Moderator: Misiek Bielsko
Ale boli, że Cie nie stać bo nie rozumiem Twoich żali. Jak koledzy napisali - denerwuje to nie patrz. To bardzo proste. Miłego dnia życzęPtak pisze:Jedyną miprezę na którą się wybieram to być może Roverowe Dżipowisko jeżeli dojdzie do skutku.
A napisałem to tylko dlatego że denerwuje mnie ten lans. Obwieszenie szpejem Toyki czy innego topowego modelu szpejem o wartości przekraczającej wartość moich dwóch LR, a jak dochodzi co do czego to i tak olej jest uzupełniany przez rurkę bagnetu.
To tylko moja prywatna opinia. A bycia twardzielem to mi jeszcze dużo brakuje,a le może kiedyś będę jadł kilo gwoździ na śniadanie![]()
Dlaczego?Jolietka pisze:Oki, oki
każdy jedzie gdzie chce i robi co chce, ale
fajnie kontrastuje hasło kochajmy bezdroża z hotelem i SPA
Między SPA a ukręcaniem półosi jest miejsce na całą gamę off-roadowej aktywności. A to jest forum rajdy 4x4 a nie lans 4x4. Oczywiście z szacunkiem dla miejskich off-roadowcówKorreS pisze:Przecież nazwa klubu to "kochajmy bezdroża" a nie "kochajmy poukręcane półosie i zatapianie po wylot snorkela w błocie".;);)
KorreS pisze:A w tej chwili coraz więcej ośrodków (hotel czy inne kwatery) zaczyna dbać o posiadanie dodatkowych atrakcji. Więc i to przestaje być luksusem
bezdroża jakoś nie kojarzą mi się z hotelem, ale ja pewnie za dużo "nachodziłam się" po szlakach turystycznych i żal mi tyłek ściska, że nie stać mnie na wikend za 450 PLN.Kylon pisze:Ale boli, że Cie nie stać bo nie rozumiem Twoich żali.
Czy jest gdzieś w zaproszeniu albo na stronie użyty zwrot świadczący o tym że zapraszamy tylko lanserów? Formuła jest otwarta i będą tam zarówno ci którzy na co dzień jeżdżą SUVem do pracy i jedynymi hardcorowymi przeszkodami które pokonują to miejskie krawężniki jak i ci którzy od czasu do czasu używają w terenie reduktora czy blokad. Chodzi o to żeby dać możliwość wszystkim chętnym sprawdzenia czym różni się jazda po asfalcie od jazdy po szutrze, kamieniach czy błocie. Nie zabraniaj(my) pojawiania się na imprezach także tych "niedzielnych" ofrołdowców. Nie zawsze kupno SUVa musi się równać lans. Może następne spotkania będą z noclegiem pod NSami, myciem w misce wodą z górskiego strumyka itp.galubap pisze:Między SPA a ukręcaniem półosi jest miejsce na całą gamę off-roadowej aktywności. A to jest forum rajdy 4x4 a nie lans 4x4. Oczywiście z szacunkiem dla miejskich off-roadowcówKorreS pisze:Przecież nazwa klubu to "kochajmy bezdroża" a nie "kochajmy poukręcane półosie i zatapianie po wylot snorkela w błocie".;);)
![]()
Owszem, w klasie turystycznej. Tylko co to ma za znaczenie?KorreS pisze:Rozumiem, że oczywiście startujesz w rajdach samochodów terenowych?
To zmień pracę na lepiej płatną. Albo nie zaglądaj ludziom do portfela, jak Cię to przerasta.Ptak pisze:A napisałem to tylko dlatego że denerwuje mnie ten lans. Obwieszenie szpejem Toyki czy innego topowego modelu szpejem o wartości przekraczającej wartość moich dwóch LR, a jak dochodzi co do czego to i tak olej jest uzupełniany przez rurkę bagnetu.
Ptak pisze: Nie zaglądam do portfeli innym, brak mi Twojego cynizmu do wyciągania kasy od nadętych japiszonów.
Ostatnie moje słowo w tym topicu:galubap pisze:
Dla mnie impreza, o której mowa, jest imprezą lanserską a nie off-roadową.
Właśnie udowodniłeś, że zaglądasz. I nie obrażaj ludzi jak ich nie znasz. ZiewPtak pisze:No to po kolei:
@Kylon: Nie zaglądam do portfeli innym, brak mi Twojego cynizmu do wyciągania kasy od nadętych japiszonów. Dalej specjalnie zmieniłem prace na taka która daje mi więcej czasu na moje zainteresowania. A po z tym toi jeszcze i
to
.
RMPSTKorreS pisze:Dlaczego?Jolietka pisze:Oki, oki
Przecież nazwa klubu to "kochajmy bezdroża" a nie "kochajmy poukręcane półosie i zatapianie po wylot snorkela w błocie".;);)
A w tej chwili coraz więcej ośrodków (hotel czy inne kwatery) zaczyna dbać o posiadanie dodatkowych atrakcji. Więc i to przestaje być luksusem. Gdyby miał to być standard ***** to byśmy pojechali do Belvedere do Zakopca.
Poza tym to jest spotkanie mające na celu propagowanie turystyki offroadowej a nie eliminacje do RSMPST.
Szary...... ale dałeś czadu.....szary pisze:RMPSTKorreS pisze:Dlaczego?Jolietka pisze:Oki, oki
Przecież nazwa klubu to "kochajmy bezdroża" a nie "kochajmy poukręcane półosie i zatapianie po wylot snorkela w błocie".;);)
A w tej chwili coraz więcej ośrodków (hotel czy inne kwatery) zaczyna dbać o posiadanie dodatkowych atrakcji. Więc i to przestaje być luksusem. Gdyby miał to być standard ***** to byśmy pojechali do Belvedere do Zakopca.
Poza tym to jest spotkanie mające na celu propagowanie turystyki offroadowej a nie eliminacje do RSMPST.
Wejście SmokaBĄKU pisze:Szary...... ale dałeś czadu.....szary pisze:RMPSTKorreS pisze: Dlaczego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość