I klub w Koszalinie, pierwszy zlot w Koszalinie
Moderator: Misiek Bielsko
- Michał...G
-
- tomasz sobkowiak
-
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Dziękujemy wszystkim za udział. Zlot odbyl się bez przykrych incydentów, za co również dzięki. Pełna kultura i świetna zabawa bez zbędnego ciśnienia wpłynęły na sympatyczną atmosferę na trasie - a to jest ważne.
Jesteśmy ciekawi Waszych opinii na temat zlotu. Piszcie co Wam się podobało, a co nie, żebyśmy mogli wszystko dopracować na przyszłość.
Jesteśmy ciekawi Waszych opinii na temat zlotu. Piszcie co Wam się podobało, a co nie, żebyśmy mogli wszystko dopracować na przyszłość.

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
- Melon
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jak dla mnie imprezka była świetna. Szczerze powiem, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Słysząc wcześniej informacje o planach zlotu, jaki to ma być lajcik i oglądając foty z układania trasy, bałem się, że będzie nudno. Brak odcinków leśnych i jazda jedynie po polach... naprawdę jechałem z nastawieniem bardziej na wieczorne ognicho niż porządną jazdę
Teraz jednak moge powiedzieć, że trasa była (jak dla mnie) świetna - szczególnie biorąc pod uwagę jej długość i to, iż była to pierwsza impreza organizowana przez ekipe z Koszalina. Na tak krótkim odcinku była większość elementów jakie powinna posiadać imprezka 4x4 ze szczególnym uwzględnieniem błota i wody
Mimo dużej ilości ludzi nie było korków na PP a ludzie w większości byle nastawieni na zabawe dzięki czemu nie było problemów z ciśnieniowcami.
Jedyny drobny minus (możliwe, że to tylko moja opinia) to roadbook w którym chwilami mi jako pilotowi było się ciężko połapać i niektóre PP jakoś mi się nie zgadzały... Może po prostu kiepskim jestem pilotem
Całe szczęści trasa była tak prosta i tak dokłądnie oznaczona taśmami, że nawet nie istniała możliwość jakiegokolwiek jej zgubienia.
Jeśli chodzi o wieczorne ognicho to pochwała za wyżywienie. Zarówno bigosu jak i kiełbachy było full a przy tym i jedno i drugie było bardzo smaczne.
Jak zwykle się rozpisałem a pewnie i tak nikomu nie będzie się chciało tego czytać
To dla tych którym się nie chce zaraz przygotuje galerie ze zdjęciami 

Jedyny drobny minus (możliwe, że to tylko moja opinia) to roadbook w którym chwilami mi jako pilotowi było się ciężko połapać i niektóre PP jakoś mi się nie zgadzały... Może po prostu kiepskim jestem pilotem

Jeśli chodzi o wieczorne ognicho to pochwała za wyżywienie. Zarówno bigosu jak i kiełbachy było full a przy tym i jedno i drugie było bardzo smaczne.
Jak zwykle się rozpisałem a pewnie i tak nikomu nie będzie się chciało tego czytać

- Michał...G
-
W sumie to z roadbookiem nie było większego problemu tylko przy pieczatce "P" musieliśy sie wrócic bo jakoś ją przeoczyliśmy. A takto to komplecik się uzbierał. Ech tylko ta czasówka.... A i była jedna niedociągłosc albo w naszej nawigacji(3 auta) albo w mapce albo w oznaczeniu trasy przez co mieliśmy krótkie spięcie z rolnikami... ale to mam nadzieję był tylko szczegół.
gg7764250
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
- Melon
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Virus: Jaką godzinę... jedynie 10 minut
Ja to już mam do siebie, że na wszelkich forach, w mailach itd. strasznie się rozpisuje. Nie pisze bez potrzeby 10 postów w jednym temacie, gdzie co chwile coś dopowiadam tylko raz się dobrze zastanowie co chcem napisać i to robie.
Może to potwierdzić nawet rudy bo pisałem niedawno do niego maila (nawet krótkiego jak na mnie) a i tak na Eranii usłyszałem od Jego żony: "to ty jesteś ten słynny Melon co takiego długiego maila do mojego męża napisał?"
Michal...G: my mieliśmy jedynie problem ze znaleziem M. Była zaraz po innej próbie w błotku i wyjeżdżając z niego pieczątkę omineliśmy
Słyszałem coś, że dzisiaj na Królu Błota (mnie niestety nie było) pojawił się Ibisz wypoczywający w Eranii. Prawda to?

Może to potwierdzić nawet rudy bo pisałem niedawno do niego maila (nawet krótkiego jak na mnie) a i tak na Eranii usłyszałem od Jego żony: "to ty jesteś ten słynny Melon co takiego długiego maila do mojego męża napisał?"

Michal...G: my mieliśmy jedynie problem ze znaleziem M. Była zaraz po innej próbie w błotku i wyjeżdżając z niego pieczątkę omineliśmy

Słyszałem coś, że dzisiaj na Królu Błota (mnie niestety nie było) pojawił się Ibisz wypoczywający w Eranii. Prawda to?

- Michał...G
-
Bucik i Rudy - dzięki za ŚWIETNĄ imprezę.
Michał G. Na kratce z którą mieliście problem z rolnikiem było napisane że trzeba jechać po taśmach a wy tego nie zrobiliście.
Co do trasy to jej ogromną zaletą było to że była wielką pentlą i można było ominąć ewentualny korek na PP. My trasę zrobiliśmy 3 razy - jadąc trzeci raz to już wszystkie wodno-błotne PP były extremalne
Jeszcze raz dzięki Organizatorom za imprezę a wszystkim uczestnikom za wspólną zabawę na trasie i przy ognisku.

Michał G. Na kratce z którą mieliście problem z rolnikiem było napisane że trzeba jechać po taśmach a wy tego nie zrobiliście.
Co do trasy to jej ogromną zaletą było to że była wielką pentlą i można było ominąć ewentualny korek na PP. My trasę zrobiliśmy 3 razy - jadąc trzeci raz to już wszystkie wodno-błotne PP były extremalne

Jeszcze raz dzięki Organizatorom za imprezę a wszystkim uczestnikom za wspólną zabawę na trasie i przy ognisku.
TEAM POMORZE 4x4
TLC KZJ 73
TLC KZJ 73
- Michał...G
-
W sumie to nie tylko my mieliśmy problem tylko jeszcze ktos ale nie ważne. Jechaliśmy całkiem bokiem(trawersem po trawie) i po innych śladach więc na nic nie najechaliśmy także jest okRadekR pisze:Bucik i Rudy - dzięki za ŚWIETNĄ imprezę.![]()
![]()
![]()
.

gg7764250
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
- Melon
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Czas na galerie 
Galeria by Melon (oczywiście foty obejmują głównie konikowską gelende
):
http://www.speedcorner.pl/4x4/erania/melon/
Galeria by Michał...G:
http://www.speedcorner.pl/4x4/erania/michalg/
Jeśli ktoś ma fajne foty a nie ma gdzie ich wrzucić (z doświadczenia wiem, że zanim trafią na rajdy4x4.pl to trochę trwa) to służe pomocą. Można je słać na melon@speedcorner.pl albo pisać na PW to dam dostęp do serwera gdzie zdjęcia będzie można umieścić.

Galeria by Melon (oczywiście foty obejmują głównie konikowską gelende

http://www.speedcorner.pl/4x4/erania/melon/
Galeria by Michał...G:
http://www.speedcorner.pl/4x4/erania/michalg/
Jeśli ktoś ma fajne foty a nie ma gdzie ich wrzucić (z doświadczenia wiem, że zanim trafią na rajdy4x4.pl to trochę trwa) to służe pomocą. Można je słać na melon@speedcorner.pl albo pisać na PW to dam dostęp do serwera gdzie zdjęcia będzie można umieścić.
- Kazior4x4
- jestem tu nowy...
Impreza bardzo udana. Byłem na niewielu, ale wg mnie 5+ dla organizatorów. Widziałem ich w akcji przy jej obsłudze. Cały czas na radiu i telefonie. Nie leżeli z browarami na trawie, choć pewnie bardzo by chcieli
. Dla mnie jedynym minusem było to, że nie zdążyliśmy zobaczyć jak wygląda PP przy zwalonej wierzbie pod koniec dnia. Pokonywaliśmy tą przeszkodę jako pierwsi i było niewesoło, a później musiało być już tylko gorzej...

Życie to nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach
Były: Ładzianka 1.9D, Suza 1.3B
Jest: Vitka 1.6B
Były: Ładzianka 1.9D, Suza 1.3B
Jest: Vitka 1.6B
- mess13
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witajcie.... wszyscy nie bulwarowcy 
podaje link do obszernej oficjalnej galerii I Zlotu w Kukinii
http://www.mess13.com/4x4/1-zlot_Kukinia_06/
Zamieszczone zdjecia mozecie pobierac i publikowac do woli bez ograniczen.
Prosze jednak zadbac o autora zdjec. Nie wywalajcie mojej stopki.
Zainteresowanych wiekszymi formatami fotek prosze o kontakt.
Do zoboaczenia niebawem w blocie.
pozdr
daniel

podaje link do obszernej oficjalnej galerii I Zlotu w Kukinii
http://www.mess13.com/4x4/1-zlot_Kukinia_06/
Zamieszczone zdjecia mozecie pobierac i publikowac do woli bez ograniczen.
Prosze jednak zadbac o autora zdjec. Nie wywalajcie mojej stopki.
Zainteresowanych wiekszymi formatami fotek prosze o kontakt.
Do zoboaczenia niebawem w blocie.
pozdr
daniel
mitsubishi pajero 3.2
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Czołem zlotowicze !
Faktycznie itiner trochę oszukiwał w jednym miejscu (przed polem rolnika przy pieczątce na wywróconym drzewie w wodzie), trasa miała prowadzić przez rzeczone pole , ale rolas je zaorał (bez uprzedzenia) i musieliśmy zmienić ten odcinek na dzień przed imprezą. Niestety nie było już czasu poprawić roadbooka- tam według opisu trzeba było jechać po taśmach.
Ps1. Drogi Melonie ! Mojej Żonie bardzo podobał się styl w jakim napisałeś E-maila, a nie jego długość.
Ps2. Pan Ibisz był na naszej imprezie, występował jednak incognito.
Zdziwił go fakt ,że nikt nie prosił o autograf, a wszystcy skupieni byli tylko na Królu Błota.
No cóż- to kolejny dowód na to, że nasze syfy są bezkonkurencyjne !
Danielu dzięki za piękne fotki, galeria jest SUPER

Faktycznie itiner trochę oszukiwał w jednym miejscu (przed polem rolnika przy pieczątce na wywróconym drzewie w wodzie), trasa miała prowadzić przez rzeczone pole , ale rolas je zaorał (bez uprzedzenia) i musieliśmy zmienić ten odcinek na dzień przed imprezą. Niestety nie było już czasu poprawić roadbooka- tam według opisu trzeba było jechać po taśmach.
Ps1. Drogi Melonie ! Mojej Żonie bardzo podobał się styl w jakim napisałeś E-maila, a nie jego długość.
Zdziwił go fakt ,że nikt nie prosił o autograf, a wszystcy skupieni byli tylko na Królu Błota.

Danielu dzięki za piękne fotki, galeria jest SUPER

Ostatnio zmieniony pn maja 15, 2006 9:50 pm przez rudypajero.koszalin, łącznie zmieniany 1 raz.
Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
- Michał...G
-
Prosiły go chyba dwie osoby z gaza a pozniej Ci dwaj Panowie dali poprowadzić sowjego Gaza ibiszowi i jedna Pani z Gryfic zrobiła fotę za zagoda Ibisza. Tak to inni po pokazaniu tejże foty z ibiszem w gazie robili takrudypajero.koszalin pisze:

gg7764250
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi
mam dla was jeszcze kilka fotek.
http://www.tomsol.com.pl/album/album.html
warto było dziś (środa) kupić Głos Pomorza.
podali wyniki!!
http://www.tomsol.com.pl/album/album.html
warto było dziś (środa) kupić Głos Pomorza.
podali wyniki!!
- Michał...G
-
- Michał...G
-
- romaniec tomasz
panowie może nie został bo są inni których nie było(niemogli) a chętnie na pewno by tam byli.
proszę napiszcie jakie kryteria należy spałniać aby w I koszalińskim klubie miłośników 4x4 można byłoby zaistnieć?
poproszę o jakieś wytyczne bo byłoby głupio aby właściciel małego 4x4 nie był w klubie a prawdopodobnie spełnia kryteria
proszę napiszcie jakie kryteria należy spałniać aby w I koszalińskim klubie miłośników 4x4 można byłoby zaistnieć?
poproszę o jakieś wytyczne bo byłoby głupio aby właściciel małego 4x4 nie był w klubie a prawdopodobnie spełnia kryteria

pozdrawiam wszystkich off road-owiczów (509564911)
- Michał...G
-
- tomasz sobkowiak
-
- Michał...G
-