Zlot w Grudziądzu
Moderator: Misiek Bielsko
Zlot w Grudziądzu
Mam pytanie dot. tego zlotu.Byłem na nim w 2005r. była to jazda prawie wyłącznie po lesie bez wiekszych emocji.Był ktos z koleżenstwa ostatnio na takim zlocie w Grudziądzu,czy cos sie zmieniło? Porównujac do zlotów u Piotra w Świeciu? 

Patrol GR 2.8TD.www.forum4x4.pl '' Patrol Włocławek'' na FB
był,był..
no cóż - myślę,że do klimatu Świecia to zeszłoroczny zlot jeszcze nie dorastał.Najgorzej było z roadbookiem, większość trasy lecieliśmy "na czuja" i były to raczej takie leśne klimacki. Ale ważna sprawa - szanowni Organizatorzy zapowiedzieli w zeszłym roku,że postarają się troszkę podkręcic tegoroczną edycję,więc nie pozostaje nic innego jak trzymać ich za słowo i pojechać sprawdzić
no cóż - myślę,że do klimatu Świecia to zeszłoroczny zlot jeszcze nie dorastał.Najgorzej było z roadbookiem, większość trasy lecieliśmy "na czuja" i były to raczej takie leśne klimacki. Ale ważna sprawa - szanowni Organizatorzy zapowiedzieli w zeszłym roku,że postarają się troszkę podkręcic tegoroczną edycję,więc nie pozostaje nic innego jak trzymać ich za słowo i pojechać sprawdzić

Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było
- Patryk"pepe"
- jestem tu nowy...
jpi pisze:yo, tylko niestety parcholiną (dzięki dla właściciela za gościnność) bo mój się motaadam992 pisze:Jedziemyjpi pisze:następny chyba 30.08.08 - zajawka na stronie offroad magazyny![]()

to jest dla Ciebie zaszczyt i nobilitacja , a nie "niestety"

Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było
w ten róg przed startem dmuchajączaykowski pisze:mnie ojciec - myśliwy, namawia żebym go zabrał jako pilota...
czy to ma coś w ogóle wspólnego z myślistwem oprócz nazwy ?
jak było w zeszłym roku pod tym względem ?
bo terenowo wiem...

nie,no dzieje się coś tam po drodze.w zeszłym roku były jakieś strzelania z paintbola do tarczy i tego typu historie.
ale patrząc pod kątem offroadu - to nastaw się na kosmiczną grochówkę

Wielkie podziękowania dla organizatorów za organizacje i stworzenie fajnej atmosfery, ułożenia trasy którą pokazywała piękne zakątki okolic Grudziądza i oczywiście za super smaczna grochówkę! i jeszcze jeden duży plus brak czasu przejazdu co powodowało brak szalonego pościgu do mety aby tylko zmieścić się w czasie, czy na próbach liczy się przejazd a nie szybkość.
Dla zainteresowanych kilka zdjeć
http://picasaweb.google.pl/Walik4x4/MyLiwiIIchMaszyny
Dla zainteresowanych kilka zdjeć
http://picasaweb.google.pl/Walik4x4/MyLiwiIIchMaszyny