Grudziądz 2 września

czyli wszytkie zloty i pikniki

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
bandzior
Kontaktowanie:

Post autor: bandzior » pt wrz 01, 2006 9:59 am

szymon milimetr pisze:Witam. To ze sobie termin wymysliles rok temu to co z tego , jak go nigdzie nie oglosiles. Chlopaki z Grudziadza oficjalnie podali termin mimo ze moze wymyslili go miesiac temu. W poscie wyzej napisales ze " to lepiej przyjezdzajcie do nas". mi kojarzy sie z jednym. NAjpierw zrob jakas komercyjna impreze , a potem powiesz czy zwrociles uwage na terminy innych imprez oczywiscie tych w okolicy. Kazdy organizator chce zrobic jak najlepsza impreze i dla jak najwiekszej lidzby uczestnikow a nie dla garstki samochodow wiec nakladanie na siebie imprez jest bez sensu. Oczywiscie jak nie chcesz jechac do Grudziadza to nie musisz mozesz sobie w tym czasie robic co chcesz. Pozdrawiam. :)2
brak słow,czy ty nadal nie rozumiesz ze ja nie organizuje zadnych imprez, !! a na takie wyjazdy w koło komina tak jak kolega "michał_1989" jezdzimy prawie co tydzien, i jak ktos sie chce kiedys przyłączyc to nadal zaprzszam.a co do grudziadza to niewykluczone ze sie tam wybierzemy
wierze w UFO i zielone ludziki...
http://www.bandzior4x4.pl

Awatar użytkownika
bandzior
Kontaktowanie:

Post autor: bandzior » pt wrz 01, 2006 10:04 am

szymon milimetr pisze:
Michał_1989 pisze:Tak samo ja organizuje wyjazdy do Kuklówki (pod wa-wą) co niedziele ,czyli wdług twojego myślenia niemoge namawiać kolegów żeby niepojechali na Np.zlot do grudziądza tylko z nami na kuklówke tak ??
A czy organizujesz taki wyjazd jak jest organizowany u was w Warszawie Wertep ? i napewno na forum namawiasz wszystkich jedziemy do Kulkowki a nie na Wertep
to smutne,ale ty sam nie wiesz co piszesz.... :)3

szymon milimetr

Post autor: szymon milimetr » pt wrz 01, 2006 10:28 am

Przecierz ja nie napisalem ze Ty robisz jakies imprezy. To ze co tydzien spotykasz sie z kolegami i jezdzicie sobie to bardzo dobrze, po to mamy samochody terenowe zeby sie nimi bawic. Nie podoba mi sie tylko to ze na stronie gdzie ktos oglasza sie z rajdem Ty piszesz ' to lepiej przyjedzcie do mnie" :evil:
cale zycie z wariatami

Awatar użytkownika
bandzior
Kontaktowanie:

Post autor: bandzior » pt wrz 01, 2006 11:02 am

dobra olej to, szkoda nerwów,moze spotkamy sie w grudziądzu to sobie pogadamy

szymon milimetr

Post autor: szymon milimetr » pt wrz 01, 2006 10:14 pm

Niestety nie bede w Grudziadzu, ale napewno bede na ExPEDYCJI, wtedy napewno uda sie nam pogadać :)2
cale zycie z wariatami

Awatar użytkownika
karaś

Post autor: karaś » ndz wrz 03, 2006 12:34 pm

Witam wszystkich,chciałem podzielić się z wami wrażeniami ze zlotu w Grudziądzu.Moim zdaniem fajna impreza,dla całej rodziny.Moi chłopcy byli bardzo zadowoleni,szczególnie podobało im się zwiedzanie podziemnych korytarzy w Cytadeli.Trasa przejazdu łatwa,więc wszyscy dojechali do mety,ale w lesie troszkę można było sie pogubić(bardzo dużo grzybów).Na mecie w Cytadeli czekali na nas przewodnicy,którzy oprowadzili nas po starej Cytadeli,póżniej pyszna grochówka do woli ile kto chciał i ogłoszenie wyników.Symboliczne nagrody na pamiątkę.Ogólnie można powiedzieć dobre miejsce na spędzenie wolnego czasu z rodziną na łonie natury,myślę że w przyszłym roku przyjadę znowu.
Patrol GR 2.8TD.www.forum4x4.pl '' Patrol Włocławek'' na FB

Awatar użytkownika
Szupryk46

Kontaktowanie:

Post autor: Szupryk46 » śr wrz 13, 2006 8:42 pm

Mnie niestety w tym roku zabrakło (awaria) ale za rok mam nadzieję że będe :D
Super Patrol Super :)21
Blue Jimny 1.3 :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty”