Pozdrawiam wszystkich "rajdowcow" (buhaha) z Ostrzyc

Moderator: Misiek Bielsko
Jeep.Chojnice pisze:Decyzja ta, co ważne, nie jest podyktowana chęcią nałożenia dodatkowej kary za popełnione wykroczenie lecz konsekwencją niesportowego zachowania tych osób po zaistniałym fakcie.
Oj zdrowo musieliscie pochlac skoro Cie trzyma 3 tydzien, chyba Ci sie fora pomylilyChaos pisze:w dupie z tymi mandatami. ja niedostałem, ale widziałem, słyszałem. i wydawało mi się, że jestem uczestnikiem zlotu, a niezapłaciłem za rajd bo mnie ani żwirownia nie interesowała ani ten placyk przed ośrodkiem, za pole namiotowe sie buliło, za żarcie też, za chlanie też ...
Miała być. Ale tak coś przeczuwałem, że Andrzej Mielczarek mówiąc "za tydzień" myślał "za dwa tygodnie". Oni z Gąseckim robią co drugi Motorsport, to jakim cudem miał dzisiaj iść materiał z Ostrzyc? Niestety, najwyraźniej trzeba jeszcze poczekać.StArSzY pisze:czy dzisiaj nie miala byc relacja z ostrzyc?
Mówiąc szczerze też odniosłem takie wrażenie, ale w sumie ta końcówka mogła równie dobrze odnosić się do okrągłej rocznicy obecności na antenie i mam nadzieję, że tak właśnie było.Irek pisze:Jeśli dobrze wysłuchałem, to Gąsecki żegnał się z widzami tak, jakby Motorsport miał zejść z nowej ramówki. Czyżby za mało czasu na antenie dla relacji z życia kościoła?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość