P.S. Suza umyta i czeka gotowa na wyjazd.

Moderator: Misiek Bielsko
twoje sliki i tak są hardcorowe w porównaniu z tymi co mam do tej pory na kołachBanko pisze:Wlasnie jeszcze koleczka musze zmienicscyzoryk73 pisze:a ja jutro ubieram dyskotekę w nowe lacze![]()
Teraz mam piekne sliki
będzie okazja sprawdzić AT-ki 245/75 16 ale biorę od razu nożyce do blachy bo bez liftu trza będzie chyba ciąćKarson pisze:Pochwal się jakie laczki zapodałeś!scyzoryk73 pisze:a ja jutro ubieram dyskotekę w nowe lacze![]()
jadę w sobotę
myślę, że mycie syfa mija się z celem![]()
A suzę umyłem, bo po ostatnim upalanku błoto zasłaniało mi widoki..Jeszcze misiaki by się przyczepiły..
Oj bież nożyce .... choć lepiej się tnie małym brzeszczotem no i co by było wypaśnie to jeszcze pilnik weź..ale za to czeka cię miłe upalanie na bardzo fajnym rozmarze oponscyzoryk73 pisze:będzie okazja sprawdzić AT-ki 245/75 16 ale biorę od razu nożyce do blachy bo bez liftu trza będzie chyba ciąćKarson pisze:Pochwal się jakie laczki zapodałeś!scyzoryk73 pisze:a ja jutro ubieram dyskotekę w nowe lacze![]()
jadę w sobotę
myślę, że mycie syfa mija się z celem![]()
A suzę umyłem, bo po ostatnim upalanku błoto zasłaniało mi widoki..Jeszcze misiaki by się przyczepiły..
nio to biorę zestaw do metaloplastykiolaf pisze:Oj bież nożyce .... choć lepiej się tnie małym brzeszczotem no i co by było wypaśnie to jeszcze pilnik weź..ale za to czeka cię miłe upalanie na bardzo fajnym rozmarze oponscyzoryk73 pisze:będzie okazja sprawdzić AT-ki 245/75 16 ale biorę od razu nożyce do blachy bo bez liftu trza będzie chyba ciąćKarson pisze: Pochwal się jakie laczki zapodałeś!![]()
jak możesz mieć wątpliwości co do naszego profesjonalizmukarnet pisze:http://pogoda.gery.pl/miasto,radom.html idealne warunki, jak wy to robicie ze w ostatniej chwili zmienia się pogoda na życzenie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość