Wałecki Zlot Terenówek - 13-15.07.2007

czyli wszytkie zloty i pikniki

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
Tamlin
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Tamlin » pn lip 16, 2007 8:52 pm

W domku bezpiecznie

Podziękowanie dla Piotra i Ani full respekt

A to małe wypocinki dziś po pracy
:evil:
http://pl.youtube.com/watch?v=6RPuDxFZasc
Nie pozwól aby praca zdominowała całe twoje życie.

Awatar użytkownika
Piotr Y60

Post autor: Piotr Y60 » pn lip 16, 2007 10:31 pm

Super , a nagrałeś prysznic vice króla :D

Tylko ten facet w czarnych lakierkach trochę przesłaniał :oops:

Awatar użytkownika
Szupryk46

Kontaktowanie:

Post autor: Szupryk46 » pn lip 16, 2007 10:49 pm

Tamlin pisze:W domku bezpiecznie

Podziękowanie dla Piotra i Ani full respekt

A to małe wypocinki dziś po pracy
:evil:
http://pl.youtube.com/watch?v=6RPuDxFZasc
Super filmik! :wink:
Super Patrol Super :)21
Blue Jimny 1.3 :)21

Awatar użytkownika
RadekR

Post autor: RadekR » pn lip 16, 2007 11:16 pm

Dzięki Wszystkim, których spotkaliśmy za b.fajną imprezę a szczególnie Ani i Piotrowi, no i gratulacje dla zwycięsców.
Poligon w Wałczu nie zawodzi, w tym roku pogoda również a wręcz w niedzielę to przesadziła.
TEAM POMORZE 4x4
TLC KZJ 73

Awatar użytkownika
Stachu-80

Post autor: Stachu-80 » wt lip 17, 2007 6:38 am

Ja posiadam filmik V- ce króla nie wiem jak go zamiescić ale mogę przesłac mailem nie jest bardzo długi.
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4

Awatar użytkownika
Tamlin
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Tamlin » wt lip 17, 2007 7:28 am

Piotr Y60 pisze:Super , a nagrałeś prysznic vice króla :D

Tylko ten facet w czarnych lakierkach trochę przesłaniał :oops:
Niestety bateria padła i d.....

A te lakierki to całkiem twarzowe dlatego gościa cały czas łapaliśmy

Stachu-80 możesz mi przysłać to go gdzieś dokleję adres na pw
Nie pozwól aby praca zdominowała całe twoje życie.

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » wt lip 17, 2007 7:32 am

Piotrze, kiedy będą końcowe wyniki?
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"

Awatar użytkownika
Ojo

Post autor: Ojo » wt lip 17, 2007 7:55 am

a klasa sportowa???
Borowiackie Stowarzyszenie Driftingu Polnego

Awatar użytkownika
Piotr Y60

Post autor: Piotr Y60 » wt lip 17, 2007 1:03 pm

Czołówka już na stronie, jak dobrze pójdzie to dziś wieczorem najpóźniej jutro całośc

Awatar użytkownika
Piotr Y60

Post autor: Piotr Y60 » wt lip 17, 2007 9:25 pm

No to pełne wyniki wg. zdanych kart na stronie www.jazda4x4.pl

Awatar użytkownika
piotr1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: piotr1 » wt lip 17, 2007 10:57 pm

Dzięki Piotrowi i Ani za wspaniały rajd (wysoki poziom) a także ekipie ze Szczecina 4 patrole wyczyn ,którzy bezinteresownie pomagali wyciągnąć (ok2 godziny) moje g z bagna(silnik zassał wode) i nie pojechali dalej aby zdobywac pieczątki tylko zostali ze mną dopóki nie wyciągnęliśmy mojej g i co najważniejsze podczas próby wyciągania g jeden z patroli znalazł się na drzewie i simex rozcięty,z błotnika nic nie zostało,snorkel rozwalony macha do wymiany i wzmocnienie boczne pogięte.I to nie zraziło prawdziwych off-roadowców do dalszej pomocy.NIE ZOSTAWILI MNIE NA PASTWE LOSU.Jeszcze tacy istnieją i to się nazywa prawdziwa pomoc.dziękuję też koledze Darkowi G.ze Słupska merc g.za to że pośpieszył z pomocą i przy pomocy jego mechanika udało się auto wyciągnąć.A jednak są też tacy dla których ciśnienie i pieczątki nie są najważniejsze.Pozdrawiam wszystkich uczestników rajdu.Zabawa przednia.

macmal2
Kontaktowanie:

Post autor: macmal2 » śr lip 18, 2007 8:24 am

piotr1 pisze:Dzięki Piotrowi i Ani za wspaniały rajd (wysoki poziom) a także ekipie ze Szczecina 4 patrole wyczyn ,którzy bezinteresownie pomagali wyciągnąć (ok2 godziny) moje g z bagna(silnik zassał wode) i nie pojechali dalej aby zdobywac pieczątki tylko zostali ze mną dopóki nie wyciągnęliśmy mojej g i co najważniejsze podczas próby wyciągania g jeden z patroli znalazł się na drzewie i simex rozcięty,z błotnika nic nie zostało,snorkel rozwalony macha do wymiany i wzmocnienie boczne pogięte.I to nie zraziło prawdziwych off-roadowców do dalszej pomocy.NIE ZOSTAWILI MNIE NA PASTWE LOSU.Jeszcze tacy istnieją i to się nazywa prawdziwa pomoc.dziękuję też koledze Darkowi G.ze Słupska merc g.za to że pośpieszył z pomocą i przy pomocy jego mechanika udało się auto wyciągnąć.A jednak są też tacy dla których ciśnienie i pieczątki nie są najważniejsze.Pozdrawiam wszystkich uczestników rajdu.Zabawa przednia.

Piotr1,
WIELKIE DZIĘKI za pomoc przy wyciaganiu mojego Patrola z tego cholernego wąskiego wąwozu.GDyby nie Wasza pomoc to z pewnoscią rajd zakończyli byśmy właśnie tam...

ps
mam fotki i film z Waszej wklejki :wink:
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » śr lip 18, 2007 7:12 pm

Piotr kiedy znowu coś robisz? Nie turystyk, może być zlocik lub rajdzik. :)21 :D
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"

Awatar użytkownika
Piotr Y60

Post autor: Piotr Y60 » śr lip 18, 2007 7:46 pm

Teraz to ja chciałbym zażyc rozkoszy uczestniczenia a nie organizowania i jak dobrze pójdzie to chciałbym zawitac na Chojnice.

A potem najszybciej przeprawowo to BOBEK TROPHY - intensywnie myślimy nad terminem

Awatar użytkownika
bulas

Post autor: bulas » śr lip 18, 2007 8:09 pm

Myśl Piotrek myśl, tylko jak już wymyślisz to zadzwoń, to ci powiem czy mi pasuje czy musisz przełożyć :)21
Bo jeśli październik zostaje tak jak był to ja niestety :cry: mam wyjazd.

Awatar użytkownika
piotr1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: piotr1 » śr lip 18, 2007 9:27 pm

macmal2 pisze:
piotr1 pisze:Dzięki Piotrowi i Ani za wspaniały rajd (wysoki poziom) a także ekipie ze Szczecina 4 patrole wyczyn ,którzy bezinteresownie pomagali wyciągnąć (ok2 godziny) moje g z bagna(silnik zassał wode) i nie pojechali dalej aby zdobywac pieczątki tylko zostali ze mną dopóki nie wyciągnęliśmy mojej g i co najważniejsze podczas próby wyciągania g jeden z patroli znalazł się na drzewie i simex rozcięty,z błotnika nic nie zostało,snorkel rozwalony macha do wymiany i wzmocnienie boczne pogięte.I to nie zraziło prawdziwych off-roadowców do dalszej pomocy.NIE ZOSTAWILI MNIE NA PASTWE LOSU.Jeszcze tacy istnieją i to się nazywa prawdziwa pomoc.dziękuję też koledze Darkowi G.ze Słupska merc g.za to że pośpieszył z pomocą i przy pomocy jego mechanika udało się auto wyciągnąć.A jednak są też tacy dla których ciśnienie i pieczątki nie są najważniejsze.Pozdrawiam wszystkich uczestników rajdu.Zabawa przednia.

Piotr1,
WIELKIE DZIĘKI za pomoc przy wyciaganiu mojego Patrola z tego cholernego wąskiego wąwozu.GDyby nie Wasza pomoc to z pewnoscią rajd zakończyli byśmy właśnie tam...

ps
cześć możesz przesłać na priwa z góry dziękuję.ja nie mam żadnych zdjęć z imprezy a przydałyby się.trzeba sobie pomagać a nie gnać do przodu.

macmal2
Kontaktowanie:

Post autor: macmal2 » śr lip 18, 2007 10:04 pm

piotr1 pisze:
macmal2 pisze:

Piotr1,

ps
cześć możesz przesłać na priwa z góry dziękuję.ja nie mam żadnych zdjęć z imprezy a przydałyby się.trzeba sobie pomagać a nie gnać do przodu.

no prawdę prawisz!
poszło na pw
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było

Awatar użytkownika
piotr1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: piotr1 » czw lip 19, 2007 5:10 pm

macmal2 pisze:
piotr1 pisze:
macmal2 pisze: cześć możesz przesłać na priwa z góry dziękuję.ja nie mam żadnych zdjęć z imprezy a przydałyby się.trzeba sobie pomagać a nie gnać do przodu.

no prawdę prawisz!
poszło na pw
dzięki za fotki są zajefajne

macmal2
Kontaktowanie:

Post autor: macmal2 » czw lip 19, 2007 8:55 pm

piotr1 pisze:
macmal2 pisze:
piotr1 pisze:

no prawdę prawisz!
poszło na pw
dzięki za fotki są zajefajne

Filmik też niezgorszy :)2 :P

Awatar użytkownika
jur5
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: jur5 » śr lip 25, 2007 1:39 pm

Z wypowiedzi kolegów przeprawowców widać że zlot przygotowany w 100%. Chwała za to organizatorom. :)2 Natomiast klasa sportowa została potraktowana przez organizatorów po macoszemu. OS-y zostały wytyczone w głębokiej trawie na byłym czołgowisku, gdzie jadąc powoli co jakiś czas rozglądaliśmy się czy aby nikt z nas nie zostawił koła lub co gorsza całego mostu. Moim skromnym zdaniem organizując imprezę należy przygotować ją od początku do końca, jak to miało miejsce na poprzednich imprezach w Wałczu czy Jastrowiu. Tam na OS-ach można było się pościgać bez obaw o pojawiające się nagle na trasie półmetrowej głębokości dziury, które przy większej prędkości mogły pozbawić nas sprzętu a co za tym idzie także zabawy.A przede wszystkim o zabawę w tym wszystkim chodzi!

Awatar użytkownika
Piotr Y60

Post autor: Piotr Y60 » śr lip 25, 2007 8:36 pm

Ok może trochę za dużo off-roadu wkradło się w te trasy :wink: uwagi przyjete do realizacji.
Widziałem wasze zadowolenie na OS 4 i to do mnie przemawia.

Awatar użytkownika
daniel sto

Post autor: daniel sto » śr lip 25, 2007 9:13 pm

Na OS-ie 4 było wszystko! I takie powinny być OSy! Ale i tak było :)2 :)2 :)2
(kto bał sie o autko nie musiał startować!!!)
4x4 FULL-GAZ KASZUBY
DAIHATSU ROCKY na mostach PATROLA
"DANIELO"

Awatar użytkownika
Pakuka

Post autor: Pakuka » śr lip 25, 2007 10:33 pm

Piciu .
Czy będą jakieś zdjęcia na stronie z Wałcza ?? :D
KTM 530 - Y61 - 2" maxxis 35

Awatar użytkownika
N@rbi

Post autor: N@rbi » śr lip 25, 2007 11:56 pm

W razie "W" służę fotkami wykonanymi przez moją załogę:
Co niektóre nawet ładnie wyszły :D
http://www.4na4.com.pl/?album=88_20070714_Walcz

Teraz oficjalnie :-)
Piotrze, jeśli jesteś zainteresowany - pisz na PW - podeślę w dowolnej formie :)2
Zresztą, innych ofrojderów też to dotyczy :wink:
G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..

Awatar użytkownika
Pakuka

Post autor: Pakuka » czw lip 26, 2007 7:54 am

:)2 :)2 :)2 :lol:
KTM 530 - Y61 - 2" maxxis 35

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty”