termin 22-24 czerwca 2012
pytania ?
@Trawers
cycki chyba będą

Moderator: Misiek Bielsko
czesław&jarząbek pisze:a hella co...już klawiatury nie widzi, hasła zgubił czy telepawke ma i w klawisze nie trafia?
TeeHella_ pisze:Jakoś tak dziwnie bywa ,że swoim pyszczydłem w bigosię kończysz![]()
i dla tego fajnie się to wspominaHella_ pisze:Zgadza się Bigu ,ostatnio przegląd zdjęć ze wcześniejszych lat robiłem i az łezka w oku się kręci .To była ekipa Gosia M, Marek Ch,Bąku , Fazi, Wiktor,Jarosz,Lubsko i wielu innych i ta menda Czesław![]()
Tak apropo Czesław motocykiel , bo bebech przeszkadza za kieratem siąść, czy to starość Cię dopadła i statecznie chcesz wyglądać?
Czesław , kup se defektora takie zajebiste kwietniki na masce się robiłoczesław&jarząbek pisze:nimom tera auta 4x4 a tamten kierunek lubie na motorze jezdzić
a co, kasy nie masz na autko ?czesław&jarząbek pisze:se kupie. ale nie w tej chwili.
tak tak. już wszyscy zauważyli, że znowu wrociłeś...bigu64 pisze:a co, kasy nie masz na autko ?czesław&jarząbek pisze:se kupie. ale nie w tej chwili.
no i co z tego że jestem tu od zawsze !? a ty nie potrafisz odpowiedziećczesław&jarząbek pisze:tak tak. już wszyscy zauważyli, że znowu wrociłeś...bigu64 pisze:a co, kasy nie masz na autko ?czesław&jarząbek pisze:se kupie. ale nie w tej chwili.
Przyganiał serdelek parówieczesław&jarząbek pisze:ja jestem wyluzowany, to parówa się napina
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość