IV Zlot Pojazdów Militarnych w Bornem Sulinowie.

czyli wszytkie zloty i pikniki

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
QBS

IV Zlot Pojazdów Militarnych w Bornem Sulinowie.

Post autor: QBS » pt lut 02, 2007 4:06 pm

IV MIĘDZYNARODOWY ZLOT POJAZDÓW MILITARNYCH
odbędzie się w dniach 16 - 19 sierpnia 2007 roku

Jeśli nie zaatakuje nas Iran to będę.
Ktoś z kolegów się wybiera? :wink:
XJ >Y60->Ranger->KJ->P3

szymon milimetr

Post autor: szymon milimetr » pt lut 02, 2007 6:37 pm

pewnie ze Starogard z ekipa bedzie :)2
cale zycie z wariatami

Awatar użytkownika
lisiurski

Post autor: lisiurski » pt lut 02, 2007 6:41 pm

W tym roku zamiast do Darłowa wpadnę do Was i to na mur beton :)2
P.S. do Darłowa pewnie też pojadę choć co sobie obiecywałem że to był ostatni raz
"Bo ofrojd to nie je rurka z kremem ani nie gilgotki, ostry...."
Uaz z uazowołgą a nie z andorią

Awatar użytkownika
MartensGd

Post autor: MartensGd » pt lut 02, 2007 10:38 pm

lisiurski pisze:W tym roku zamiast do Darłowa wpadnę do Was i to na mur beton :)2
P.S. do Darłowa pewnie też pojadę choć co sobie obiecywałem że to był ostatni raz
Co Cie tak zdemotywowało? :roll:

Awatar użytkownika
madeleine

Post autor: madeleine » śr lut 07, 2007 1:43 pm

MartensGd pisze:
lisiurski pisze:W tym roku zamiast do Darłowa wpadnę do Was i to na mur beton :)2
pewnie to co wszystkich - z roku na rok gorszy klimat, i jeszcze ta nowa asfaltówka tuż przy obozowisku...:(

ekipa z Gdanska do Bornego po raz kolejny zawita na pewno.... choć w dużej mierze pod hasłem okolicznych, jeszcze nieznanych bunkrów - a może Ktoś zna tunel pod jeziorkiem? :)13
Samurai 1.3 '96, MT ... nie ma już:(
Toyota KZJ 70, 3.0 TD, 33"...we wspólnocie;))

Awatar użytkownika
grzehoo

Post autor: grzehoo » śr lut 07, 2007 2:24 pm

madeleine pisze:.... choć w dużej mierze pod hasłem okolicznych, jeszcze nieznanych bunkrów - a może Ktoś zna tunel pod jeziorkiem? :)13
troche czytalem o bornym i jakies tam namiary czy wiesci na podziemne miasto mam :)
a w tym roku juz bardziej chetnei zaplanyje wizyte na zlocie, bo w zejszlym nie wypalilo i nie tylko to... poza tym lubiem to miasto i okolice :)
lr-lr-lr-xtz-e350

Awatar użytkownika
MartensGd

Post autor: MartensGd » śr lut 07, 2007 6:52 pm

madeleine pisze: pewnie to co wszystkich - z roku na rok gorszy klimat, i jeszcze ta nowa asfaltówka tuż przy obozowisku...:(
To fakt... Mnie najbardziej rozwalaja nastukani kierowcy. jeden browar OK - jak po patelni... Ale ten Ural na ostatnim zlocie.... masakra. Gdyby czołgi były bardziej miękkie to i czołg by przeflacował, a nie biednego Luaza.....

Awatar użytkownika
madeleine

Post autor: madeleine » śr lut 07, 2007 7:16 pm

MartensGd pisze:
madeleine pisze: pewnie to co wszystkich - z roku na rok gorszy klimat, i jeszcze ta nowa asfaltówka tuż przy obozowisku...:(
To fakt... Mnie najbardziej rozwalaja nastukani kierowcy. jeden browar OK - jak po patelni... Ale ten Ural na ostatnim zlocie.... masakra. Gdyby czołgi były bardziej miękkie to i czołg by przeflacował, a nie biednego Luaza.....
a ów Luaz już po przeróbkach, zapomniał i ma się dobrze;) nie wiem czy zapomniał kierowca, ale o tym dowiemy się w Darłowie... :)11 bo i tak mimo narzekania - latem tam się pewnie pojawimy;)

Awatar użytkownika
MartensGd

Post autor: MartensGd » śr lut 07, 2007 9:08 pm

wybierzcie sie i na ten zimowy. Program wprawdzie nie tak bogaty jak latem ale i tak powinno byc OK.
Jadąc w poniedziałek do Szczecina zboczyłem z ciekawości do Darłówka zobaczyć jak wygląda patelnia......... :wink:

Bedzie wyzwanie dla sprzętów :)2 błoto, błot, błoto i wielgachne jezioroooo. Jesli ma ktoś amfibię to koniecznie powinien tam być :)17

Awatar użytkownika
lisiurski

Post autor: lisiurski » czw lut 08, 2007 2:52 pm

madeleine pisze:
MartensGd pisze:
pewnie to co wszystkich - z roku na rok gorszy klimat, i jeszcze ta nowa asfaltówka tuż przy obozowisku...:(
Z ust mi to wyjęłaś tzn z pod palców :wink:
"Bo ofrojd to nie je rurka z kremem ani nie gilgotki, ostry...."
Uaz z uazowołgą a nie z andorią

Awatar użytkownika
madeleine

Post autor: madeleine » czw lut 08, 2007 9:19 pm

lisiurski pisze:Z ust mi to wyjęłaś tzn z pod palców :wink:
pfff ;P

Awatar użytkownika
Bartas
Kontaktowanie:

Post autor: Bartas » czw lut 08, 2007 9:33 pm

W tym roku chyba jednak nie dam rady na Borne bo jade na Rumunię , ale byłem dwa razy w poprzednich latach :)2 i cztery razy w Darłowie :)2 .

QBS mam chyba nawet gdzieś fotkę jak twój Jeep reanimuję jakąś Dyskotekę w poranek w 2006 :)21 A w 2005 roku twoje autko zagrało w akcji ASG :)2
VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R

Awatar użytkownika
QBS

Post autor: QBS » pt lut 09, 2007 10:35 pm

Się zgadza szeryfie :)2 Prawdopodobnie będziemy z 24th MEU tam gdzie w tamtym roku, czyli za samą sceną, być może będziemy też prowadzić część programu na scenie. Zapraszam na piffko czy inną flaszkę :D Jak dzieciaki są to przydzielę kogoś, kto popilnuje :lol:
XJ >Y60->Ranger->KJ->P3

Awatar użytkownika
Bartas
Kontaktowanie:

Post autor: Bartas » ndz lut 11, 2007 10:19 am

QBS pisze:Się zgadza szeryfie :)2 Prawdopodobnie będziemy z 24th MEU tam gdzie w tamtym roku, czyli za samą sceną, być może będziemy też prowadzić część programu na scenie. Zapraszam na piffko czy inną flaszkę :D Jak dzieciaki są to przydzielę kogoś, kto popilnuje :lol:
:wink: :)2
VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R

Awatar użytkownika
Jeszkin
Kontaktowanie:

Post autor: Jeszkin » pn lut 12, 2007 7:39 pm

Tak jak napisała Ania, ekipa z Gdańska pojawi się z całą pewnością jak co roku 8) Niestety bez mojego ogórka :( Ale jakiś inny "militaryjny" sprzęt się znajdzie :)2
Jeep ZJ 5.2 V8 :D
www.gdansk4x4.pl
www.scania.jeszke.org - służbowo :)

Awatar użytkownika
TiNiO
Kontaktowanie:

Post autor: TiNiO » wt lut 13, 2007 1:36 pm

Jeszkin pisze:Tak jak napisała Ania, ekipa z Gdańska pojawi się z całą pewnością jak co roku 8) Niestety bez mojego ogórka :( Ale jakiś inny "militaryjny" sprzęt się znajdzie :)2
Ja tez będe 3 miesiące temu wziołem urlop juz na Darłowo i Borne :) nie znałęn jeszcze terminów ale trafiłem idealnie ;p
Nissan Patrol K160 , 3.3 D , 33" MT
www.gdansk4x4.pl

Awatar użytkownika
Ania z Bytowa
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Ania z Bytowa » ndz lut 18, 2007 6:59 pm

Kurna tylko jak znowu nie będzie WC bliżej pola namiotowego to wysadzę połowę organizatorów w powietrze bo wkurza mnie jak się organizuje zlot tylko dla miejscowej ludności a nie dla zlotowiczów stawiając toalety przy scenie w ilości 20 sztuk, a przy polu namiotowym 4, Jest to wyraz braku szacunku dla żeńskiej części zlotowiczów:)24

ether

Post autor: ether » ndz lut 18, 2007 8:37 pm

Ja sie od 2 lat krece, żeby do bornego pojechać. Może sie w tym roku uda w końcu.

Gienek też bedzie jechac? 8)

Bosman

Post autor: Bosman » pn lut 19, 2007 11:40 am

Na polu namiotowym było 10 toalet w trzech miejscach.Czy brak paru toalet może świadczyć o braku szacunku do "żeńskiej części zlotowej"?

Awatar użytkownika
STAS

Kontaktowanie:

Post autor: STAS » pn lut 19, 2007 4:59 pm

1 kobieta- 1 toaleta. Tak powinno być :)2
"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."

Awatar użytkownika
Ania z Bytowa
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Ania z Bytowa » wt lut 20, 2007 5:41 pm

Bosman pisze:Na polu namiotowym było 10 toalet w trzech miejscach.Czy brak paru toalet może świadczyć o braku szacunku do "żeńskiej części zlotowej"?
Nie wydaje mi się żeby 10 toalet to liczba wystarczająca dla kilku tysięcy zlotowiczów i gości, a poza tym po jednym dniu z tych toalet nie można skorzystać bo są tak zanieczyszczone :evil:
czy nie jest to wyraz braku szacunku dla zlotowiczów?

Awatar użytkownika
TiNiO
Kontaktowanie:

Post autor: TiNiO » wt lut 20, 2007 10:35 pm

Ania z Bytowa pisze:
Bosman pisze:Na polu namiotowym było 10 toalet w trzech miejscach.Czy brak paru toalet może świadczyć o braku szacunku do "żeńskiej części zlotowej"?
Nie wydaje mi się żeby 10 toalet to liczba wystarczająca dla kilku tysięcy zlotowiczów i gości, a poza tym po jednym dniu z tych toalet nie można skorzystać bo są tak zanieczyszczone :evil:
czy nie jest to wyraz braku szacunku dla zlotowiczów?
Przy wjeździe kazdej Pani powinno sie dac rolke papieru toaletowego (ewentualnie duzy liśc)i szpadel i po sprawie ;)
Nissan Patrol K160 , 3.3 D , 33" MT
www.gdansk4x4.pl

Bosman

Post autor: Bosman » śr lut 21, 2007 9:59 am

10 to na polu namiotowym a wszystkich było 30 i wcale nie widziałem aby były kolejki.Organizatorzy w pierwszym dniu wszystkie toalety zanieczyścili na złość babci. :wink: Codziennie toalety były opróżniane i czyszczone przez firmę od któerej toalety wynajęto.Toaletom które stały na terenie ogólnodostępnym nic się nie stało, za to na polu namiotowym poprzewracano je.Parę większych zorganizowanych grup indywidualnie wynajęło sobie toalety/była taka możliwośc/ i przez cały zlot mieli pachnące i czyste ubikacje.Nie ma innej rady, widocznie jeszcze musimy się dużo nauczyć.

Awatar użytkownika
MartensGd

Post autor: MartensGd » czw lut 22, 2007 9:51 pm

Bosman pisze:......Parę większych zorganizowanych grup indywidualnie wynajęło sobie toalety/była taka możliwośc/ i przez cały zlot mieli pachnące i czyste ubikacje......

Przyjadę z własnym sraczem w formie przyczepki :)2 :)23

Będę promocyjnie brał 2 zł za sesję - gwarantuje to czystość.... :)23

Awatar użytkownika
QBS

Post autor: QBS » pn lut 26, 2007 2:43 pm

Bosman pisze:Parę większych zorganizowanych grup indywidualnie wynajęło sobie toalety/była taka możliwośc/ i przez cały zlot mieli pachnące i czyste ubikacje.
Prawda :D A ile mieliśmy przygód związanych z obroną naszego wychodka :wink: :)2 Choć to raczej przez lokalizację naszego camp'u...
XJ >Y60->Ranger->KJ->P3

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty”