RANGE ROVER ZLOT 31.03-2.04 2017
Moderator: Misiek Bielsko
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: RANGE ROVER ZLOT 31.03-2.04 2017
po przerwie na toyotę hdj stał się ostatecznym wyznawcą range rovera jako wozu rodzinnego i uniwersalnego.
w książkach można prześledzić tą jego ewolucję.
w książkach można prześledzić tą jego ewolucję.
#noichuj
tyle, ze stać chłopa na nowe i na ich wyrzucanie po utracie tego parametru
dla kolekcjonera tych wyrzuconych sprawa już nie jest taka oczywista i tujota zaczyna mieć plusy

dla kolekcjonera tych wyrzuconych sprawa już nie jest taka oczywista i tujota zaczyna mieć plusy

No właśnie...
Smutne, że to zaczyna dotyczyć każdej marki.
Obawiam się, że następne auto będę zmuszony kupić nowe.
I to mnie trochę przeraża.
Smutne, że to zaczyna dotyczyć każdej marki.
Obawiam się, że następne auto będę zmuszony kupić nowe.
I to mnie trochę przeraża.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Clarkson i jemu podobni opowiadają to, za co im płacą.Mroczny pisze:cóż.. nigdzie się nie spieszę, poczekam
w jednym z odcinków Grand Tour fajnie Clarkson opowiada dlaczego należy kupić RR a nie cokolwiek innego tego segmentu. Mnie przekonałPolecam wywód
Przekonujące.
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
A to bardzo słuszna uwaga, niemniej... Reńdż zły nie jest na wóz ewri dej drajw.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
clarkson gloryfikuje auta które lubi, nie sili się na obiektywizm i nie kreuje się na mecenasa sztuki użytkowej. Opowiada z jajem i tyle. Ja lubię..misman pisze:Clarkson i jemu podobni opowiadają to, za co im płacą.Mroczny pisze:cóż.. nigdzie się nie spieszę, poczekam
w jednym z odcinków Grand Tour fajnie Clarkson opowiada dlaczego należy kupić RR a nie cokolwiek innego tego segmentu. Mnie przekonałPolecam wywód
Przekonujące.
Obczaj sobie ten odcinek - on to robi zabawnie bardzo
brytyjska markamisman pisze:Clarkson i jemu podobni opowiadają to, za co im płacą.Mroczny pisze:cóż.. nigdzie się nie spieszę, poczekam
Przekonujące.
infantylni są już panowie z dawnego Top Gear
Ekhm...a jakby tak frelkiem na simexach? 
Zaraz będzie -wrrr-nie!- ...bo rendziaki na swoich slikach by poległy pod szyderą....

Zaraz będzie -wrrr-nie!- ...bo rendziaki na swoich slikach by poległy pod szyderą....
- Misiek Cypr
-
No wlasnie nie, bo po innych brytyjskich jada, nawet Evoqa zjechali I wlasciwie to rozwalili.piotrck pisze:brytyjska markamisman pisze:Clarkson i jemu podobni opowiadają to, za co im płacą.Mroczny pisze:cóż.. nigdzie się nie spieszę, poczekam
Przekonujące.
infantylni są już panowie z dawnego Top Gear
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Mroczny pisze:
clarkson gloryfikuje auta które lubi, nie sili się na obiektywizm i nie kreuje się na mecenasa sztuki użytkowej. Opowiada z jajem i tyle. Ja lubię..
Obczaj sobie ten odcinek - on to robi zabawnie bardzo
To, że ktoś o czymś zabawnie opowiada nie świadczy o niczym w odniesieniu do tego czegoś. No i nie starcza mi wiary na przyjęcie założenia o całkowicie bezinteresownym lubieniu lub nie oraz wypowiadaniu całkowicie prywatnych opinii w programie, który kręci grubą kasę na "obiektywnych" i "profesjonalnych" testach produktów oraz sili się na opiniotwórczość. No człowiekiem małej wiary jestem po prostu

odnoszę wrażenie, ze nie znasz ani jednego odcinka
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie wiem..
nie wpadłem, ze ktoś może w top gear szukać porad jaki wóz wybrać.. no chyba, ze duma między zondą a lambo. U nas to mieści się w kategorii kino familijne z elementami publicystyki. Fragment z gwiazdą w tanim aucie przewijam bo oglądanie skody czy tam opla jakos mi nie jest potrzebne
nie wpadłem, ze ktoś może w top gear szukać porad jaki wóz wybrać.. no chyba, ze duma między zondą a lambo. U nas to mieści się w kategorii kino familijne z elementami publicystyki. Fragment z gwiazdą w tanim aucie przewijam bo oglądanie skody czy tam opla jakos mi nie jest potrzebne
Jeden lub dwa to może i oglądałemMroczny pisze:odnoszę wrażenie, ze nie znasz ani jednego odcinka

widocznie masz inne poczucie humoru. Ja lubię i chętnie wracam. Ale ja wracam do żywotu briana z równą frajdą.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
#noichuj
noo klasyk...jeden conajmniej (bo ten udokumentowany) zesrał się na parkingu 

dużo bardziej znamienne jest, ze mój rencz się nie zesrał

Bo odpowiedniego pilota miałeś