opinie Galloper

Galloper, Terracan itd.

Moderator: Mroczny

cornello-c1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

opinie Galloper

Post autor: cornello-c1 » śr paź 01, 2014 10:17 am

Koledzy nosze się zamiarem kupna Galloperka z 2001 3,0 v6 w automacie. Zwyczajnie jak z awaryjnością tego autka i jak automat się sprawuje ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? :)9

politolog16

Re: opinie Galloper

Post autor: politolog16 » śr paź 01, 2014 2:11 pm

Mnie nie pytaj o awaryjność, bo od 4 miesięcy walczę z silnikiem w warsztacie :D Ale to na szczęście wyjątek. Na ogół autka dobrze się sprawują, a do tego są dość proste w naprawach.

Automatu nie mam więc się nie wypowiem.
Niva 1.7i
zaczęła się... przygoda

Awatar użytkownika
Hinek

Post autor: Hinek » pt paź 03, 2014 9:20 pm

Nie warto kupować niszowych wersji. Galloperów z automatem jest mało...Galloper jest bezkonkurencyjny w kategorii cena/jakość, właściwości, popularność.
Rocky--->T II --->Samurai--->Jeep XJ 4.0--->Monterey/Galloper :)

Marcingalloper

Post autor: Marcingalloper » sob paź 04, 2014 12:37 pm

Z zasłyszanych opinii daje się wywnioskować że te "niszowe" wersje z automatem są raczej niezajebliwe. W Rosji jest ich sporo, u nas mniej. Na Youtube (musisz poszukać) jest gdzieś kilka filmików jak u nich tam jeżdżą i jakoś to auta wytrzymują. Nie wiem czy skrzynia Hyundaia jest zamienna ze skrzynią Mitsubishi.

Masz nawet mały "test", to co tam wypisują raczej jest mało wiarygodne, szczególnie to o częściach zamiennych :)21 .

http://na-biegu.pl/test-hyundai-galloper/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyundai”