To mój pierwszy ostrzejszy rajd - dotąd tylko turystyki

Pozdrowienia dla organizatorów i uczestników - dzieki za miłą atmosferę

A to Klip i parę fotek zrobionych okiem turysty

Moderator: Misiek Bielsko
Rutgerson pisze:Nie jest to takie istotne może bardzo bo i tak byłbym gdzieś w połowie stawki w związku z awarią krzyżaka, ale prezesie jeżeli osobiście odrywałeś moją kartę, to troche szkoda że gdzies po drodze ją zgubiłeś, milej było by się widzieć w połowie stawki niż na końcu.
pozdrawiam
Wojtek
nr. startowy 111.
Ok. Dziś sprawdzę karte załogi 111.Rutgerson pisze:miałes wszystko, godziny i pieczatki czytelne, nie było się do czego przyczepic!
Osobiście mierzyłem opony na starcie, oczywiście tylko tam gdzie były wątpliwości. I nie interesowało mnie co było napisane na boku. 78 cm to była górna granica.grzana pisze:HMMMMMM... WIDZE ZE OFF ROAD LIGHT TO TEZ OPONY 32" I WIEKSZE ....
I PROSZE ORGANIZATORÓW ŻEBY SIE NIE WYKRĘCALI!
MIERZYŁ KTOKOLWIEK????
NASTĘPNYM RAZEM TRZYMAJCIE SIĘ TEGO CO MÓWICIE NA MOWIE WSTĘPNEJ BO TE KLASYFIKACJE SĄ DO BAŃKI
POZA TYM IMPREZA SPOKOOOOO:)
MI NIKT NIE MIERZYŁ I PATROLOWI Z 4 LITROWĄ BMKĄ TEZ CHYBA NIE:))))Roman_Kaszuby pisze:Osobiście mierzyłem opony na starcie, oczywiście tylko tam gdzie były wątpliwości. I nie interesowało mnie co było napisane na boku. 78 cm to była górna granica.grzana pisze:HMMMMMM... WIDZE ZE OFF ROAD LIGHT TO TEZ OPONY 32" I WIEKSZE ....
I PROSZE ORGANIZATORÓW ŻEBY SIE NIE WYKRĘCALI!
MIERZYŁ KTOKOLWIEK????
NASTĘPNYM RAZEM TRZYMAJCIE SIĘ TEGO CO MÓWICIE NA MOWIE WSTĘPNEJ BO TE KLASYFIKACJE SĄ DO BAŃKI
POZA TYM IMPREZA SPOKOOOOO:)
WŁAŚNIE OKREŚLIŁEŚ KOLEGO SWÓJ ILORAZ INTELIGENCJI:)almati pisze:Roman nie ma sie czym martwic mysle ze wiekszosc byla zadowolona z imprezy wiec jeden palant ktory ma jakies "ale" nic nie znaczy. Przy kazdym wydazeniu czy imprezie znajdzie sie jakas niezadowolona mina. Ogólnie było super.
Pozdro od latającego.
Witam. W imieniu prezasa który odpinał 4 karty bardzo przepraszam. Po prostu nie trafiły do mnie na czas.Rutgerson pisze:miałes wszystko, godziny i pieczatki czytelne, nie było się do czego przyczepic!
Nic specjalnego - ktoś świeczkę odpalił w okolicach startuuazik pisze:Na fotkach widać jakieś kłęby dymu, co tam się fajczyło??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości