Centralny zamek Galloper

Galloper, Terracan itd.

Moderator: Mroczny

tjarek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Centralny zamek Galloper

Post autor: tjarek » wt mar 29, 2011 12:35 pm

Witam wszystkich na forum. Jestem tu nowy więc proszę o odrobinę wyrozumiałości.
Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Gallopera Long'a i w związku z tym mam kilka pytań:
1. Gdzie znajduje się moduł sterowania centralnym zamkiem (chcę zainstalować sterowanie z pilota)?
2. Gdzie szukać usterki sterowania lusterkami (prawe działa tylko w jedną stronę, lewe wcale)?
3. Wyłączenie świateł postojowych możliwe jest tylko po przekręceniu stacyjki - czy tak ma być?
Z góry dziękuję.

Stu

Re: Centralny zamek Galloper

Post autor: Stu » wt mar 29, 2011 10:14 pm

Mam co prawda Pajero - ale to w sumie bliżniak Gallopera - u mnie moduł od centralnego wraz z przekaźnikiem jest pod podłokietnikiem.
Pzdr, Kuba

Awatar użytkownika
wojtek1969
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wojtek1969 » śr mar 30, 2011 5:27 pm

3. Gdy przekręcasz kluczyk zapalają się światła mijania, po przekręceniu gałki o 1 stopień włączają się światła postojowe oraz podświetla się deska rozdzielcza. Po ponownym przekręceniu świecą się światła mijania oraz deska.
Patrol GR Y61

tjarek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: tjarek » czw mar 31, 2011 6:21 am

wojtek
mi chodzi o to, że jak mam przekręconą stacyjkę, włączę postojówki (przekręcę gałkę 1 raz) i wyjmę kluczyk ze stacyjki to postojówek nie można zgasić gałką, tylko trzeba włożyć kluczyk, przekręcić i wtedy gasną.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyundai”