VI IŁŻECKI PIKNIK TERENOWCA 2006
Moderator: Misiek Bielsko
- Żona GRUZINA
Re: ...
4x4piotr pisze:...suzukomania...kiedy chcecie...trzeba Grzesia vel "Prezesa" przekonac...tylko on sie ostal na samurai'u
ta zapomnialem ze Piotr zdradzil TEAM SUZUKI
chyba nici z Suzukomani 2006
moze jeszce jeden piknik na zakonczenie wakacji lub jesien

Piotr masz piekne "Disco" szkode ze w teren to nie jezdzi

szkoda go bylo na pickiniku uwalic błotem

GAZ69>Terrano3.0>3xVitara>SAMURAI>TOY LJ70>JEEP TJ,XJ,WJ>2xJIMNY>2xGVII2,7+TJ
Nasza grupa Piotra landrynę spotkała na trasie.Koyot pisze:..Piotr masz piekne "Disco" szkode ze w teren to nie jezdzi![]()
![]()
![]()
szkoda go bylo na pickiniku uwalic błotem![]()

Sam ją wyciągałem.

Zapraszamy na "Jesień pod napięciem " ostatni tydzień września.(Będzie trudno).Wiecej danych w ciągu miesiąca na naszej stronie.Koyot pisze:ta zapomnialem ze Piotr zdradzil TEAM SUZUKI4x4piotr pisze:...suzukomania...kiedy chcecie...trzeba Grzesia vel "Prezesa" przekonac...tylko on sie ostal na samurai'u
moze jeszce jeden piknik na zakonczenie wakacji lub jesien? /bardziej wymagajacy/
Piotr masz piekne "Disco" szkode ze w teren to nie jezdzi![]()
![]()
![]()
- GrzybQ
- jestem tu nowy...
Dziękujemy Piotrowi za zorganizowanie fajnej imprezy, dziękujemy wszystkim uczestnikom, tym znanym, jak i tym nieznanym, a w szczególności bezciśnieniowej grupie pozytywnie zakręconych, za fantastyczną atmosferę i wspaniałe towarzystwo. Było super. Żal nam
Rafała z powodu draśniętego przodu ale jak to mówią "nie ma tego złego"... Wcześniej rozpocznie przebudowę
Mamy nadzieję się spotkać na kolejnej imprezce. Do miłego...
PS
To mój pierwszy post

PS
To mój pierwszy post

Postęp widać dzisiaj..... błędy zobaczymy jutro.
No nareszcie na forum... kto wtajemniczony to wie że dzięki tym przesympatycznym przyjaciołom mieliśmy okazję być na pikniku w Iłży...GrzybQ pisze:Dziękujemy Piotrowi za zorganizowanie fajnej imprezy, dziękujemy wszystkim uczestnikom, tym znanym, jak i tym nieznanym, a w szczególności bezciśnieniowej grupie pozytywnie zakręconych, za fantastyczną atmosferę i wspaniałe towarzystwo. Było super. Żal namRafała z powodu draśniętego przodu ale jak to mówią "nie ma tego złego"... Wcześniej rozpocznie przebudowę
PS
To mój pierwszy post

i odcinku nocnym (towarzystwo wyśmieniteolaf pisze:No nareszcie na forum... kto wtajemniczony to wie że dzięki tym przesympatycznym przyjaciołom mieliśmy okazję być na pikniku w Iłży...GrzybQ pisze:Dziękujemy Piotrowi za zorganizowanie fajnej imprezy, dziękujemy wszystkim uczestnikom, tym znanym, jak i tym nieznanym, a w szczególności bezciśnieniowej grupie pozytywnie zakręconych, za fantastyczną atmosferę i wspaniałe towarzystwo. Było super. Żal namRafała z powodu draśniętego przodu ale jak to mówią "nie ma tego złego"... Wcześniej rozpocznie przebudowę
PS
To mój pierwszy post

Witamy na forum!
Pozdrowienia dla całej ekipy landrynki (z fajnym barkiem

czekamy w NAPIECIUlc80 pisze:Zapraszamy na "Jesień pod napięciem " ostatni tydzień września.(Będzie trudno).Wiecej danych w ciągu miesiąca na naszej stronie.Koyot pisze:ta zapomnialem ze Piotr zdradzil TEAM SUZUKI4x4piotr pisze:...suzukomania...kiedy chcecie...trzeba Grzesia vel "Prezesa" przekonac...tylko on sie ostal na samurai'u
moze jeszce jeden piknik na zakonczenie wakacji lub jesien? /bardziej wymagajacy/
Piotr masz piekne "Disco" szkode ze w teren to nie jezdzi![]()
![]()
![]()

- scyzoryk73
no, powitaćGrzybQ pisze:Dziękujemy Piotrowi za zorganizowanie fajnej imprezy, dziękujemy wszystkim uczestnikom, tym znanym, jak i tym nieznanym, a w szczególności bezciśnieniowej grupie pozytywnie zakręconych, za fantastyczną atmosferę i wspaniałe towarzystwo. Było super. Żal namRafała z powodu draśniętego przodu ale jak to mówią "nie ma tego złego"... Wcześniej rozpocznie przebudowę
PS
To mój pierwszy post

zawsze trzeba widzieć plusy w minusach
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
Przydałaby się jeszcze jedna klasa. Coś pomiędzy extrem a grill. I dla niej trasy pokroju "Napięcia" z Szydłowca.lc80 pisze:jedno mnie tylko nurtuje : proporcje klas grill/extrem bo to decyduje o charakterze imprezy, na trasie zmieści się max 50 załóg ,więc jakby jakieś przemyslenia były to bede wdzieczny

mówisz i maszKarson pisze:Przydałaby się jeszcze jedna klasa. Coś pomiędzy extrem a grill. I dla niej trasy pokroju "Napięcia" z Szydłowca.lc80 pisze:jedno mnie tylko nurtuje : proporcje klas grill/extrem bo to decyduje o charakterze imprezy, na trasie zmieści się max 50 załóg ,więc jakby jakieś przemyslenia były to bede wdzieczny
I będzie bajka.

lc80 pisze:mówisz i maszKarson pisze:Przydałaby się jeszcze jedna klasa. Coś pomiędzy extrem a grill. I dla niej trasy pokroju "Napięcia" z Szydłowca.lc80 pisze:jedno mnie tylko nurtuje : proporcje klas grill/extrem bo to decyduje o charakterze imprezy, na trasie zmieści się max 50 załóg ,więc jakby jakieś przemyslenia były to bede wdzieczny
I będzie bajka.
![]()
To się dołączam do Koyota.Koyot pisze:..czekamy w NAPIECIU

Dokładnie, ja też się pod tym podpisuje obiema ręcami.Karson pisze:Przydałaby się jeszcze jedna klasa. Coś pomiędzy extrem a grill. I dla niej trasy pokroju "Napięcia" z Szydłowca.I będzie bajka.
Grill był troche za grillowy ( gdyby nie te dokładne roadbooki

Ale klasa typu "wyczynowa bez wyciągarki" była by jak najbardziej na miejscu

Po za tym bez zastrzeżeń.
"Ale klasa typu "wyczynowa bez wyciągarki" była by jak najbardziej na miejscu "
dokładnie
my w plastikowozach tez lubimy walczyc ale profesional sprzetu nie posiadamy
klasa w ktorej bedzie nagradzany przejazd proby bez uzycia wyciagarki
coraz wiecej niestety jest off-rodowcow bezmozgowcow dzialajacych na zasadzie:
wbic sie w bloto jak najdalej a potem wyciagarka pomysli za nich dwóch

dokładnie

my w plastikowozach tez lubimy walczyc ale profesional sprzetu nie posiadamy

klasa w ktorej bedzie nagradzany przejazd proby bez uzycia wyciagarki

coraz wiecej niestety jest off-rodowcow bezmozgowcow dzialajacych na zasadzie:
wbic sie w bloto jak najdalej a potem wyciagarka pomysli za nich dwóch

- Żona GRUZINA
- RAF z Ochoty
jeszcze raz dzięki za pomoc na i po trasie...GrzybQ pisze:Dziękujemy Piotrowi za zorganizowanie fajnej imprezy, dziękujemy wszystkim uczestnikom, tym znanym, jak i tym nieznanym, a w szczególności bezciśnieniowej grupie pozytywnie zakręconych, za fantastyczną atmosferę i wspaniałe towarzystwo. Było super. Żal namRafała z powodu draśniętego przodu ale jak to mówią "nie ma tego złego"... Wcześniej rozpocznie przebudowę
PS
To mój pierwszy post
auto sie klepie

LR Disco 96' katowice limited edition
kiepskie macie foty tzn. jakosc
prosze
od Koyot i Qarnet
http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2006/6_ilzecki_piknik/
to co czekamy w napieciu na "rajd pod napieciem" czy cos wczesniej sie spykniemy

prosze
od Koyot i Qarnet
http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2006/6_ilzecki_piknik/
to co czekamy w napieciu na "rajd pod napieciem" czy cos wczesniej sie spykniemy