қzh pisze:podpuszczac to se mozesz kretynow od zloconych kabli.
zibi ci sprzeda niebieski z bumaru kangurowego lepsze od orginalu bo on zna szefa fabryki pana 認為餓個哥 哥忽然體會
Nie podpuszczam tylko wiem że z osuszaczem do Gallopka jest problem. Mam zregenerowaną sprężarkę klimatyzacji i przy regeneracji, wymianie czynnika z olejem jasnym jest że wymienia się i osuszacz będący filtrem w układzie (wymienia się go tak jak przy wymianie oleju w silniku filtr oleju - nie wiem czy to ogarniasz

). W żadnym sklepie tego nie mieli, nawet Inter Cars i Fota nie mogła sprowadzić mi zamiennika. Oparło się o serwis Huyndaia, ale wyskoczył mały problem z ceną - okolice 370zł. W końcu sprowadzeniem oryginału Helli z magazynu w Szwecji zajął się Polcar z tym że aby Hella zrealizowała zamówienie musieliby zamówić 6szt (całe opakowanie) i ja się na to zgodziłem że wezmę wszystko bo i Polcar też nie chciał mi sprzedać tylko jednego - całe szczęście cena za kpl. wyniosła 490zł. Chcesz to Ci odsprzedam, chcesz to i mogę fotę podkręconą wstawić że mam te osuszacze w domu - oryginalne Hella z tym samym numerem co oryginały Hyundai

i że przyjechały prosto z magazynu Hella w Szwecji - bo Ty taki niedowiarek jesteś.
Zara pewnie wymondrujesz że wiesz od czego pasi - wiem i ja. Pasi od Kii Carnival, ma taką samą długość, szerokość i co najważniejsze podłączenia z jednym drobnym ale. W Kii jest czujnik o innym ciśnieniu niż w Galloperze (jakie se wygoogluj, jak będziesz miał problem przelej dyszkę na konto to Ci powiem) a już czujnika zamienić się nie da bo są różne gwinty. Efektem jest to że po zamontowaniu osuszacza z Kii chłodzenie na kratkach nie zejdzie Ci mniej jak 12C, na Hyundaiowym osuszaczu i ori czujniku schodzi do 5C (pokazać fote

). No ale Ty takie duperele przecież wiesz a ja się znów niepotrzebnie przed Tobą "wymondrzam".