To Ty się rozbiłeś na samej górze, krótkim GRem na tczewskich blachach?zaba_tcz pisze:JA TEZ W PIATEK O 17.00 WYJAZD!!

Moderator: Misiek Bielsko
No i wykrakałem. 30zł za wjazd, tak jak w zeszłym roku, to za mało. Teraz po 50zł kasowali za osobę, 50 za namiot i 50 za samochód. Ochrona stała sobie przy bramie, a na pole namiotowe nie raczyli ani jednego spacerku zrobić, mimo iż nie wiem jakim cudem kręcili się tam cywile. Do tego banda debili na quadach i motorach na pełnym podwójnym gazie między ludźmi robiła sobie popisówę.Jeszkin pisze:Jak w tym roku znowu będzie komercja...
hmm, widzisz wszystko zależy od ludzi, byłem na imprezie na której było koło 70 pojazdów, ludzi co najmniej razy 2, trochę dziatwy i ochroniarskiej firmy nie było potrzeba, a trawa na polu namiotowym tylko lekko przygnieciona bo żadnemu z obecnych do głowy nie wpadło co by upalać jak debil, dzieciaki mogły sobie pomiędzy brykami lataćJeszkin pisze: Ochrona stała sobie przy bramie, a na pole namiotowe nie raczyli ani jednego spacerku zrobić, mimo iż nie wiem jakim cudem kręcili się tam cywile. Do tego banda debili na quadach i motorach na pełnym podwójnym gazie między ludźmi robiła sobie popisówę.
Chyba wiem o czym mówisz.A pamiętasz jak koleś około 2 w nocy jeżdził z włączonym kogutem po placu gdzie spali ludziejpi pisze:hmm, widzisz wszystko zależy od ludzi, byłem na imprezie na której było koło 70 pojazdów, ludzi co najmniej razy 2, trochę dziatwy i ochroniarskiej firmy nie było potrzeba, a trawa na polu namiotowym tylko lekko przygnieciona bo żadnemu z obecnych do głowy nie wpadło co by upalać jak debil, dzieciaki mogły sobie pomiędzy brykami lataćJeszkin pisze: Ochrona stała sobie przy bramie, a na pole namiotowe nie raczyli ani jednego spacerku zrobić, mimo iż nie wiem jakim cudem kręcili się tam cywile. Do tego banda debili na quadach i motorach na pełnym podwójnym gazie między ludźmi robiła sobie popisówę.
samochód otwarty cały dzień w środku gps, kamera + aparat i wszystko wróciło z powrotem do domu
czynnik ludzki przede wszystkim!!!!!
aczkolwiek w zeszłym roku był sobie taki zlot co ochroniarzy miał kupę a debili na polu było co nie miaraw tym roku już go nie ma
Łukasz, nie przesadzaj, tragicznie nie było, zwłaszcza w odniesieniu do ub roku....Jeszkin pisze:...
No i wykrakałem......
Brawo.radek4x4 pisze:Widze że nie tylko mojej ekipie przeszkadzalo latanie crossowców i quadów. Czy ktos nie moze zrozumieć że to jest Zlot Pojazdów Militarnych i Historycznych? Przecież na imprezy quadowców nikt nie pakuje się czołgiem.
Pozdrawiam
Cześć ! Mój najstarszy to GAZ 51 Lublin jest z 1954 roku.Następnie to komandorka z 1957 roku.Pozostałe trzy to już się nie liczą.Ten co od Was kupiłem to 1967,ten z przestrzelinami to 1969 i następny to 1971.pozdro,wiking.Thomson pisze:Post juz troche dawno napisalem i wtedy jeszcze nic nie moglem znalezsc ale teraz to juz troche tych galeri poogladalemPS. wiking powiedz mi najstarszy rocznik twojego gazika
Thomson pisze:ajjj kurde myślałem żę bede lepszy kupiliśmy komandorke z 1954 roku a twój lublin ten sam rok hehe tylko najgorsze jest to ze na masce akurat ma zaspawana literke G jak gaz lub U jak uaz ale to nie szkodzi maske mamy z napisem gaz to sie założyJak bede w garazu to porobie fotki i pokaze nabytek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość