawie trafilesKombinuj dalej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość