Witam wszystkich na forum. Jestem tu nowy więc proszę o odrobinę wyrozumiałości.
Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Gallopera Long'a i w związku z tym mam kilka pytań:
1. Gdzie znajduje się moduł sterowania centralnym zamkiem (chcę zainstalować sterowanie z pilota)?
2. Gdzie szukać usterki sterowania lusterkami (prawe działa tylko w jedną stronę, lewe wcale)?
3. Wyłączenie świateł postojowych możliwe jest tylko po przekręceniu stacyjki - czy tak ma być?
Z góry dziękuję.
Centralny zamek Galloper
Moderator: Mroczny
Re: Centralny zamek Galloper
Mam co prawda Pajero - ale to w sumie bliżniak Gallopera - u mnie moduł od centralnego wraz z przekaźnikiem jest pod podłokietnikiem.
Pzdr, Kuba
Pzdr, Kuba
- wojtek1969
- jestem tu nowy...
3. Gdy przekręcasz kluczyk zapalają się światła mijania, po przekręceniu gałki o 1 stopień włączają się światła postojowe oraz podświetla się deska rozdzielcza. Po ponownym przekręceniu świecą się światła mijania oraz deska.
Patrol GR Y61
wojtek
mi chodzi o to, że jak mam przekręconą stacyjkę, włączę postojówki (przekręcę gałkę 1 raz) i wyjmę kluczyk ze stacyjki to postojówek nie można zgasić gałką, tylko trzeba włożyć kluczyk, przekręcić i wtedy gasną.
mi chodzi o to, że jak mam przekręconą stacyjkę, włączę postojówki (przekręcę gałkę 1 raz) i wyjmę kluczyk ze stacyjki to postojówek nie można zgasić gałką, tylko trzeba włożyć kluczyk, przekręcić i wtedy gasną.