X Chojnicki Zlot

czyli wszytkie zloty i pikniki

Moderator: Misiek Bielsko

bodek1

Re: płytka z X zlotu chojnickiego

Post autor: bodek1 » wt lut 05, 2008 3:44 pm

radek1984s pisze: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Co to ma byc za płytka dostałem tą płytke totalne posmiewisko z niej jest filmik który ma 26 ,minyt z 2 dni rajdu i pare fotek nawet ja mam wiecej materiału z tego rajdu a to jest totalny syffffff :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: Ten kto robił tom płytke to ma z deklem na maxsa tyle czasu robic cd ja potrafie lepiej to zrobic ale pozdrowienia dla ludzi któzy to zrobili Dominika jak to ty robiłas to wspułczucia dla ciebie syf na maxsa tyle kasy za wstep a płytka warta z 10 zł jak nie mniej pozdrawiam pisac jak co na gg mam materiały z tego rajdu łącznie z filmem napewnoo dłuższym niz to co na cd 2993106 pozdrawiam
Z reguły staram się do głupich i chamskich postów nie ustosunkowywać . Tym razem jednak nie mogę przejść obojetnie obok takiego postu :evil: Chłopcze jesteś na tym forum od listopada :)3 To Twój drugi post i drugi napisany w tonie bardzo agresywnym . Zero kultury- zwykłe chamstwo przeplecione z buractwem . Na miejscu organizatorów / Irek + pozostali - pzdr. / nigdy bym Cię nie dopuścił do imprez przez nich organizowanych . A jest ich kilka . Należy Ci się wilczy bilet bez prawa ubiegania się o amnestię :evil: Jak każda impreza tak i ta miała jakieś wady . Wielokrotnie już o tym pisaliśmy , ale należy też wykazać trochę zrozumienia i przede wszystkim podziękowania za zarganizowanie tak dużej imprezy . Ze swojej strony wyrażam nadzieję , ża na kolejnych zlotach klasa off0road zostanie lepiej" obsłużona" . Masz uwagi to i nich pisz , ale w sposób kulturalny bez agresji , napastliwości i cwaniackiego tonu . Masz materiały ze zlotu to zrób CD i rozprowadź wśród uczestnikow! Każdy chętnie kupi . Tymczasem wnioskuję do Admina o zbanowanie Ciebie na 3 miesiące!!!!!
UAZ 5,9 V8 - rodzony w bólach - niestety SPRZEDANY

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » wt lut 05, 2008 5:43 pm

radek1984s pisze: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Co to ma byc za płytka dostałem tą płytke totalne posmiewisko z niej jest filmik który ma 26 ,minyt z 2 dni rajdu i pare fotek nawet ja mam wiecej materiału z tego rajdu a to jest totalny syffffff :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: Ten kto robił tom płytke to ma z deklem na maxsa tyle czasu robic cd ja potrafie lepiej to zrobic ale pozdrowienia dla ludzi któzy to zrobili Dominika jak to ty robiłas to wspułczucia dla ciebie syf na maxsa tyle kasy za wstep a płytka warta z 10 zł jak nie mniej pozdrawiam pisac jak co na gg mam materiały z tego rajdu łącznie z filmem napewnoo dłuższym niz to co na cd 2993106 pozdrawiam
synku domniemam , ze 1984 to twój rocznik , wiec więcej szacunku chłopaczku , jak sie nie podoba to wystarczy ja wyrzucić i masz ból z głowy :)3 :)3

Awatar użytkownika
Vitold

Post autor: Vitold » pt lut 08, 2008 1:13 pm

Współczuje ,że nie możesz odżałować tej kasy za wstęp,proponuje na przyszłość siedzieć w domu ,to nic nie wydasz i nie będziesz sfrustrowany :)3 :)3
Terrano2 2,7 TDI 2002 R20

Awatar użytkownika
suchorz
Kontaktowanie:

Post autor: suchorz » śr lut 13, 2008 12:27 pm

Byłem w zeszłym roku na zlocie i było super.
Kiedy będzie następny ??
Jeep Wrangler Rubicon
Jeep Comanche 4x4 88r
Jeep Serwis i sklep http://www.suchorz4x4.com

Awatar użytkownika
NumeR

Post autor: NumeR » śr lut 13, 2008 2:10 pm

W tym roku chyba nie będzie takiego zlotu, przynajmniej tak wywnioskowałem z informacji na stronie.
http://www.korycki.pl/rajdy/?action=sho ... =130&type=

Co wy na to?
nie ważne jak! ważne że w teren

Awatar użytkownika
suchorz
Kontaktowanie:

Post autor: suchorz » śr lut 13, 2008 2:16 pm

Bardzo szkoda. :evil:
Jeep Wrangler Rubicon
Jeep Comanche 4x4 88r
Jeep Serwis i sklep http://www.suchorz4x4.com

Awatar użytkownika
Kiciuś

Post autor: Kiciuś » pn mar 24, 2008 1:33 am

A może brak zlotu w tym roku jest wynikiem czepiania się organizatorów zlotu o różne bzdury i głupkowatych komentarzy pozlotowych, wypisywanych na tym forum przez kilku marudów...

Jeżeli jest to faktycznie jeden z powodów, to kilkuset zadowolonych uczestników zlotu, którzy wybierali się w tym roku może teraz podziękować tym forumowym malkontentom za brak takiej imprezy w kalendarzu 2008 :cry:
PATROL - off-roadowy
LR LIGHTWEIGHT - militarny
JEEP V8 MOCODAWCA cross country- jako pilot

Awatar użytkownika
jpi

Kontaktowanie:

Post autor: jpi » pn mar 24, 2008 9:38 am

wzruszające :cry:
demokracja polega na tym że części może się nie podobać, zawsze można coś zmienić aby upierdliwych malkontentów nie było, albo zrobić zlot tylko dla tych wypowiadających się pozytywnie
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team

Awatar użytkownika
Vitold

Post autor: Vitold » pt mar 28, 2008 11:35 pm

Szkoda , bo rozmach i idea imprezy była super,startowałem i liczyłem na na start w tym roku, przykro..

Awatar użytkownika
sciba

Post autor: sciba » sob mar 29, 2008 3:27 pm

jpi pisze:wzruszające :cry:
demokracja polega na tym że części może się nie podobać, zawsze można coś zmienić aby upierdliwych malkontentów nie było, albo zrobić zlot tylko dla tych wypowiadających się pozytywnie
Z checia przyjade na twoj wzorowo zorganizowany zlot :)2

Awatar użytkownika
jpi

Kontaktowanie:

Post autor: jpi » sob mar 29, 2008 8:39 pm

sciba pisze:
jpi pisze:wzruszające :cry:
Z checia przyjade na twoj wzorowo zorganizowany zlot :)2
Sciba żeś się uczepił, ja mówię że jarzynowej nie lubię a Zona mówi: spróbuj jaka dobra i dyskutuj z takimi :wink: jasne zlot upadł dzięki mojemu negatywnemu nastawieniu, jasne, sorki :cry:
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team

Awatar użytkownika
Vitold

Post autor: Vitold » sob mar 29, 2008 8:49 pm

ponad 45.ooo tys. wyswietleń tego tematu -mówi za siebie
pozdrawiam wszystkich :)2

Awatar użytkownika
NumeR

Post autor: NumeR » czw kwie 03, 2008 4:27 pm

Wydaje mi się że zlot nie odbędzie się, bo Kusznierewicz w tym roku zaczyna budowę szkółki żeglarskiej na terenie psiej góry w Sworach i nie byłoby bazy, żeby pomieścić tak dużą ilość zawodników.

Awatar użytkownika
StArSzY

Post autor: StArSzY » pt kwie 04, 2008 9:21 am

takie pierd.... o szopenie z ta budowa. Tyle lat juz tam buduje a poczatku nawet nie widac :evil:
Przygotowania do dakaru 2016 :) :)

Awatar użytkownika
Stachu-80

Post autor: Stachu-80 » pt kwie 04, 2008 12:18 pm

To jak z organizacja zlotu bedzie czy nie ?? W tamtym roku nie byłem teraz bym sie wybrał bo to niedaleko ode mnie a tereny znane mi są z dziecinstwa, wiec taki mały sentyment.
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » pt kwie 04, 2008 12:57 pm

Coś Irek Korycki zginął z forum po tamtym zlocie, może Irek coś wie? :)23 :)21
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"

Awatar użytkownika
NumeR

Post autor: NumeR » sob kwie 05, 2008 4:52 pm

StArSzY pisze:takie pierd.... o szopenie z ta budowa. Tyle lat juz tam buduje a poczatku nawet nie widac :evil:
No niby tak, ale ostatnio podobno było jakieś spotkanie z władzami miasta i ma zacząć tego lata, bo inaczej mu teren zabiorą. Tak słyszałem w radiu. A tak wogóle to niby tydzień został do pierwszego kjs (wg. informacji na stronie http://www.korycki.pl/rajdy/?action=sho ... =130&type= )a tu coś nie bardzo widać jakieś informacje.

PS. Byś Starszy wpadł w końcu do mnie pojeździć troche.

Awatar użytkownika
StArSzY

Post autor: StArSzY » sob kwie 05, 2008 5:55 pm

Nowy lakierek sie szykuje do gównowozu :P

Z nieoficjalnych informacji w przyszlym tyg. nic nie bedzie... W poniedzialek dowiem sie od samego p. Irka (no chyba ze sie pojawi na forum)
Przygotowania do dakaru 2016 :) :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty”