swiece
Moderator: Mroczny
swiece
Witam serdecznie mam na imie Przemek jestem od niedawna posiadaczem hyundaia,moj problem polega na tym ze przekaznik swiec odbija mi dopiero po 3,4 minutach w tym czasie ladowanie spada do 12,40 v po odbiciu 14.40v nie wiem czy tak ma byc bo ciezko cos znalesc w necie,ale to wykancza aku bo jazda na swiatłach i dmuchawie przez te 4 minuty troche go rozladowuje zaznacze ze jezdze na niedługich odcinkach.Hyundai 2.5 TDI 1998 rok krótki ps jaki akumulator ma byc zastosowany do tego silnika z góry dziekuje za odpowiedzi Przemek Wałbrzych
Re: swiece
... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
no super tylko po co skoro tutaj jest dział o galloperze i paru chłopaków którzy cos nie cos wiedzą po to jest chyba ten dział zeby sobie pomagac 

Drugi post i jużmemolek1 pisze:no super tylko po co skoro tutaj jest dział o galloperze i paru chłopaków którzy cos nie cos wiedzą po to jest chyba ten dział zeby sobie pomagac

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
widze ze te forum jest martwe no trudno dzieki