ja rozumiem że od próby na torze suchym to wy nic nie chcecie
a pretensje macie o drugi błotny os
jak tak to sie przyłączam
przy obejściu odcinka pytałem orga jak to będzie liczył za objeżdzanie bokiem miała być większa kara atu widać odwrotnie było
gdzie duch walki
land rovery w Firlejach
Moderator: Misiek Bielsko
pierwszej próby też możemy się czepnać, wedle zasady, że zawsze się znajdzie coś jak trzeba się czepnąć, a w szczególności jeśli chcesz się nieodpłatnie pozbyć wyciągarki
ale druga chyba organizatorom po prostu nie wyszła (ze względu na niedociągnięcia regulaminowe)

ale druga chyba organizatorom po prostu nie wyszła (ze względu na niedociągnięcia regulaminowe)
Puzon
stRANGE ROVER is strange
LR DII Zorro/ LR RR Classic
stRANGE ROVER is strange
LR DII Zorro/ LR RR Classic
land rovery w Firlejach
wydaje mi sie ze org postawil sprawe jasno:
za objechanie dołka - taryfa
za line - taryfa
Ile ma taryfa miało wyjść w praniu co w praktyce oznaczało że dla nastawionych na gifty - objechanie dołka
dla tych co preferowali fun - dołek
PS
pierwszy raz byłem na takiej imprezce i było fajnie i młodym się podobało, może tylko trochę więcej jazdy w terenie naturalnym umiarkowanym by się przydało.
za objechanie dołka - taryfa
za line - taryfa
Ile ma taryfa miało wyjść w praniu co w praktyce oznaczało że dla nastawionych na gifty - objechanie dołka
dla tych co preferowali fun - dołek

PS
pierwszy raz byłem na takiej imprezce i było fajnie i młodym się podobało, może tylko trochę więcej jazdy w terenie naturalnym umiarkowanym by się przydało.
RRC '91
...objechacWierzbik pisze:Nooo![]()
Ładny skurczybyk jest - 90.tka. Już zaczął na siebie zarabiać - udało mi się jakimś cudem wszystkich objechać

ARO>Jeep>KIA>SJ>LRD200>DEF110>Korando>LRD300>NavaraD22>F-150...ewolucja?