mam takie pytanie moja rama po rozebraniu mojego miska jest w stanie agonalnym od połowy auta w kierunku końca wysypała się i zostały tylko dziury

Może ktoś juz cos takiego robił

Moderator: Mroczny
Chyba coś w tym jestryszard18 pisze: tutaj rzadko ludzie zaglądają. Chyba gallo się nie psują.
nie był bym tego taki pewnyRadson pisze:Chyba coś w tym jestryszard18 pisze: Chyba gallo się nie psują.
To i tak dowodzi małej awaryjności. Wszak w innych wózkach motory ludzie wymieniają jak właściciele plaskaczy klocki hamulcowe.Flor pisze:nie był bym tego taki pewnyRadson pisze:Chyba coś w tym jestryszard18 pisze: Chyba gallo się nie psują.u mnie problemy sie zakończyły po wymianie silnika z H na mitsu
nie do końcakal-gary pisze: To i tak dowodzi małej awaryjności. Wszak w innych wózkach motory ludzie wymieniają jak właściciele plaskaczy klocki hamulcowe.
Mówisz, że tę 3 litrówkę 3 raz miałeś wymienianą w hultaju? Dobrze ja rozumiem poprzednie postu? To właściciel musiał się nad nią pastwić niemiłosiernie.Flor pisze:Ja miałem benzynę 3.0V6swoją drogą to chyba był najlepszy silnik w miskach
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości